אינסוף לאמנות ב-
אנשים

אינסוף לאמנות ב-../images/Emo43.gif אנשים

בשעות הצהריים תתארח אושרת לוי, מטפלת הוליסטית רב תחומית בפורום כפר סבא ותענה לשאלות גולשים. ניתן לשרשר שאלות כבר עכשיו בשרשור השאלות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=594&msgid=107449674
דר´ רוני ברוך, מומחה לנפרולוגיה ורפואה פנימית מבית החולים איכילוב יתארח בפורום דיאליזה ומושתלי כליה בין השעות 16:00-18:00. אם אתם רוצים לדעת הכל על תהליך ההשתלה או חוששים מתופעות הלוואי של התרופות, זו ההזדמנות לקבל מענה על הכל: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1512&msgid=107431270
זאב טפר, מנהל בכיר באגף השיווק וראש ענף לקוחות זרים בבנק לאומי למשכנתאות יתארח בפורום נשואים טריים בין השעות 18:00-19:00 וישיב לשאלות בנושאים: זכאות למשכנתא, מסלולי הלוואות, הקמפיין הנוכחי של בנק לאומי למשכנתאות ועוד. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=383&msgid=107412365
אירוח אנשי ההפקה של מופע TNA הגדול לקראת מופע TNA הגדול שייערך ב-25 לחודש יתארחו היום ב-19:00 אנשי הפקת המופע בפורום היאבקות WWE ויענו לשאלות הגולשים בנושאי המופע ומה שמסביב. בואו לשרשר שאלות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=13&msgid=107392543
מזרחי טפחות ותפוז
אנשים מזמינים אתכם לקחת חלק באינסוף. בואו להנות מעבודות אמנות מדהימות ולהוסיף יצירות משלכם הנוגעות לסמל האינסוף. 50 יצירות נבחרות יוצגו במשכן לאמנויות הבמה בתל אביב ו 3 היצירות הטובות ביותר יזכו את יוצריהן בפרסים כספיים: http://www.tapuz.co.il/infinity/
ביקורת בונה - עובדים סלולארים לרוב תושבי ישראל יש טלפון סלולארי, מה שאומר שרובנו נזקקים מדי פעם לשירות של חברות הסלולאר - תיקונים בתקלות כלשהן, שדרוג המכשיר וכמובן השירות הראשוני - הצטרפות לשירות הסלולארי. בואו לספר לנו איך אתם מתארים את נציג השירות בחברת הסלולאר האידיאלי? מה הוא יכול לעשות שיגרום לכם להיות מרוצים יותר מהשירות ומה עלול לפגום בחווית השירות שלכם? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=791&msgid=107509190
שביתה? לא אצלנו בפורום לימודים ושיעורי בית עוזרים ומסייעים לכם להשלים את החומר הלימודי ע"י טובי המומחים. והפעם:
מרתון מדעי המחשב http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=321&msgid=107503000
נמאס לכם לבהות בטלוויזיה? לא הפסקתם לחשוב על המתרגלת השווה? מדגדג לכם לחזור אל הספרים? אנו מזמינים אותכם לספר לנו למה הכי התגעגעתם בחופשת הסמסטר ולמה אתם הכי מצפים בשנת הלימודים באוניברסיטה הפתוחה הזוכים המאושרים יזכו במתנות מפנקות, אשר יקלו עליהם את החזרה לספסל הלימודים... הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1729
תחרות סיפורי הורים וילדים נמשכת
התחרות מתקרבת לסיומה, ואתם עדיין יכולים להספיק לזכות בפרסים שווים מתנת "חמי יואב". רק ספרו לנו על סיפור מרגש שלכם עם אבא, אמא או ילדכם ואולי תזכו. הכנסו לשרשור בפורום בנות גילמור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=428&msgid=107073614

