אינטרנט פול

my BEND

New member
בעד

תחשבו על כל הזמן הזה שבו שורצים מול המחשב,בטוח יש דברים בעולם הפיזי שאפשר לעשות בזמן הזה במקום לגלוש.

rachelmerav

New member
נגד

והסיבה היא פשוטה. אני בעד כפר גלובלי אחד גדול. אני נגד שוויון לכל. אבל אני בעד הזדמנות שווה לכולם.

my BEND

New member
למה נגד שוויון לכל???

את מעדיפה שנחזור לתקופה שנשים היו במעמד נחות מגברים?

my BEND

New member
מה לא מובן? שאלתי אם היא

רוצה שהיחס כלפי נשים מצד גברים יהיה כמו בימי הביניים..

rachelmerav

New member
טוב אני אנסה להסביר

ישנו ספר בשם a wrinkle in time. אני נורא אוהבת את הספר הזה. יש שם קטע שהם מגיעים לכוכב שבו כולם הם שווים. ז"א אין לאף אחד חשיבה עצמאית שם, הם כולם נשלטים על ידיד משהו יותר גדול. לכן אני נגד שוויון אבל בעד הזדמנות שווה. ההבדל מובן? וחוץ מזה נשים וגבהרים הם שונים בכל בחינה. (פיזית ומנטלית) כל בן אדם שונה מחברו. אז למה לא להתייחס לאנשים בהתאם"?

my BEND

New member
עכשיו הקטע יותר ברור

אם כבר מדברים על ספרים ניסית משהו של פול אוסטר?

rachelmerav

New member
לצערי אין לי זמן לקריאת פנאי

אחרי שקיבלתי את התוצאות של הבחינות בסמסטר הזה אני מועמדת למלגת סטודנטית מצטיינת. אני חייבת להשלים המון חומר קריאה כדי לזכות במלגה הזאת תאחל לי בהצלחה

rachelmerav

New member
כן, הדרך ללהיות מפורסמת

זה לןקח זמן והרבה עבודה אבל אני כמעט שם.

rachelmerav

New member
אוף למה כזה פסימי

זה יותר בריא לחייך מאשר להיות עצוב. אז מה עם הכל חרא, לפחות אתה יודע שהמצב ישתפר בשלב מסוים. תנסה להסתכל על חצי הכוס המלאה. אני יודעת שחיוך זה דבר מדבק (מנסיון) אז

Her Circulation

New member
יש הבדל בין להיות פסימי לבין

עצימת עיניים. כשיש בעולם מיליארד אנשים עניים, מיליוני ילדים מנוצלים, חסרי חינוך, חסרי דבר זה די מטורף לומר שיש הזדמנות שווה לכולם. אולי בהרצליה פיתוח יש הזדמנות שווה לכולם.

rachelmerav

New member
אופס לא הבנת אותי

מה שהתכוונתי זה שאני רוצה שלכולם יהיו את אותם ההזדמנויות לדברים וכך הם יוכלו לבחור מה הם רוצים להיות על סמך אהבה לנושא ולא על סמך כסף ולחץ חיצוני. זה נקרא אצלי הזדמנות שווה. אני יודעת החלום שלי הוא מאוד עצוב כי הוא כל כך לא יקרה. אבל אני עדיין מנסה לקוות ומנסה לעזור כשאני יכולה. למרות הכל אני מנסה להיות בן אדם טוב

A Pig in a Cage

New member
נגד

אבל בעד הפסקת המיסחור, כמה שיותר מהר. כל הקטע של מחשבים ואינטרנט עובד פשוט נפלא עד שממסחרים את כל מה שזז בו (ע"ע מיקרוסופט, IOL לשעבר וכד´). היצירתיות והשיתופיות פשוט נהדרות, אבל המיסחור כרגיל הורג

למעלה