אני (אבל בסיר לחץ)
משרה הרבה חומוסים מראש (לילה או 24 שעות) ומקפיאה את זה בשקיות קטנות יחסית כי כל פעם אנחנו משתמשים בכמות קטנה.
שמה את החומוסים הקפואים בסיר, מים מכסים את החומוסים, מוסיפה הרבה פפריקה ומלח ושמה לבישול בלחץ למשהו כמו 17 דקות (אחרי שהלחץ נוצר)
אם רוצים להשתמש בזה לעשיית ממרח חומוס ולא לאכול אותם כגרגרים הייתי מוסיפה עוד זמן כי הם צריכים להיות קצת over מבושלים.
ילוי נאות: אין לי אינסטפוט אז אין לי מושג כמה זה שונה, למיטב הבנתי לא אמור להיות שונה מאוד