אינטרסנטית ?

m a y a18

New member
אינטרסנטית ?

מדברת אל אלוהים כדי לבקש, כדי שישמור, כדי שיעשה. למה לא לדבר כדי להגיד תודה? למה לא לא לברך? למה תמיד אני מנסה להשיג דברים? אני אומרת לעצמי את זה שוב ושוב, אבל כמנטרה חוזרת אני מתפללת רק כשאני צריכה דבר מה. הגישה הזו מנמיכה אותי, אני מרגישה שאני מאכזבת אותו יחד איתי. יש המון טוב בחיי, ואני לא מציינת אותו. אנוכית, אגואיסטית, אינטרסנטית.. יכול להיות שהוא הפסיק להקשיב?

The Warrior

New member
לא חושב...

אנחנו רגילים לבקש מה שנראה לנו שאנו זקוקים לא, ולא נראה לי שיש פה משהו שלילי. הכרת תודה זה משהו פנימי, ולא תמיד יוצרא להביע את זה. גם אלהים איננו זקוק לתודה שלנו, זה יותר אנו שזקוקים לומר לו תודה. לפחות ככה אני מרגיש. יש מצבים שהוא אמר לי: "את תגיד לי תודה - עשה!" הבנתי את הרעיון...בכל זאת רציתי להודות. אחרי שהבנתי שהוא לא זקוק לתודה שלי, זה שוב נפתח, ואני אומר לו היום תודה על הכל. בכלל לא נראה לי שהינך מנמיכה את עצמך. להפך, אם אלהים הוא זה שדואג לך, אז הוא שמח כשאת מבקשת, אז את הופכת למודע את רצונך, רצון שהוא רוצה לפתח, רצון שהוא יוצר...... המשיכי לבקש (לדעתי)
באהבה,

היי

קבלה מלמדת שהמהות הבסיסית של האדם הוא רצון לקבל. והרי באמת מה אנחנו עושים ? מרגע שאנחנו פוקחים את עיננו עד שהולכים לישון אנחנו בחיפוש אחרי רצון לקבל כלשהו. אנחנו רוצים בריאות,כסף,אהבה,הצלחה,כבוד. אנחנו רוצים להיות מאושרים.הרצון הגדול הזה בא לידי ביטוי בחיינו בהרבה רצונות קטנים יותר. ואת יודעת מה ... למה בעצם לא? מי אמר שאין לנו זכות להיות מאושרים?? הרי בטח יש לנו!! אבל יש בעיה קטנה. אנשים דתיים מתפללים 3 פעמים ביום. גם כאלה שלא דתיים ומתפללים בלב. כל הזמן אנחנו רוצים דבר מה ומבקשים דבר מה. השאילה היא מה הוא אחוז של הבקשות שמתממשות ? לרב האנשים נמוך מאוד. ולמה? והתשובה היא כי אנחנו לא מכירים את חוקי משחק החיים. כי אנחנו באמת אגואיסטים. אך בעקבות הגילוי שלך(שהוא מאוד חשוב) הדבר האחרון שעליך לעשות זה לאכול את הלב או להיות עצובה. כהגילוי הזה יעזור לך להבין,ללמוד,להשתפר,להשתנות ולהנות מהחיים . בהצלחה מעץ החיים

למעלה