מהירות הורדה דרך ראוטר הוא בערך מחצית, מהירות העלאה היא תמיד כ100 , כמובטח. הייתי יכול להיות מבסוט, אלא שהאינטרנט אינו יציב. כמה פעמים אפילו היה נתק. החברה אומרת שטיפלו בזה. יכול להיות.... אני מרגיש שמורחים אותי... יכול להיות שזה סובייקטיבי. מספרים לי בגלל שיש לי לשוניות פתוחות זה מאט. זה נכון? הלשוניות הן לרוב של טקסט. לא מאמין שזה מאט. בכבל רשת לא ניתן לבדוק, כי המחשב שמחובר דרך קבל הוא מיושן . אמרו לי לבדוק דרך אפליקציה של ספידטסט, שזה יותר אמין, שם אני אכן מקבל מהירות גבוהה יותר.
יש משהו בטענת החברה? מדובר בפרטנר. ומכאן שתי שאלות:
א.להחליף את החברה? או שזה סביר? בווטסאפ של הבניין היו שתי המלצות על סלקום. בסלקום יש לי בעיה, אם אתקין בשלב מאוחר יותר גם טלוויזיה, אין להם ערוצים
כלכליים שאני צריך. היחידים שיש, לפי בדיקתי זה הוט (שניים) ופרטנר (אחד)
ב.אם אני לא מקבל יותר מ600, האם לחסוך 20 שקל לחודש ולעבור ל600? או אם אעבור הפרופורציות תהיינה אותן פרופורציות, דהיינו אקבל 300 בראוטר?
שאלה אחרת:
אני עומד לקנות מחשב נייח חדש. דווקא בחדר העבודה אין שקע רשת. יש כל מני שקעים אחרים, כגון טלוויזיה, שקעים USB שאני לא יודע מה זה. האם לדעתכם אפשר איכשהו להשחיל
דרך התעלות האלה כבל רשת? האם קבל הרשת גם צריך להיות עם סיב אופטי? מיהם בעלי המקצוע שעוסקים בזה? בקיצור: לא יודע כלום על הנושא, הם תוכלו להשכיל אותי בבקשה?
יש משהו בטענת החברה? מדובר בפרטנר. ומכאן שתי שאלות:
א.להחליף את החברה? או שזה סביר? בווטסאפ של הבניין היו שתי המלצות על סלקום. בסלקום יש לי בעיה, אם אתקין בשלב מאוחר יותר גם טלוויזיה, אין להם ערוצים
כלכליים שאני צריך. היחידים שיש, לפי בדיקתי זה הוט (שניים) ופרטנר (אחד)
ב.אם אני לא מקבל יותר מ600, האם לחסוך 20 שקל לחודש ולעבור ל600? או אם אעבור הפרופורציות תהיינה אותן פרופורציות, דהיינו אקבל 300 בראוטר?
שאלה אחרת:
אני עומד לקנות מחשב נייח חדש. דווקא בחדר העבודה אין שקע רשת. יש כל מני שקעים אחרים, כגון טלוויזיה, שקעים USB שאני לא יודע מה זה. האם לדעתכם אפשר איכשהו להשחיל
דרך התעלות האלה כבל רשת? האם קבל הרשת גם צריך להיות עם סיב אופטי? מיהם בעלי המקצוע שעוסקים בזה? בקיצור: לא יודע כלום על הנושא, הם תוכלו להשכיל אותי בבקשה?