אינסטפוט

liat1271

New member
אינסטפוט

משהי כתבה פה בעבר שהיא מכינה גרגרי חומוס באינסטפוט, את יכולה לכתוב את זה שוב. תודה
 

Midriff

New member
אני (אבל בסיר לחץ)

משרה הרבה חומוסים מראש (לילה או 24 שעות) ומקפיאה את זה בשקיות קטנות יחסית כי כל פעם אנחנו משתמשים בכמות קטנה.
שמה את החומוסים הקפואים בסיר, מים מכסים את החומוסים, מוסיפה הרבה פפריקה ומלח ושמה לבישול בלחץ למשהו כמו 17 דקות (אחרי שהלחץ נוצר)
אם רוצים להשתמש בזה לעשיית ממרח חומוס ולא לאכול אותם כגרגרים הייתי מוסיפה עוד זמן כי הם צריכים להיות קצת over מבושלים.
ילוי נאות: אין לי אינסטפוט אז אין לי מושג כמה זה שונה, למיטב הבנתי לא אמור להיות שונה מאוד
 

liat1271

New member
תודה
אני בד"כ מכינה רק עם מלח

ננסה להוסיף גם פפריקה
 

dixie chick

New member
אין צורך להשרות לילה לפני בישול באינסטנפוט

למתכון מדוייק יש הרבה בגוגל.
&nbsp
 

Midriff

New member
כן כדאי להשרות

להשריה יש עוד תפקיד למיטב ידיעתי היא משחררת למים את אחד החומרים שלא מתעכל טוב בגוף האדם - ולכן מייצר גזים. אז ההשרייה והחלפת מים עוזרת להוריד את כמות הגזים. בלי קשר לאורך הבישול שמתקצר
 

liat1271

New member


מה שהייתי עושה אם הייתי שוכחת להשרות קטניות, הייתי מרתיחה את הקטניות לכמה זמן, שופכת את המים ושמה מים חדשים ומבשלת עד שמתרכך. זה היה בסיר רגיל.
 
למעלה