אינני יודעת מה זה טרול, אבל אני לא, אני פשוט

אינני יודעת מה זה טרול, אבל אני לא, אני פשוט

מנסה להרים את הרמה התרבותית של ערוץ 24, וזה שלאדם יבש כמו אלירז ורדוד שאין לו כלום מה לחדש לנו, יש מעריצים זה עושה לנו רע.אתמול קראו לו אלי סעדה, והוא התבייש במוצא שלו ונהיה אלירז שדה. אתם לא מבינים שהוא מתבייש במוצא שלו. הוא לא מאמין בעצמו לאן שהוא הגיע. וזה לא יחזיק הרבה זמן. כי הוא , עם הנסיון הקטן שלו לא יכול להחזיק תכנית לילה. ואין לי שום דבר באופן אישי אליו, אבל כל דבר צריך להיות במידה, וההערצה העיוורת שלכם לאדם שאתמול היה כלום ופתאום נעשה לי מלך, זה בגלל אנשים שמסתפקים במועט, ומה שדוחפים לכם בערוץ 24 , גם אם זה יהיה 50 פעם שידור חוזר, וכל התוכן רדוד ומשעמם ,זה עצוב!. אני אשה שמבינה, לא ילדה ואני יכולה לומר לכם שאם התרבות במדינה נקבעת על ידי אנשים צעירים כמוכם, שלא מבינים מה דוחפים לכם בערוץ, זה כואב. אין לי גם שום דבר אישי כמובן אליכם. אבל תביטו סביבכם, ותדעו להבחין בין טוב לרע.ותמיד תשאפו לטוב ביותר. ואל תתנו שיעשו ממכם צחוק. וזה מה שערוץ 24 עושה הרבה פעמים מהקהל הפנאטי שלו.[וסליחה על המגילה]

THILA9

New member
אלירז קסם של בחור והוא ימשיך להצליח מי

שיבש זו את ומה בכלל קשור שם המשפחה שלו? כמה חבל שאת ממורמרת מתכנית מקסימה תלמדי לחייך לא יזיק לך. אנשים כמו אלירז ממלאים את המסך שלנו באור הוא נשמה אמיתית והתכנית שלו זה קרן אור בערוץ 24 אם זה מפריע לך את מוזמנת להחליף לערוץ 8 או להשכיר סרט בספרייה הקרובה לביתך.

את תת רמה, ואין מי לדבר בכלל. אלירז יכול

להיות נחמד, ויש לו חיוך נחמד, אבל זה בלבד לא מספיק לענין קהל צופים ולהחזיק תכנית. אלא אם הקהל שלה אינפנטיל כמוך.

lolibror

New member
סוסו שלנו!כלבה טובה!STAY!!!../images/Emo217.gif../images/Emo217.gif

lolibror

New member
סוסו שלנו!כלבה טובה!STAY!!!../images/Emo217.gif../images/Emo217.gif

dana735

New member
סוסו לחזור לאורווה,מהר!לא התגעגענו באמת...

זה היה בצחוק...את יודעת

את לא אישה שמבינה,את סתם קשקשנית.

ראי תוכניות מקבילות בערוצים השונים.!! האם כוכב נולד טוב יותר? האם הברדק המשתולל בלילה בכיף של דודו ארז טוב יותר? וזה רק על קצה המזלג. לא הבאת שום תוכנית כדוגמה להצגת טענותייך.ומה כן הבאת.!! הבאת גזענות שמתייחסת למוצא.הבאת רגשיי נחיתות שמזמן פסו ממחוזותינו. תסמכי עלינו,אנחנו יודעים טוב מאוד לזהות כשרון מולד ואלירז הוא כזה. כנראה שאת צריכה תקופת הסתגלות והפנמה אל מעבר לממוצע.קחי את הזמן שלך.

lolibror

New member
סוסו ואני רק בתחילת הדרך... אל יאוש../images/Emo13.gif

בסוף היא תלמד להתנהג כמו כלבה טובה טובה.

אירית107

New member
את עלוקה מאיפה השטויות אלירז תמיד דיבר בגאווה

שהוא טרפוליטאי את מחפת להשמיץ לא יעזור לך אלירז אהוב העם

למעלה