אינפורמציה לגבי רולרים

mazursky

New member
אינפורמציה לגבי רולרים

שלום יש לי כיום טריינר ולפי דעתי זה הדבר הכי משעמם בעולם- אין אקשן. ולכן אני מעוניין בקצת אינפורמציה בסיסית ומורכבת על הרולר-מהו, האם היציבות היא דבר עד כדי כך חשוב, שמות של דגמים וחברות מומלצים. תודה מראש

bike3

New member
רולר

לי בניגוד אליך, אין טריינר, אלא רק רולר (אגב מחפש רולר מגנטי משומש...
). ההבדל העיקרי (בהנחה שאתה רוכב כשהמזלג הקדמי אינו מעוגן לרולר) הוא כמובן שהאופנים בעצם אינן מעוגנות לשום דבר למנעות רק על ידי האינרציה וסיבובי הרגלים שלך אשר מצידם מסובבים את הגלילים. קשה להגיד שרכיבה על רולר היא הדבר הכי מעניין בעולם אם כי בהחלט מציבה יותר אתגר - לפחות עבורי -בגלל הרצון להישאר מעל הרולר ולא מתחתיו או מצדדיו. אני רוכב על רולר כמה כמה חודשים (עדין בין משקופים או במסדרון צר) ואין לי ספק שזה משפר לי את הרכיבה. אני מרגיש הרבה יותר יציב על הכביש ומסוגל להישאר על אותו קו פחות או יותר גם במרחקים ארוכים. החסרונות של הרולר הם: א. רולק מדמה יותר רכיבות נפח בדופק ממוצע פלוס. מבחינתי עדין לא ממש הרשיתי לעצמי "להתחרע" על הרולר (לרכב בעמידה על הרולר, למשל, עדין לא ממש התחלתי, למרות שזה נראה לי מאוד יעיל) כך שאם אתה רוצה להתאמן לTIME-TRIAL למשל, אני הייתי בוחר בטריינר, פשוט בגלל שטריינר מאפשר לך להפנות את תשומת הלב יותר לסיבוב נכון של הפדלים,זויות ישיבה, קדנס וכו', דברים שגם הרולר מסייע בהם, אבל רק לאחר שיש לך חופש מוחלט על הרולר ואתה מסוגל להסיט אתת תשומת הלב מנושא שיווי המשקל ומסוגל להישאר בתחומיהם של הגלילים (הרבה פחות קשה ממה שאולי נדמה למי שלא רכב על רולר... בפעם השניה כבר קולטים את זה) לסיכום - רולר וטריינר בנפרד - מצוין. לשלב את שניהם ביחד - עוד יותר טוב.

bike3

New member
אם אנחנו כבר מדברים....

אם אנחנו כבר מדברים.... על מתקני אימון לאופנים. הנה המילה האחרונה בתחום. ממש כמו הליכון רק לאופנים, אתם מתכנתים במחשב (שבא עם החבילה) את סוג הרכיבה שלכם והמסילה עולה ויורדת (שיפוע של עד 12%!!) בנוסף לכך - המסילה מתאימה את עצמה למהירות של הרוכב!!!! אם אתה מאט בעליה גם המכשיר מאט וההפך!! והמחיר? 40,000$!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (כן, ארבעים אלף דולר) אולי נתאחד כל הפורום יחד ונקנה אחד
??

natyh

New member
לא

היציבות לא חשובה כלל : האיזון בין הפידלים או נכון יותר עוצמת הלחיצה עליהם הוא שם המשחק איזון לא נכון יפיל אותך מן הרולר , בעיטות יפילו אות ך מהרולר , וכולי עשה סיבוב אצל ארז לווין ברחוב הברזל 2 רמת החייל למיטב ידיעתי , וקנה אופני אדי מרקס בנוסף לרולר : מגיע לו ... ואגב חבל לך על הזמן עשיתי שבועיים מחקר מפה עד הודעה חדשה על כל סוגי הרולרים : גודל תופים , התנגדות מגנטית או מיכנית וכולי ... בסופו של דבר רק לארז יש רולר במלאי כל היתר מחכים שיגיע מחו"ל קנה ותיהנה . נתי

yossi113

New member
נתי,

אתה יכול לסכם למעננו את תוצאות המחקר שלך בנושא רולרים? אותי אישית - זה מעניין מאוד. אשמח אם תוכל לצרף מחירים (הרולר היחיד שראיתי עלה בשוונג 550) תודה, יוסי

mazursky

New member
תודה אבל אני צריך גם מחירים ודגמים.

תודה רבה על כל האינפורמציה אבל אני מחפש רולר, ובשביל זה אני צריך שמות של דגמים מועדפים ומחירים מומלצים.

natyh

New member
תוצאות המחקר

הרולרים שראיתי כולם באינטרנט מתחילים ממ 200 דולר וצפונה החשוב הוא גודל הגלילים או תופים 4 " זה בשוונג שמיובא על ידי ארז ולא בכדי כתבתי לגשת לארז ודי לחכימא ... יש רולרים בעלי תופים גדולים יותר 5.5 או עד 8 " מחירים כמובן בהתאם יש אפשרות להוסיף התנגדות לרולר בצורה מיכנית או מגנטית . וקיימים רולרים שניתן לקבע את הגלגל הקדמי ואז הרולר מתנהג כמו טריינר . לסיכום כדי להכיר את החיה ולהחליט מה הלאה אני ממליץ לקנות מארז ועדיין זול יותר מחצי המחיר של כל רולר אחר . ולהחליט מה הלאה . מאחר ומשום מה נמחקו לי הקישורים הרלוונטיים עם כל הדיסק אסתפק בזאת אך פשוט ביצוע חיפוש על or Rollers יתן את המבוקש Trainers בעדינות ארז לא מוכר יקר יותר משוונג ... נתי

yossi113

New member
תודה נתי (לא נמאס לך מהמשפט הזה?

) בעצתך אני אלך לארז בעתיד הבינוני ואבחן את הכלה. ואני מבטיח לא לומר שיורם גלבוע שלח אותי

למעלה