אינטרנט בערבון מוגבל

אינטרנט בערבון מוגבל

טוב, לכל מי שכאן (ובעיקר את, שני) ורוצה לתקשר איתי אני כאן, עד ההתנתקות הבאה. אציין רק שלאור הנסיבות, אני יכולה לתקשר רק דרך הפורום, כל אופציה אחרת תנתק אותי מהרשת לאלתר! אם היה לי פח מספיק גדול הייתי זורקת את המחשב הזה כבר!!! ממש מעצבן!!! ושני, אני באמת לא יודעת איפה ידידנו היקר והאהוב אבל אל תדאגי: שנינו לא שוכחים שיש לך מחר יום-הולדת והיום הזה לא יעבור בלי שנשמח אותך עד כמה שניתן.

lance-knight

New member
טוב, אז כנראה

אני אהיה הראשון. שני מאחל לך יום הולדת הכי שמח ככל שאפשר. שהסיפורים שלך והשיכות עם עצמך יהיה קצת יותר, סליחה, הרבה יותר שמחות. אוףףףףףף, אני ממש לא טוב בהתבטויות. אבל אני חושב שהבנת אותי. ו many happy returnes of the day

אורן...

New member
מזל טוב שני... ../images/Emo49.gif

אז את ילדה גדולה. מזל טוב. את מתחילה את העשור השלישי לחייך, אני בקרוב מתחיל את הרביעי(!!!!), מה זה אומר? שוב, מזל טוב אורן (נפגש במוצ"ש)

תודה לך..

וזה אומר שבדיוק כמוני, אתה שואל, מברר, תוהה, ומנסה להבין. משום מה השאלות תמיד ממשיכות, לא משנה מה מצבנו in life לואי שר במוד אופיטימי על עולם נפלא, ועננים לבנים.. איזה כיף:) שני

לא הראשון:) הילדה איחלה לי ב0:01

איפשהו כאן:) אבל לא פחות תודה:) אני יודעת שזה יהיה הכי שמח מכל השאר, ועל זה מליון חיוכים.

((((((((שני))))))))

עכשיו סוף סוף גם לי יש את ההזדמנות להצטרף לברכות הלבביות ולאחל לך יום הולדת שמח! (והפעם בלי אייקונים)

למעלה