איני מליחה להוסיך תמונות

איני מליחה להוסיך תמונות

בדק לידי טכנאי מחשבים את האפשרות שיש במערכת.לא ניתן להוסיף תמונה לא ניתן להוסיף קובץ.כאשר ניסינו נפתח חלון "אין תמונות וכאשר מנסים "עיין ולהוסיך לא נעשה דבר .זה מחשב יחסית חדש ואני עם החברה יותר מעשר שנים איך פותרים את הבעייה ?
במערכת הקודמת לא היתה לי שום בעייה .
אני גולשת ותיקה
נורית נאור

izik79

New member
לי זה מצליח

זה מחשב במקום עבודה? לפעמים יש תוכנות הגנה שונות שחוסמות סקריפטים ואז זה פוגע בגלישה...

היי נורית

אנחנו מפרטים את השלבים בכדי שתוכלי להסביר איפה בדיוק התקלה (מכיוון שהפירוט שלך לא היה לנו ברור עד הסוף)
נשמח אם תוכלי לצרף תמונות מסך של התקלה ולעדכן באיזה דפדפן ומערכת הפעלה את גולשת.

הוספת תמונה -

1) לוחצים על כפתור המצלמה שבצד השמאלי מתחת לחלון ההודעה.

2) נפתח חלון חדש, שבצד ימין העליון שלו יש כפתור "בחר תמונות".

3) לחיצה על "בחר תמונות" פותחת חלון עיון בתמונות אשר על המחשב שלך.

4) יש לעבור ברחבי התיקיות של המחשב עד שמגיעים לתמונה הרצויה, ללחוץ עליה וללחוץ על "אישור".

5) חוזרים לחלון הקודם כאשר התמונה מופיעה בקטן עם שורה מתחתיה ואיקס בצד שמאל שלה (השורה נועדה להערות שיופיעו מתחתיה). לחיצה על אישור תסגור את החלון.

6) כעת על לחצן המלצמה יופיע מספר (לפי מספר התמונות שהעלית).

בנוגע להעלת קובץ:

1) לוחצים על כפתור הדף עם הקיפול קטן מימין - שני כפתורים שמאלה מכפתור המצלמה.

2) נפתח חלון חדש, שבמרכזו כפתור "עיון".

3) לחיצה על "עיון " פותחת חלון עיון בתמונות אשר על המחשב שלך.

4) יש לעבור ברחבי התיקיות של המחשב עד שמגיעים לקובץ הרצוי (אם לא מופיע, ניתן לשנות את ההגדות בתחתית החלון הזה ל"כל הקבצים"/"all files" ), ללחוץ על הקובץ וללחוץ על "אישור".

5) חוזרים לחלון הקודם כאשר במקום שורה יש שם של קובץ ולידו "הסרה" ו- "החלפת קובץ". לחצי על "אישור" שבצד השמאלי התחתון של החלון.

6) כעת על לחצן הדף יופיע המספר 1.

האנפה

New member
גם אצלי לא עובד

לוחצת על כפתור המצלמה, נפתח חלון חדש עם כפתור 'בחר תמונה', אבל הכפתור לא לחיץ!
כנ"ל לגבי הוספת קובץ.
ספארי על מק.

למעלה