אינטרנט מהיר יכול ליהיות זול?

Jony_Sa

New member
אינטרנט מהיר יכול ליהיות זול?

לחברי הפורום, אני גולש ללא הגבלה בקו 56K רגיל, תמיד רציתי לעבור לאינטרנט מהיר, כבר מאז יציאת הניסויים, היום, כאשר אני רוצה להתחבר (ולא חשוב לי כל כך לאיזה חברה) אני מוצא שבסך - הכל שאני צריך לשלם לחודש יחד עם בזק ויחד עם תשלום לספק האינטרנט הוא כ-350 ש"ח.....לדעתי זה מאוד יקר...בייחוד שקו רגיל עולה כחצי מעלות זו....אני הייתי מוכן לשלם כ-230 אן 250 הבעיה שאני לא מוצא את זה, יש מישהו שגולש במחירים כאלו?

JaMeS_b0nD

New member
תראה- הסבר מדיוק...

מה שקורה זה דבר כזה: אתה משלם לבזק בדיוק- 254.70 ₪ לפני מע"מ על חודשים שימוש ב-WOW, כלומר אחרי מע"מ כל חודש יוצא שאתה משלם: 148.94 ₪. אתה אמרת שאתה מוכן לשלם עד 250 שקל לחודש, כלומר אתה מוכן להשקיע לספק האינטרנט שלך עוד 100 שקל. לפי דעתי ואחרי בירור בשוק אפשר בהחלט להגיע לסכום כזה. אני לא יגיד לך מאיזה חברה להתחבר, אבל עצה ידידותית- לא תמצא אינטרנט מהיר ב-100 שקל בחברות גדולות כמו בזק, זהב, נטוויזיון, ברק. תפנה לחברות קטנות יותר יש להם חבילות זולות יותר! אל תשכח 2 דברים: 1. שהפירוט שאני מראה לך פה הוא של חודשיים, והדבר השני שב-WOW של בזק- אין לך צורך להחזיק רו נוסף שיהיה רק לאינטרנט, אתה יכול להשתמש בקו הנוכחי של הבית וכך אתה חוסך את התשלום החודשי עבור אותו קו נוסף...

jason newsted

New member
עוד משהו..

חוץ מהתשלומים לבזק יש את הספק שזה משהו כמו 200 שקל לחודש ממוצע בין כל הספקים.. עסק לא זול..

למעלה