אינסטאנט יאקיסובה!
מכירים אינסטאנט ראמן?
פשוט, מכניסים מים רותחים, מחכים כמה דקות והכל מוכן.
אבל מה קורה כשרוצים לעשות אינסטאנט יאקיסובה?
צריך לבשל את הנודלס, אבל לא רוצים מרק, רוצים רק יאקיסובה!
אז יש להם פטנט גאוני (יש לנו כזה בארץ? אם כן אני לא מכיר)
פותחים צד אחד של הקופסה, מכניסים מים רותחים סוגרים ומחכים כמה דקות.
אחר כך, פותחים בצד השני לשונית קטנה שחוספת לנו מסננת מים!
משם מסננים את כל המים, אחר כך מוסיפים את הרוטוב ותבלינים שיש בשקיות נפרדות (שהיו בפנים) וג'אן! מוכן.
https://www.facebook.com/mishel.sab...35879/?type=2&theater¬if_t=video_processed
מכירים אינסטאנט ראמן?
פשוט, מכניסים מים רותחים, מחכים כמה דקות והכל מוכן.
אבל מה קורה כשרוצים לעשות אינסטאנט יאקיסובה?
צריך לבשל את הנודלס, אבל לא רוצים מרק, רוצים רק יאקיסובה!
אז יש להם פטנט גאוני (יש לנו כזה בארץ? אם כן אני לא מכיר)
פותחים צד אחד של הקופסה, מכניסים מים רותחים סוגרים ומחכים כמה דקות.
אחר כך, פותחים בצד השני לשונית קטנה שחוספת לנו מסננת מים!
משם מסננים את כל המים, אחר כך מוסיפים את הרוטוב ותבלינים שיש בשקיות נפרדות (שהיו בפנים) וג'אן! מוכן.
https://www.facebook.com/mishel.sab...35879/?type=2&theater¬if_t=video_processed