אינטרנט זהב מגבילה ל 30K הורדה !!

boo21

New member
אינטרנט זהב מגבילה ל 30K הורדה !!

אינטרנט זהב מגבילה ל 30K הורדה !! זה בדוק,דברו עם התמיכה ולא עם שירות לקוחות !!! זו פשוט חוצפה !!! הם מגבילים החל מהשבוע כי הם אומרים ש: "ככה כתוב בחוזה " אבל עד עכשיו זה לא היה ככה !!!! בשירות הלקוחות/קישרי לקוחות - לא יודעים על זה כלום פשוט חוצפה!!! טוב.... או נטויז´ן או בינלאומי !! חבל..

JaMeS_b0nD

New member
לפי דעתי זה לא חוקי ../images/Emo46.gif

אני ממש חושב שזה לא משהו שהוא חוקי מה שהם עושים. לפי דעתי מי שמגביל את הקו זה לא הספק שירות האינטרנט שלך אלא בזק! כלומר שאם בזק שמה כבר הגבלה שהיא למשל: 200 מגה לשניה, לא נראה לי שמותר לזהב לשים עוד הגבלה אחרי זאת של בזק... העניין לא נשמע משהו חוקי, הריי אתה משלם לבזק עבור שליחה מהירה פי 4 ממה שזהב חוסמים אותך... מוזר לי מאוד!!! חוץ מזה – שלא תעז לעבור ל"נזק בין לאומי" – הם גרועעעעעעעעים!!!!!!!!!!!!!! מחירים בשמיים, שירות על הפנים, ניתוקים, איטיות, כלומר או נטוויזיון, או ברק. זה האופציות! אני אישית מעדיף את ברק... ותחשבו על זה...

antidot

New member
תבדוק גם את ACTCOM

המהירות לא בשמיים אבל יציבה ואתה גם מקבל IP סטטי. השירות ... הםם לא בדקתי.. אני מסתדר לבד. פעם אחת הייתה איתם בעיה אבל בסוף הסתבר שזה בזק.

חוקי או לא חוקי, זה אמת.

- שלום, יש כרגע בעיית מהירות ב-ADSL באתרים לחו"ל. - אתה שואל או אומר? - אני אומר. מזמן כבר הפסקתי לשאול. זה כבר מספר שעות. - מה גורם לך לחשוב שיש בעיית מהירות? - אני מקבל קצב הורדה של כשלושים קיי, כשבאופן נורמלי אני מקבל בסביבות 100-120, ו-Traceroute מוציא responce time של למעלה מ-1400 ms מאלטר.נט. - אה. לא, פשוט מהיום יש הגבלת מהירות על אתרים מחו"ל בחיבור ADSL. - אתה צוחק איתי, נכון? - לא. חבילת התקשורת היא של 256 Kbits, דהיינו 32 Kbytes. פשוט מהיום אינטרנט זהב מגבילה את החיבור לכמות הזו, ובזה עומדת בהתחייבות שלה לפי חבילת התקשורת. מדובר רק על אתרים בחו"ל, אין הגבלה על אתרים בארץ. השיחה הנ"ל התנהלה בסביבות ארבע בבוקר, אתמול. בערך מאז אני בקריז. עיכבתי את האי-מייל שלי כמה שעות, כדי לא להיות על טורים גבוהים מדי - לא עזר. בינתיים הוא מוכן ואני מעכב את שליחתו, אבל בסה"כ נראה לי שהפעם, באופן סופי, זה ביי-ביי אינטרנט זנב. יש כמה חברות בארץ שצריכות ללמוד שלא משחקים משחקים א-לה בזק, דהיינו שינוי תעריפים ותנאים לפי גחמה ובלי הודעה מראש - והאמת? לא תמיד גם עם הודעה מראש. מדיניות ה-Downgrade כבר יוצאת מכל החורים. אגב, למרות שזה לא ניתן להוכחה, כשהתחברתי, שאלתי מספר פעמים, גם לפני ההרשמות, גם בזמן הרישום וגם אחרי שהייתי כבר משתמש, אם מדברים איתי על 256 קילו*ביט* או 256 קילו*בייט*. כששאלתי, דהיינו בסביבות פברואר, קיבלתי *תמיד* את התשובה שמדברים איתי בקילו*בייט*. התגובה שקיבלתי לאחרונה על זה, מאישיות בכירה באינטרנט זנב, היא "אז מישהו עשה טעות". אגב, הטענה של אינטרנט זנב ש"אלה תנאי החוזה", היא טענה לא מקובלת, שלא לומר בלתי נכונה. לא *חתמתי* שום חוזה איתם, העיסקה נעשתה טלפונית, דהיינו מדבור בחוזה שבע"פ, ובחוזה שבע"פ נמסר לי, מפורשות, פעם אחר פעמם, תנאים מסויימים - השונים מהתנאים המוצעים היום ושאותם הם טוענים שהם "ממלאים". ככל הנוגע אלי - יישום המדיניות החדשה היא הפרת חוזה, באופן ברור ובוטה. אפיזודה חולפת.

