אינפואתיקה

• פותח הנושא bravs
  • פורסם בתאריך

bravs

New member
אינפואתיקה

למישהו יש מושג מה זה אומר? האם כדאי לקחת את זה כסמנריון?

DGtal

New member
יש לי מושג קלוש

אינפו = מידע. אתיקה = מוסר. אני מניח שהכוונה לשאלות מוסריות שנובעות מאיסוף והפצת מידע על אנשים וגופים. האם נכון לאסוף כמויות מידע על אדם, אפילו אם מדובר במקורות גלויים. ריגול תעשייתי. שמירה על זכויות יוצרים. היבטים משפטיים, אתיים, חברתיים וכדו'. אם דברים כאלה מעניינים אותך, אולי שווה לקחת את הקורס. לגבי דרישות: כיוון שמדובר בפעם ראשונה, אז אף אחד לא יודע מה בדיוק הדרישות, אבל מן הסתם הם יהיו דומות לכל סמינריון אחר. בהצלחה.

chayahd99

New member
ומה הן הדרישות ../images/Emo35.gif

ומה הן הדרישות בכל סמינריון אחר שלה

g i g o

New member
פרופ' ברוכסון - דרישות סמינריון

עשיתי אחד עד כה - דרישות : 1. רפראט/הצגת רעיון העבודה בו אתם סוקרים את הנושא, שאלת המחקר, ספרות מרכזית וכו' ומתנהל דיון בעיקר על השאלות והתחומים בהם צריכים לגעת.היא לא דורשת עבודה מושלמת בשלב זה שתפקידו לסייע לכם לגבש את העבודה והיא גם לא נותנת ציון על רמת ההצגה או יכולת עמידה מול קהל. 2. אם אני זוכר נכון, היא לא קוראת שמות אלא בהתחלה אולם בכל מקרה שווה לבוא כי כך אתם נחשפים לנושאים שונים בתחום. 3. כמובן, הגשת עבודה במועד. לא פעם זה מעבר לסיום הסמסטר כך שיש יותר זמו. 4. מי שלמד אצלה מכיר את תכונותיה הטובות. לגבי ציונים - אין לי מושג, לא קיבלנו עדיין (כיוון שניתן להגיש עד 1 ספט').

chayahd99

New member
אבל רגע...

אם הסמינריון הוא בסמסטר הראשון, עד מתי יש להגיש את העבודה

למעלה