אינסטלטור שמסרב לעשות עבודה
שלום וברכה,
קניתי דירה ולאחר בדיקה של אינסטלטור,היו לי בעיות ניקוז וסתימות.
הזמנתי אינסטלטור נוסף(הקודם לא עושה עבודות גדולות כאלה מפאת גילו)
הוא נכנס מתחת לבניין בדק ואמר שיש בעיות כמו שנאמר לפני וכן גם בעיה נוספת של ברכת ביוב ששוקעת,הוצע לנו(בניין משותף עם 3 קומות(3 דיירים בצד)
לעשות בריכה משלנו שתנקז אותנו ושלום על ישראל.
המחיר נקבע על 1500 כל אחד מהדיירים,4500 בכולל.
האינסטלטור לא הגיע במשך שבועיים כל יום היה תירוץ אחר ולאחר מכן הוא הגיע,עשה חצי עבודה והלך לעוד שבועיים.
יש לציין שהכסף ניתן בחלקו והחלק השני ניתן לאחר שעשה עבודה נוספת.
כעת לאחר ששוב חזרה לי סתימה,גיליתי שכלל איני מנוקז לבריכה ששילמתי עליה ורק קומה 2-3 מחוברים.
כלומר,הוא עשה קיצור דרך ופשוט דילג עלי אבל את הכסף לקח.
לאחר שיחה איתו,התנער ואמר שכלל לא הייתי אמור להיות מנוקז לשם(למה אז שילמתי?)יש לציין שבתחילת השיחה אמר שכן צריך להיות מנוקז,ולאחר שאמרתי לו שגיליתי שלא מנוקז הוא חזר בו ואמר שזה לא באחריותו.
יש לציין שהזמן הרב שחיכיתי לתיקון ועוגמת הנפש רבים עקב הזמן שעבר עד שיבוא וכעת יש לי סתימה שהיא סכנה לבריאות.
מה האופציות שעומדות בפני?
מה הסיכויים לזכות בתביעה ?על כמה להגיש ?
שלום וברכה,
קניתי דירה ולאחר בדיקה של אינסטלטור,היו לי בעיות ניקוז וסתימות.
הזמנתי אינסטלטור נוסף(הקודם לא עושה עבודות גדולות כאלה מפאת גילו)
הוא נכנס מתחת לבניין בדק ואמר שיש בעיות כמו שנאמר לפני וכן גם בעיה נוספת של ברכת ביוב ששוקעת,הוצע לנו(בניין משותף עם 3 קומות(3 דיירים בצד)
לעשות בריכה משלנו שתנקז אותנו ושלום על ישראל.
המחיר נקבע על 1500 כל אחד מהדיירים,4500 בכולל.
האינסטלטור לא הגיע במשך שבועיים כל יום היה תירוץ אחר ולאחר מכן הוא הגיע,עשה חצי עבודה והלך לעוד שבועיים.
יש לציין שהכסף ניתן בחלקו והחלק השני ניתן לאחר שעשה עבודה נוספת.
כעת לאחר ששוב חזרה לי סתימה,גיליתי שכלל איני מנוקז לבריכה ששילמתי עליה ורק קומה 2-3 מחוברים.
כלומר,הוא עשה קיצור דרך ופשוט דילג עלי אבל את הכסף לקח.
לאחר שיחה איתו,התנער ואמר שכלל לא הייתי אמור להיות מנוקז לשם(למה אז שילמתי?)יש לציין שבתחילת השיחה אמר שכן צריך להיות מנוקז,ולאחר שאמרתי לו שגיליתי שלא מנוקז הוא חזר בו ואמר שזה לא באחריותו.
יש לציין שהזמן הרב שחיכיתי לתיקון ועוגמת הנפש רבים עקב הזמן שעבר עד שיבוא וכעת יש לי סתימה שהיא סכנה לבריאות.
מה האופציות שעומדות בפני?
מה הסיכויים לזכות בתביעה ?על כמה להגיש ?