JaMeS_b0nD

New member
צודק ב-1,000,000 אחוז ../images/Emo45.gif

"ככל הנוגע אלי - יישום המדיניות החדשה היא הפרת חוזה, באופן ברור ובוטה." -------------------------------------------- צודק- זה בהחלט הפרה של החוזה!!! אמרתי כבר לפי דעתי זה לא חוקי מה שהם עושים ובשביל זה יש בתי משפט בישראל, ובהחלט אפשר ואפילו רצוי לקבץ כמה מחוברי- אינטרנט זהב- ולהגיש בתביעות קטנות איזה משהו נגדם!!! שיראו שעם הגולש הישראלי לא מתעסקים- לך תדע אולי תרוויחו מזה משהו... (פיצויים)...

בעיה.

תראה, על הרעיון של להגיש תביעה בנושאים כאלה (או אחרים) חשבתי מזמן - אבל אין כאן שום טעם להגיש תביעה קטנה או תביעה פרטנית - יש כאן מקום רק לתביעה ייצוגית. העניין הוא, שאת זה גם לא יכול לעשות בנאדם אחד (או לא ריאלי, או לא ריאלי בשבילי). איך מגיעים ל"כמה מחוברי אינטרנט זנב"? בעיה. בזמנו, לפני מספר שנים, היו גם "כתובות כלליות" לכמה חברות אינטרנט - משהו כמו [email protected] - אלא מאי? אם שולחים הודעה, כלשהי, לא משנה באיזה נושא, ולא משנה עד כמה זה "צודק" לכתובת כזו - הרי שבעצם, אתה עובר על החוק ע"י שליחת Spam (כתובות כאלה באמת נוצלו לצרכי Spam ועד כמה שאני יודע, הן לא קיימות יותר). יש כאן בעיה נוספת. בעיית ה"חוזה שבע"פ" - כאמור, מבחינת אינטרנט זנב, הם טוענים ש"אנחנו מחוייבים ל-256 קילוביט, זה מה שמוצהר באתר שלנו, וזה החוזה". עכשיו, שיבוא מוישה גרוס (אנוכי, לצורך העניין) ויוכיח שבחוזה שבע"פ ש"נחתם" איתו טלפונית, הוצהר, בפירוש, וע"י מספר אנשים, שדובר איתי על 256 קילובייט. ועכשיו תמצא עוד כמה מוישה גרוסים שיצאו בהצהרה כזו. שוב: לא מדובר פה על "מה שקיבלנו" ו"מה שחשבנו" ו"מה שהורגלנו" אלא על *מה שהובטח לנו מפורשות*. בעיית החוזה שבע"פ. That said and noted - עדיין, גם אם *לא* נאמר כך, וגם אם *אכן* הם "מתחייבים רק ל-256 קילוביט", אני רואה טעם לפגם ב-Downgrade בפועל של החיבור. שוב - מעולם לא קיבלתי Bottleneck של 256 קילובייט מחו"ל - אבל בין לקבל "פחות בגלל עומס רשת" לבין לקבל "הגבלה שמוכתבת ע"י החברה החל מיום בהיר אחד" יש הבדל, הבדל גדול. תביעה? רק ייצוגית. אבל אם כבר אפשר להגיע למספיק אנשים שמחוברים דרכם, אפשר פשוט לעשות Mass move לחברה אחרת. זה צעד מחאתי קצר, זול ואפקטיבי בהרבה - אם מוצאים מספיק אנשים. מצד שני, אני מתחיל לתהות אם כל הצעד הזה, מצד אינטרנט זנב, לא נועד על מנת להוריד להם בעומס של ADSL. אני שומע מדי פעם על זה ש-ADSL יושב לחברות האינטרנט כמו קוץ בתחת. ייתכן שגם זו דרך לנסות לפתור את הבעיה.

JaMeS_b0nD

New member
אפשר שיטה אחרת... ../images/Emo41.gif

תראה- אפשר לפנות לאגודה להגנת הצרכן, אני יכול לברר לך את האלפון שלהם אם תרצה, עקרונית זה מה שייתן לך את האופציה לפנות אליהם יחידני- פרטני. חוץ מזה ששמעתי שמחזיקים את כלבודק...

חוששתני...

