אינסטאנט יאקיסובה!

mishel s

New member
אינסטאנט יאקיסובה!

מכירים אינסטאנט ראמן?
פשוט, מכניסים מים רותחים, מחכים כמה דקות והכל מוכן.

אבל מה קורה כשרוצים לעשות אינסטאנט יאקיסובה?
צריך לבשל את הנודלס, אבל לא רוצים מרק, רוצים רק יאקיסובה!
אז יש להם פטנט גאוני (יש לנו כזה בארץ? אם כן אני לא מכיר)

פותחים צד אחד של הקופסה, מכניסים מים רותחים סוגרים ומחכים כמה דקות.
אחר כך, פותחים בצד השני לשונית קטנה שחוספת לנו מסננת מים!
משם מסננים את כל המים, אחר כך מוסיפים את הרוטוב ותבלינים שיש בשקיות נפרדות (שהיו בפנים) וג'אן! מוכן.

https://www.facebook.com/mishel.sab...35879/?type=2&theater&notif_t=video_processed
 

Nadavu

New member
אולי אני סתם פולניה עם טראומות שואה

אבל זה נשמע לי כמו בזבוז של מרק :\
 

herouth

New member
זה לא מרק, זה בסך הכל מים שהיו בהם אטריות סובה

באינסטנט ראמן שמים, מן הסתם, גם תיבול שהופך את המים שמכניסים לסוג של מרק (מרק אינסטנט... בעעע... אבל מרק). נראה לי שביאקיסובה שמישל מדבר עליה, זה נכנס מים ויוצא מים עכורים. התיבול והרוטב באים בנפרד.
 
למעלה