אינפורמציה על פסכיאטר

noa323

New member
אינפורמציה על פסכיאטר

שלום רב, היום גיליתי את האתר ואני רוצה לומר לכולם חזק ואמץ !!!. אשמח לקבל אינפורמציה או המלצות על פסכיאטר טוב (ועדיף גם נחמד), שיש לו נסיון טיפולי באוכלוסיה בעלת פיגור מלווה בבעיות התנהגות(מעל גיל 18). בברכה נועה

עמיקםרז

New member
אבדוק

נועה שלום רב, אני שמח שגילית את הפורום. אני מניח שהרבה מאוד אנשים שיכולים להיעזר בפורום עדיין לא יודעים עליו, וחבל... באשר לשאלתך, אבדוק ואחזור אלייך בתחילת השבוע הבא... שבת שלום, עמיקם

עמיקםרז

New member
תשובה

נועה שלום, ד"ר עימנואל דורון הוא הפסיכיאטר של אקים ת"א והוא מקבל גם בקליניקה הפרטית שלו. הוא מתמחה בתחום הפיגור של בוגרים מעל גיל 18 ובבעיות התנהגות. תוכלי לקבל את מספר הטלפון שלו במשרדי סניף אקים ת"א, טלפונים: 03-5254283, 03-5255447. אם יש בעיה, אנא חזרי אליי. ב ב ר כ ה , עמיקם

עמיקםרז

New member
המשך התשובה

שלום נועה, פסיכיאטרים נוספים שעשויים להתאים למה שאת מחפשת: ד"ר בנימין וגנר - רח' זרחין אלכסנדר 10, רעננה, טלפון: 09-7441116. ד"ר לאוניד קיקנזון - רח' מרידור יעקב 19, ת"א, טלפון: 03-6485135. ד"ר מייק סטבסקי (מביה"ח שניידר וגם יועץ האגף לטיפול באדם המפגר, בנוסף לקליניקה הפרטית שלו) - רח' ארנון 8, ת"א, טלפון: 03-5244284. אני חייב לציין ששמות אלה (וכך גם השם הקודם ששלחתי לך) אינם בבחינת המלצות, כי לא התנסיתי בפניות אליהם. השמות והפרטים נמסרו לנו בעקבות פניות שנועדו להקים מאגר של אנשי מקצוע. את תצטרכי להחליט, בהתיעצות איתם, מי מתאים לחוות דיעה על הבעיה שאת מתכוונת להעלות בפניהם או לטפל בה. ב ה צ ל ח ה , עמיקם

למעלה