חוששתני, למרות שזה נשמע נורא שפן, שזה לא יעמוד - לא מול האגודה להגנת הצרכן, לא מול כלבוטק, לא מול כלום משפטי. גם לגבי תביעה ייצוגית, שהזכרתי קודם, אני די ספקן. כי באמת, יש פה את העניין של "חוזה שבע"פ - לא תוכיח; כי באמת, הפרטים רשומים כפי שהם רשומים אצלהם באתר; כי באמת, חלק בסיסי מתנאים של חוזה של חברה כזו, זה "תנאי החוזה יכולים להשתנות ללא הודעה מוקדמת". אני מאמין שהכלי האפקטיבי זה התנתקות משתמשים. התנתקות מאסיבית. חברות נורא אוהבות, אם לוחצים אותן אל הקיר, לומר משפטים כמו "לא מרוצה - אף אחד לא מכריח אותך להישאר" - עד כמה שזה משפט שאסור, אסור, אסור לנותן שירות/מוכר/משווק/ווטאבר לומר, כבר קרה לי שאמרו לי אותו ומקבילות שלו. מה שעומד מאחורי זה זה "נכון שאתה הלקוח, אבל אתה נורא קטן ולא חשוב, ולא ממש יזיז לנו את הביצה השמאלית אם אתה, כשלעצמך, תהיה מרוצה או לא". הדרך היחידה לגרום לשינוי בנושא - ומדובר פה בשינוי מנטלי - זה לגרום למצב שבו, אכן, אותו לקוח יפסיק לקחת את השירות - אבל יחד איתו יפסיקו עוד כמה מאות. מרד צרכני, אם אני לא טועה, זה נקרא. ונראה לי שגלשתי כבר הרבה מעבר לתחום הנושאים של הפורום הזה. למה אני לא מברבר קצת בפורום צרכנות? :)

JaMeS_b0nD

New member
תראה מה אתה עושה ב-4 בבוקר... ../images/Emo8.gif

עדין נשאר הענין שמאיפה תקריץ כמה מאות משתמשי זהב, שהם באותו מצב כמו שלך וגם הם רוצים לעבור לחברת תקשורת אחרת? זה לא שיש לך אפשרות לדעת מי אלו אותם משתמשים... תחשוב שמכל פעילות האינטרנט בארץ אתה צריך למצוא את אלה שמחוברים לזהב, אשר מתוכם מחוברים דרך WOW בשיטת ה- ADSL, שמתוכם למישהו איכפת בכלל ומבין שהוא לא מקבל את מה שמגיע לו, שמתוך כל אלה יש מישהו שהוא לא מרוצה מהגלישה שלו לחו"ל ולא לארץ... זה חתך אוכלוסיה מאוד קטן לפי דעתי.

חתך אוכלוסייה יחסי לכמות המשתמשים.

לא לכלל האוכלוסייה. תזכור את זה. והוא שאמרתי, בקיצור. הבעיה זה להשיג מאסה של משתמשים. עניין ה"כמה הם מתוך האוכלוסייה" לא משחק תפקיד כאן. מה שמשחק תפקיד, זה כמה מתוך לקוחות אינטרנט זנב ב-ADSL. אידאלי - כולם. אפשרי להשיג - נעלם X. ושוב - והוא שאמרתי. לא ריאלי. נישאר עם מחאה פרטנית, לצערי. כן, זה מה שאני עושה בארבע בבוקר.

antidot

New member
אל תהייה פסימי כל כך

ידוע שללקוחות ADSL בד"כ יש POOL מוגדר בשרת DHCP של הספק- במקרה הזה אינטרנט זהב. הייתי סורק את הSUBNET הזה. הםם... ההמשך הוא כגודל הדימיון. אני מתאר עצמי שאפשר להשיג לא מעט מידע ככה. לפחות אני נלחמתי ככה עם מציפי CODERED . בדקתי את הלוגים והלכתי לגשש בשרתים שמפיצים אותם. במקרה הזה זה היה יותר פשוט כיוון שכולם הריצו IIS והיו פרטים ליצירת קשר באתרים אבל עדיין אני חושב שזה אפשרי. תנסה לסרוק את טווח הכתובות סביבך. אפשרי להקים אתר מחאה ולפרסם אותו בפורומים. בקיצור, קצת יצירתיות ולדעתי זה אפשרי. אנחנו מדינה קטנה והחדשות עוברות פה מהר... ובמיוחד כשמישהו שומע ש"דופקים" אותו... ברכות ANTIDOT

JaMeS_b0nD

New member
רעיון מעולה!!!! ../images/Emo47.gif

אהבתי את הרעיון!!! ממש יצירתי לסרוק טווח איי פי, חוץ מזה שאם אתה צריך קצת עזרה מהפורום הזה- אני בשמחה ישמח לתת לך אותה...

אני לדעת איך לעשות את זה לא-לא.

מה גם שאני לא יודע עד כמה זה חוקי.
בכל מקרה - מבחינתי, כל רעיון יתקבל בברכה. מבחינת "סריקות איי פי" אני אולי לא ממש יעיל, אבל אני מוכן להיות הנודניק (עבודה חשובה בכל מסע-מחאה שנועד להשיג משהו). זה בא לי אפילו בטבעיות. אגב, בינתיים, מהניסויים שלי עם חברות אחרות בימים האחרונים, אני נאלץ להודות שהחיבור של אינטרנט זנב אכן נראה הכי יציב. לא הכי מהיר. אבל הכי יציב. לא ניסיתי את ברק, אבל.

JaMeS_b0nD

New member
אם אתה בענין יציבות

אז אין כמו ברק- גם יציבים וגם מהירים- אבל מה לעשות הם קורעים לך את הכיס בשביל זה!!!! אני חושב שנטוויזיון אותו דבר כמו ברק! (רק עם תמיכה טלפונית מהירה וטובה יותר...)

למעלה