אינטרנט וכבלים במעונות

אבי2511

New member
אינטרנט וכבלים במעונות

שלום, 1. הבנתי שהאינטרנט במעונות נעשה באופן פרטי לחלוטין. במקרה שאני הולך על זה ולא משתמש באינטרנט האלחוטי שאולי אצליח לקלוט מהחדר - האם תהיה בעיה עם הורדות והתחברות לאימיול\טורנט? 2. הבנתי שהכבלים נעשים דרך אגודת הסטודנטים. אשמח לדעת האם מדובר בכבלים דיגיטליים, מה המחיר והאם זה מחיר ליחיד או לכל הדירה. תודה.

stkachov

New member
תשובות

1. אין שום בעיה עם שיתוף קבצים... החיבור הוא חיבור רגיל לתשתית + ספק כמו שיש אצלך בבית. אני אישית מחובר דרך בזק + נטוויז'ין, ומאוד מרוצה. ההורדה מאוד מהירה. 2. לפי המצב אצלנו בדירה, הכבלים כבר מחוברים אוטומטית בכל חדר, נשאר לך רק להביא טלויזיה ולהתחבר, זה הכל. החיבור הוא אנלוגי.

אבי2511

New member
מה ז"א?

מחובר אוטומטית? באתר אגודת הסטודנטים כתוב שזה עולה 70 ש"ח (לחברי אגודה) אז איך אוטומטית? תמיד אפשר לקבל בחינם חיבור אנלוגי אם יש לך תשתית של הוט (גם אצלך בבית...) אבל אני מניח שזה לא המצב (אמרת שיש לך בזק). תודה על התשובות.

stkachov

New member
אני לא יודע מה כתוב באתר של אגודת הסטודנטים

אני אומר לך מה המצב אצלי, ואצל השותפים שלי.

arbellec

New member
תשובות קצת יותר מפורטות, לגבי מעונות טליה:

1. בחלק מהבניינים ניתן להתחבר לרשת של האוניברסיטה, למיטב ידיעתי אין אפשרות להפעיל את הביטורנט למיניהם ברשת הזו. אני נמצאת בבניין שלא ניתן לקלוט ממנו אז הייתי צריכה להתחבר לספק אינטרנט כרגיל - במקרה הזה אין שום הבדל בין המעונות לכל מקום אחר, אותם מחירים - אין הנחה מיוחדת למעונות, אין הגבלה על התחברות וכו'. 2. לא יודעת לגבי מה שנאמר על הכבלים. אני התחברתי במחיר מוזל של האגודה, זה הולך ככה: אנלוגי - 70 לחברי אגודה, דיגיטלי - תוספת 11 שקלים, חבילת תוכן ראשונה - 24, כל חבילה נוספת - 13. אני לא יכולה לענות לך לגבי חלוקה בין השותפים כי אני גרה בדירה לזוג. המספר של עדי - נציג הוט של המעונות - 054-7074620 אם יהיה צורך, אשמח לענות על עוד שאלות, ארבל

למעלה