אינסומניה

תמר עשת

New member
אינסומניה

"בלילות בלי שינה שוב לצאת לגינה" (גידי גוב - אני שוב מתאהב) "הלילה לא אשכב לישון, עלית לי בזכרון (ריטה - עלית לי בזכרון\דודו טסה - הלילה לא)
"And I won't go, And I won't sleep, And I can't breathe, Until you're resting here with me" (Dido - Here With Me)​
עכשיו אתם

ה-איה

New member
תוספות

"ארבע לפנות בוקר, לא נרדמת" (יהודית רביץ - ארבע לפנות בוקר) "לא אשן בלילה לא אשן ביום"
(חדווה עמרני - סאלם עליכום)

שירע

New member
עוד...

"האורות כבו בכל הפיצריות, אולי אנ`לא אלך לישון..." רדיו, נושאי המגבעת.

jily

New member
עוד כמה

1. so deep i cant sleep i cant breat" sugababes-2 lost in u" 2."אני לא יכולה לישון" הפיקיות-שוב הגשם 3.לא חולם, לא נרדם נגמר לי הזמן - משהו של היי פייב 4.rasmus-rhe 1 i love "cannot sleep cannot breath my head's like a bomb" 5.

nati012

New member
...

"הלילות לבנים כשהם בלעדייך" (אביב גפן, לילות לבנים) "I cannot sleep, I cannot dream tonight" (Blink 182, I Miss You "כל היום, כל הלילה, הוא לא ישן" (זקני צפת, השכן שלא ישן)

m1989

New member
אממ

" לא רוצים לישון רוצים להשתגע" - (התרנגולים- שיר השכונה) "לא יכול לישון עכשיו" (תומר בן אפרים -לא יכול לישון)

ֹDaysleeper

New member
../images/Emo26.gif

תמר נתן נושא (אינסומניה, ולפי השעה שבה הוא כתב את זה, אני יכולה לנחש למה) ושירים שהשם שלהם או שורה מתוכם קשורים אליו. אנשים אחרים מוצאים עוד שירים.

hilali1

New member
עכשיו הבנתי... תודה!

לאט לאט אני מתחילה להבין מה הולך פה... מתלמדת

נמ

"עכשיו ארבע בבוקר, מזיע מתחת לשמיכת כותנה שחורה, מסתכל על הרצפה העקומה". (אלג'יר - בתוך הצינורות).

Wendi go

New member
i cant sleep tonight,

everybody says everything will be alright, still i cant close my eyes. travis, why does it always rain on me.

למעלה