אינטרקום

s i g a l d

New member
אינטרקום

אנחנו רוצים להתקין אינטרקום בשער הכניסה לבית שלנו ולכן הזמנו שער מתאים עם צילינדר כזה שניתן לחבר אותו ללחצן- בנוסף יש לנו תיבת דואר שיש עליה לחצן שאמורים לחבר אליו שני גידים- השאלה איך מבצעים את החיבורים- אם יש 3 תחנות- אחת זה פנים הבית- השליטה על השער ( פתיחה או סגירה)- השניה- זה השער עצמו והשלישית- הלחצן שנמצא על תיבת הדואר. תודה רבה למשיבים נכונה

אינטרקום פועל על 5 גידים

לא היבנתי את התיבת הדואר . עים הלחצן . איפו שתיקנה את הציוד לאינטרקום . תקבל שירטוט איך לחבר את הציוד .תריך מעט ניסיון בשירטוט חשמל

s i g a l d

New member
רגע

אתה לא מכיר את תיבות הדואר הענקיות שיש להם בחלק התחתון את התיבה ומעליה יש לחצן מואר שמתחבר לשני גידים? אני לא יודע מה אני צריך לעשות? איזה הכנות של שרוולים אני צריך להכין לפני שאני גומר לבטן ולעשות את הריצוף בחצר- אני רוצה שמישהו שמבין יסביר לי איך לעשות את כל ההכנות ואיה חוט הולך לאן? וגם איזה אינטרקום מומלץ. תודה רבה

מאגר

New member
אתה צריך להכין שני צינורות עם חוט

משיכה האחד מהבית לשער עבור המנגנון החשמלי של לפתיחה והשני ממתיבת הדואר הביתה עבור הקריאה והתשובה באינטרקום ואחד מהאינטרקום בתיבת המכתבים לשער.לנקודה של המנעול פתיחה. בהצלחה דורון ט

5 גדים מספיק . אתה חייב להיכנס

לחנות שמוכרת ציוד . ותקבל על המקום הסבר מפורט כאן קשה היני שרטוט של אינטרקום . אולי תבין מימנו משהוא

לוח המיספרים זה הכניסות למגבר

של הדגם הזה . יש כל מני דגמים וכל מיני שרטוטים . הטוב ביותר בחנות תקבל הסבר . למיקרה שלך המיוחד

s i g a l d

New member
אז

בעצם מדובר בשלושה צינורות ולא שניים- אם הבנתי נכון- זה בנוי בצורה של מעגל- תיבת דואר- שער- בית- ככה שבין כולם יש חיבור. אם זה נכון- מדוע צריך את החיבור בין התיבת דואר לשער? שני החיבורים האחרים ברורים לי- לגבי השלישי לא כל כך הבנתי מה תפקידו. ועוד דבר- איזה אינטרקום מומלץ? כמה זה אמור לעלות? והיכן קונים את זה? תודה רבה

בשביל מה?

בשביל מה צריך אינטרקום?. זה מטרד מיותר, לא עוזר בכלום, מי שיש לו כוונות שליליות ממילא לא יצלצל בו וחוץ מזה זה עושה לי אסוציאציות של סוחרי סמים. חבל על הזמן, הכסף ובילבול מח. שידפקו בדלת. אילן.

למעלה