orianush

New member
+*+שאלון מוזיקה+*+

השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: השיר עם הזכרונות הכי טובים: שיר מגעיל,כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: שיר שעושה לי כאב ראש: הזמר עם הקול הכי מלטף: הזמרת עם הקול הכי מלטף: הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: כלי הנגינה הכי שווה: הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: כשכל האנשים הקרובים לי,רחוקים ממני אני אקשיב ל: מוזיקה שנותנת לי כוח: אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: מוזיקה או מוסיקה? מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: תחנת הרדיו המועדפת: הדיסק הראשון שקניתי: הדיסק הבא שאקנה: הדיסק הכי חרוש שלי: הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: פדיחה שקשורה במוזיקה: מוזיקה שאני אוהב אבל מתבייש שאני אוהב אותה: ווליום: גבוה או נמוך? מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? מוזיקת עולם הכי איכותית מגיעה מ: הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: הכי כיף לרקוד בשיר: הכי כיף לשמוע מסביב למדורה: לשיר או להקשיב? השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? זמרים,זמרות או להקות? זייפנים: לשיר או לשתוק? גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: שיר יומולדת מנצח: השיר עם המלים הכי דביליות: השיר שאמא שלך הכי אוהבת: כשאני במקלחת אני שר: כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? קלטות: כן או לא ? מוזיקה ששומעים באוטו: הסרט עם המוזיקה הכי שווה: השיר שתירצה לשמוע לפני שתמות: שיר שיתנגן בדרך לחופה: שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד:

חן 16H

New member
עונה- אורייאן תודה

השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: אמא השיר עם הזכרונות הכי טובים: שיר מגעיל,כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: שירי דיכאון הזמר עם הקול הכי מלטף: יוסי אזולאי הזמרת עם הקול הכי מלטף: עופרה חזה ז"ל הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: קרן פלס כלי הנגינה הכי שווה: גיטרה הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: ים תיכוני כשכל האנשים הקרובים לי,רחוקים ממני אני אקשיב ל: יוסי אזולאי מוזיקה שנותנת לי כוח: השירים של יוסי אזולאי מוזיקה או מוסיקה? לא משנה מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: יוסי אזולאי על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: שקטה תחנת הרדיו המועדפת: 101FM הדיסק הראשון שקניתי: יוסי אזולאי הדיסק הבא שאקנה: יוסי אזולאי הדיסק הכי חרוש שלי: יוסי אזולאי הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: לא היתה כזו מוזיקה שאני אוהב אבל מתבייש שאני אוהב אותה: מזרחי ווליום: גבוה או נמוך? בינוני מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: יוסי אזולאי הכי כיף לרקוד בשיר: לשיר או להקשיב? עדיף להקשיב.... השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: שירים של עידן יניב מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? שניהם רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? רק להקשיב זמרים,זמרות או להקות? זמרים וזמרות זייפנים: לשיר או לשתוק? לשתוק גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? לא שיר יומולדת מנצח: איפה איפה איפה... העוגה השיר עם המלים הכי דביליות: איפה איפה איפה... העוגה כשאני במקלחת אני שר: ----- כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? ------- קלטות: כן או לא ? לא מוזיקה ששומעים באוטו: שלומי שבת, הראל מויאל, קובי פרץ וכמובן יוסי אזולאי השיר שתירצה לשמוע לפני שתמות: -------- שיר שיתנגן בדרך לחופה: אין לי שמץ שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: יום אחד איתך- יוסי אזולאי , לבדי- הראל מויאל והדיסק החדש של קובי פרץ

עונה==>

הכיר שאני הכי אוהבת בעולם: אמא השיר עם הזכרונות הכי טובים: יש כמה... שיר מגעיל,כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: שיר של שריף...לא זוכרת את שמו הזמר עם הקול הכי מלטף: שלומי שבת הזמרת עם הקול הכי מלטף: עופרה חזה ז"ל....(נזכרתי בה כי ראיתי שוב אתמול את הדוקוסלב שלה...אין זמרת כמוהה) הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: כלי הנגינה הכי שווה: גיטרה (לא חשמליתת!!) הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: ים תיכוני ולועזי שניהם כשכל האנשים הקרובים לי,רחוקים ממני אני אקשיב ל: וואו...זה משתנה...לפעמים מזרחית\דיכאון קל מוזיקה שנותנת לי כוח: שירים עם זכרון טוב אין משו ספציפי מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: משו שקט...מרגיע..שירים שמרגישים אמיתיים...מהלב על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: תלוי במצב רוח תחנת הרדיו המועדפת: גלגל"צ הדיסק הראשון שקניתי: שלומי שבת וחברים הדיסק הבא שאקנה: שלומי שבת בקיסריה הדיסק הכי חרוש שלי: יוסי אזולאי שני הדיסקים שלו הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: לא עשיתי עדיין מוזיקה שאני אוהב אבל מתבייש שאני אוהב אותה: לא מתביישת בכלום ווליום: גבוה או נמוך? : גבוה..הכי גבוה מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: לא יודעת! הכי כיף לרקוד בשיר: : לשיר או להקשיב: לשיר השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: את יפה - עידן יניב מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? לי שניהם חשובים...אבל יש מלא שירים שנתקעים בראש וששומעים בגלל הלחן...שהוא קליל ונכנס לראש רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? רק להקשיב זמרים,זמרות או להקות? הכל...אם הם טובים זייפנים: לשיר או לשתוק? לשתוק! גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? לא שיר יומולדת מנצח: h כשאני במקלחת אני שר: כל מיני כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? משתדלת בבשקט...חח קלטות: כן או לא ? היום כבר לא....זה פאסה (= מוזיקה ששומעים באוטו: מזרחית ולועזית...כמובן לפי החשק השיר שתירצה לשמוע לפני שתמות:----- שיר שיתנגן בדרך לחופה: נשבע (ועכשיו הוא נתקע לי בראש (= ) שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: יוסי אזולאי יום אחד איתך, שלומי שבת, ודיסק שקיבלתי מחברה שהכרתי כשהייתי בפולין (צרוב ולא בפולנית באנגלית!)

