אינסטגרם - דרך Google Play

Elad 27

New member
אינסטגרם - דרך Google Play

היי שוש,
קראתי את תגובתך לפנייתי הקודמת, למזלי הכול הסתדר תוך זמן קצר והיו בעיות בכניסה לאתר + בעיות במחשב ולכן לא יכולתי להיכנס ולקרוא את תגובתך.

בכל מקרה יש לי בעיה חדשה עם רשת חברתית אחרת.
פתחתי את מול אינסטגרם אבל לא באופן מלא. דרך המחשב ודפדפן כרום כולל כתובת הג'ימייל והסיסמא.
אלא שאחרי שלחצתי על אייקון הגוגל פליי על מנת להשלים את פתיחת החשבון שם נתקלתי בדף הגדרות של "גוגל חשבונות" תחת הכותרת "אפשרויות חדשות בחשבון גוגל".
אין לי מושג איך ממשיכים משם. מה צריך לעשות?
את יכולה להסביר לי פה או בפייסבוק וטאני אעשה מה שתגידי לי שלב אחרי שלב?

Elad 27

New member
העניין הוא

שאני לא יכול לפרסם פוסטים, תמונות ושיתופי וידאו עד שאני לא אוריד את הערכה של האינסטגרם.
כרגע אני יכול רק לתת לייקים ולהגיב על פוסטים של נעקבים ותו לא.
אני לא מצליח להשלים את ההורדה.
את מבינה בתחום הרשת החברתית הזו? תוכלי לעזור לי או לתת לי קישור לקבוצה/דף פייסבוק או פורום אחר שקשור לנושא?
מבאס שכל העוקבים שהתווספו, ירדו ובצדק. אי אפשר לעקוב אחרי מישהו עם פרופיל בלבד ללא פעילות אינסטגרמית.
ממש נואש, אני גם לא מתפעל רשתות חברתיתו דך הנייד והסבירו לי שפורמט הרשת הזו הוא מיועד למשתמשי הסלולר בלבד מה שנראה לי חוסר התחשבות.
אז מה עם לפי הסטטיסטיקות רוב המשתמשים באינסטגרם עושים זאת באמצעות הסלולר, צריך להתחשב גם באלו שלא בדיוק כמו שצריך להנגיש לנכים אמצעי תפעול במקומות ציבורייים. זה לדעתי (ההשוואה) במקום ועובד על אותו הדבר.

למעלה