אינני מעז

אינני מעז

אינני מעז, לשמור על יופיים של העצים, אינני מעז, אינני צמח. אינני מעז, לשמור על יופיים של שמים בהירים, אינני מעז, אינני ענן. אינני מעז, לשמור על יופיו של ים כחול, אינני מעז, אינני דג. אינני מעז, לשמור על יופיים של ילדים יפים, אינני מעז, אינני אדם. אך, הלא נותרתי ללא דבר! מי יעז עכשיו להצילני, כשלא העזתי בעבר? (מעת אלמוני) התעוררות!!!! החיים בזבל. פושע. (ואפשר לשנות דברים, כן זה הטבע שלנו בכל מקרה...)

MajoR_ToM

New member
יפהיפה

זה מאוד יפה ואני יודע להעריך שיר טוב ושנית אני רואה שהושפעת מה 1984 הידוע לשימצה שסיימתי לקורא לפני מספר ימים

הושפעתי...

המילה הזאת לא מוצאת חן בעיני... בוא נגיד שהושראתי. פושע מחשבתי זה לא דבר שייחודי לעולם שבו כל המשטרים הם טוטאליטארים, זה דבר שחסר מאד היום בעולם הזה. ``התעוררות`` היא המילה שמקבילה ל``ברית האחים``, ב1948. אנחנו בעד לחימה בעד החירות השיוויון והצדק. דברים שאם תחשוב קצת לעומק תשים לב שכדי להלחם בעבורם, אפילו שלדעת הרוב קיימים בחברה היום. למה ההורים שלך לא עושים מה שהם רוצים? למה יש להם כ``כ מעט זמן פנוי, וגם בו הם פועלים לפי לו``ז? בכל מקרה, תודה על ההערכה של השיר, אני גם מזדהה איתו עמוקות. אם אתה רוצה לשנות תשלח לי אי מייל. אתה לא תכיר אף אחד מלבדי מחברי התנועה. אולי יום אחד אעלם ואז תגבל מסר ויוחלף איש הקשר, אולם ברגע שתיתפס (ואתה תיתפס), לא תוכל למסור פיסת מידע שהמשטרה לא יודעת כבר. ולסיום, אהוב את האח הגדול. החיים בזבל. פושע.

מיכל פ.14

New member
היי

שמע, הרבה אנשים אומרים לי שאני אופטימית וראיית העולם שלי ורודה מידי, אבל בכל זאת, בן-אדם תצא מהפסימיות ותכניס קצת אופטימיות לחיים, אני יודעת שהעולם לא מושלם, אבל העולם גם לא הרוס, ניתן לשנות דברים ואם מה שקורה לא נראה לך תשתדל לשנות אותם. (האמת היא שעוד לא החלטתי באיזה צד אני ובגלל דברים אישיים ראיית העולם שלי כרגע קצת מוגבלת) ביי בנתיים

למעלה