orianush

New member
יאללה גם אני..

השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: אמא השיר עם הזכרונות הכי טובים: שיר מגעיל,כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: שיר שעושה לי כאב ראש: כל היהודים למיניהם הזמר עם הקול הכי מלטף: שלומי שבת הזמרת עם הקול הכי מלטף: הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: כלי הנגינה הכי שווה: גיטרה הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: מזרחי כשכל האנשים הקרובים לי,רחוקים ממני אני אקשיב ל: מוזיקה שנותנת לי כוח: אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: מוזיקה או מוסיקה? מוזיקה מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: רועשת תחנת הרדיו המועדפת: רדיו ירושלים הדיסק הראשון שקניתי: לא זוכרת.. הדיסק הבא שאקנה: תלוי מה יצא קודם.. הדיסק הכי חרוש שלי: אממ.. נראה לי שלומי שבת בקיסריה הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: פדיחה שקשורה במוזיקה: מוזיקה שאני אוהב אבל מתבייש שאני אוהב אותה: אני לא מתביישת במה שאני שומעת ווליום: גבוה או נמוך? תלוי במצב רוח מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים מוזיקת עולם הכי איכותית מגיעה מ: הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: הכי כיף לרקוד בשיר: הכי כיף לשמוע מסביב למדורה: לשיר או להקשיב? במקרה שלי להקשיב השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: כל היובל המבולבל למיניהם חח הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): האחרון.. של שלומי ופבלו בקיסריה מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? גם וגם רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? גם לדעת פרטים זמרים,זמרות או להקות? זמרים זייפנים: לשיר או לשתוק? לשתוק גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: שיר יומולדת מנצח: יום הולדת של להקת עדן השיר עם המלים הכי דביליות: רוצה בנות השיר שאמא שלך הכי אוהבת: לא יודעת כשאני במקלחת אני שר: כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? קלטות: כן או לא ? לא מוזיקה ששומעים באוטו: הסרט עם המוזיקה הכי שווה: השיר שתירצה לשמוע לפני שתמות: שיר שיתנגן בדרך לחופה: לא ידוע עדיין שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד:
יוסי אזולאי- יוסי אזולאי
שלומי שבת בקיסריה
לבדי- הראל מויאל

