ישנו ספר בשם a wrinkle in time. אני נורא אוהבת את הספר הזה. יש שם קטע שהם מגיעים לכוכב שבו כולם הם שווים. ז"א אין לאף אחד חשיבה עצמאית שם, הם כולם נשלטים על ידיד משהו יותר גדול. לכן אני נגד שוויון אבל בעד הזדמנות שווה. ההבדל מובן? וחוץ מזה נשים וגבהרים הם שונים בכל בחינה. (פיזית ומנטלית) כל בן אדם שונה מחברו. אז למה לא להתייחס לאנשים בהתאם"?
זה יותר בריא לחייך מאשר להיות עצוב. אז מה עם הכל חרא, לפחות אתה יודע שהמצב ישתפר בשלב מסוים. תנסה להסתכל על חצי הכוס המלאה. אני יודעת שחיוך זה דבר מדבק (מנסיון) אז
עצימת עיניים. כשיש בעולם מיליארד אנשים עניים, מיליוני ילדים מנוצלים, חסרי חינוך, חסרי דבר זה די מטורף לומר שיש הזדמנות שווה לכולם. אולי בהרצליה פיתוח יש הזדמנות שווה לכולם.
מה שהתכוונתי זה שאני רוצה שלכולם יהיו את אותם ההזדמנויות לדברים וכך הם יוכלו לבחור מה הם רוצים להיות על סמך אהבה לנושא ולא על סמך כסף ולחץ חיצוני. זה נקרא אצלי הזדמנות שווה. אני יודעת החלום שלי הוא מאוד עצוב כי הוא כל כך לא יקרה. אבל אני עדיין מנסה לקוות ומנסה לעזור כשאני יכולה. למרות הכל אני מנסה להיות בן אדם טוב
אבל בעד הפסקת המיסחור, כמה שיותר מהר. כל הקטע של מחשבים ואינטרנט עובד פשוט נפלא עד שממסחרים את כל מה שזז בו (ע"ע מיקרוסופט, IOL לשעבר וכד´). היצירתיות והשיתופיות פשוט נהדרות, אבל המיסחור כרגיל הורג