1mayush

New member
טוב אני גם אנסה ../images/Emo26.gif

השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: וואו.. טוב יש הרבה, בטוח זה של יוסי
השיר עם הזכרונות הכי טובים: דז'ה וו. שיר מגעיל,כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: "מסיבה"-מעיין רודריך. שיר שעושה לי כאב ראש: שירי דיכאון. בע \= הזמר עם הקול הכי מלטף: יוסי !!! הזמרת עם הקול הכי מלטף:
כנראה שעופרה חזה ז"ל הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: כל הזמרי דיכאון. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: נינט. כלי הנגינה הכי שווה: גיטרה חשמלית. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: היפ הופ כשכל האנשים הקרובים לי,רחוקים ממני אני אקשיב ל: מוזיקה שקטה או לפעמים ההפך. מוזיקה שנותנת לי כוח: מוזיקה עם מילים נכונות, לא משהו שסתם נכתב על הדף \ יוסי. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: היפ הופ | ישראלית מוזיקה או מוסיקה? גם וגם. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: אייל גולן
בשבילך נוצרתי. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: שקטה. תחנת הרדיו המועדפת: 101FM . הדיסק הראשון שקניתי: ממש שאני לא זוכרת. הדיסק הבא שאקנה: עידן יניב | גילת הלל הדיסק הכי חרוש שלי: FutureSex-LoveSounds הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: פדיחה שקשורה במוזיקה: מוזיקה שאני אוהב אבל מתבייש שאני אוהב אותה: ווליום: גבוה או נמוך? באמצע. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים. מוזיקת עולם הכי איכותית מגיעה מ: הלב . קנדה \ אמריקה \ ישראל הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: ממ..יוסי? הכי כיף לרקוד בשיר: הכי כיף לשמוע מסביב למדורה: לשיר או להקשיב? לשיר כשנמצאים לבד
מעבר, רק להקשיב. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: שיר טיפשי. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): FutureSex-LoveSounds מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? מילים. רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? גם וגם. זמרים,זמרות או להקות? זמרים. זייפנים: לשיר או לשתוק? לשתוק. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? כמה. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: במה גדולה, עם הרבה נגנים, ובראשה- יוסי אזולאי ! איך אני מחכה לראות הופעה מלאה שלו. שיר יומולדת מנצח: השיר עם המלים הכי דביליות: "מסיבה"-מעיין רודריך. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: "מאיה"-שלום חנוך. כשאני במקלחת אני שר: כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? פשוט לא. קלטות: כן או לא ? עברה התקופה. מוזיקה ששומעים באוטו: הסרט עם המוזיקה הכי שווה: השיר שתירצה לשמוע לפני שתמות: שיר שיתנגן בדרך לחופה: "יום אחד איתך" שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: ___ לא עניתי על כולם..\=

שראלית

New member
עונהה

השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: לילות קסומים של שר-אל השיר עם הזכרונות הכי טובים: אהבה בעינייך של שר-אל שיר מגעיל,כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: יש כמה שירים מגעילים ב24.. חחח לא יודעת איך קוראים להם שיר שעושה לי כאב ראש: לא יודעת איך קוראים לשירים.. הזמר עם הקול הכי מלטף: שר-אלללל הזמרת עם הקול הכי מלטף: לא יודעת הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: לא יודעת הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: לא יודעת כלי הנגינה הכי שווה: גיטרה הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: מזרחית כשכל האנשים הקרובים לי,רחוקים ממני אני אקשיב ל: שירים של שר-אל מוזיקה שנותנת לי כוח: השירים של שר-אללל אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: מזרחית אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: מזרחית שקט מוזיקה או מוסיקה? הא? מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: שר-אללל על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: רועשת תחנת הרדיו המועדפת: 91 אפאמ הדיסק הראשון שקניתי: שר-אל הדיסק הבא שאקנה: הדיסק של שר-אל החדשש.. הדיסק הכי חרוש שלי: כל הדיסקים של שר-אל הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: מממ לא יודעת פדיחה שקשורה במוזיקה: ממממ מוזיקה שאני אוהב אבל מתבייש שאני אוהב אותה: לא מתביישת ווליום: גבוה או נמוך? גבוהההההההההה מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקוליםםםם מוזיקת עולם הכי איכותית מגיעה מ: לא יודעת הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: שר-אל הכי כיף לרקוד בשיר: השירים של קובי פרץ,, וגם שר-אל.. השירים של האירועים הכי כיף לשמוע מסביב למדורה: שקטים כאלה ויפים.. יש כמה לא יודעת לשיר או להקשיב? לשיר ולהקשיב השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: יש כמהה.. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): של שר-אלל... מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? מילים רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? לדעת זמרים,זמרות או להקות? זמרררר זייפנים: לשיר או לשתוק? לשתוק גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? כן ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: של שר-אל שיר יומולדת מנצח: יום הולדת של קובי פרץ השיר עם המלים הכי דביליות: לא זוכרת השיר שאמא שלך הכי אוהבת: לא יודעת.. בעיקר קובי פרת ויואב יצחק כשאני במקלחת אני שר: רק שירים של שר-אל כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? שקט קלטות: כן או לא ? לא מוזיקה ששומעים באוטו: שר-אללל הסרט עם המוזיקה הכי שווה: לא יודעת השיר שתירצה לשמוע לפני שתמות: של שר-אל שיר שיתנגן בדרך לחופה: לילות קסומים של שר-אל שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: רק הדיסקים של שר-אל!

למעלה