אינפלציה באו"ם - חייבים להגביל

medinaGindis

New member
אינפלציה באו"ם - חייבים להגביל

האו"ם הפך למלחמת התשה בין בריתות. מספר ההצעות קפץ ל140. כל יום צריך חצי שעה לשבת ולהצביע, מה שהופך את המשחק למאוד מעצבן. אם הצעה לא מתקבלת מציעים אותה שוב ושוב עד שנמאס לאנשים להצביע. לפעמים יש כמה הצעות זהות שרצות במקביל. אם הצעה מתקבלת - גם מציעים אותה שוב, וכך יש מדינות שנמצאות בשלום קבוע ויש מדינות שבאופן קבוע לא מקבלות תפוקה מהמפעלים שלהן (ולמעשה אין להן טעם לבנות מפעלים) הרבה הצעות מוצעות ע"י מדינות שמספרן ודירוגן בסביבות ה3500 ונראה שהן הוקמו רק לצורך זה. ההצעה שלי - 1) שיהיה אסור להציע שוב הצעה זהה להצעה שעדיין נמצאת בהצבעה 2) שברגע שהחלטה מתקבלת לגבי מדינה מסוימת תהיה תקופת צינון של שבוע עד שאפשר יהיה להציע עוד הצעה. בבקשה תגידו מה אתם חושבים

losangeles75

New member
לבטל את האו"ם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

האו"ם הרס את המשחק. כבר לא מתעסקים בלחימה אלא רק בהצבעות, וזה נמאס!!! רוב האנשים לא יכולים לשבת מול המחשב 20 שעות ביממה ולעקוב, ולהתחנן שיצביעו עבורם. או"ם שמום - לבטל את האו"ם.

losangeles75

New member
ערן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif י ../images/Emo26.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo36.gif

עוד מדינה בדירוג 3948 בדיוק העלתה הצעה נגד ידידה שלי (שנמצאת במקום 47) המדינה alichoen שלחה את הבקשה להצבעה הבאה באומות המאוחדות חייבים לפרק מנשק את המדינה DollyLand אתה קולט את הטימטום

kukuya 0

New member
תגיד חצוף, לא רק שאיש לך שתי מדינות

תגיד חצוף, לא רק שיש לך שתי מדינות אתה עוד מעיז להתלונן. ביקשתי מערן שיבטל לך מדינה אחת ואתה יודע מה הוא אמר? הוא אמר שאתה לא מרמה. שאלה באמת שני שחקנים. אין גבול לחוצפה??????????????

losangeles75

New member
עכשיו תקשיב טוב יא חצוף ../images/Emo46.gif

אתה מאשים אותי בשטויות במיץ עגבניות. אני גר בארה"ב, ויש לי חברים אמריקאים שאותם צירפתי למשחק - והם לא יודעים עברית (ולכן הם לא יכולים להשתתף בפורום הזה). נוספו עד היום הרבה שחקנים מהעולם, ואני חושב שהיגיע הזמן לפורום באנגלית (אני אצטרף אליו בשמחה) - ככה יווצרו קשרים בין אנשים מכל העולם, וזה יהיה נחמד לאללה. (ואז הם יוכלו לתת ביקורות, הצעות, ולבנות בריתות).

losangeles75

New member
ועוד הצבעה נגד V ISRAEL ../images/Emo41.gif

ממדינה שהוקמה לפני כמה דקות: LOGLOG (ושכבר הושמדה ע"י מי שיצר אותה).

losangeles75

New member
יש עוד חבר'ה כמוני...

שהביאו חברים שלא דוברים עברית... הנה הודעה מהפורום שלנו: Dreamweb - ID 1343ו DreamWeb ו 09:01 | 12/08 I am also responsible for a few friends who are not speaking hebrew... LemonChicken, DreamWalkers, WebCrawler,Slimonia, USG, Bastania and YUMYUM

RED OR DEAD BS

New member
מסכים!

אמנם גם אני הייתי בשלום, עכשיו בשלום וכנראה אהיה בשלום, אבל צריכים להגביל את האפשרות הזו לפחות, תקופה של 3 ימים מרגע שההחלטה שהתקבלה בוצעה.

gindis

New member
תשובה לכולם לגבי האו"ם

אנחנו מקשיבים לכולם! האו"ם יהיה יותר מאוזן משבוע הבא.

dipdip

New member
וצריך לקבוע כלל חשוב!!

שמדינה תוכל להצביע או להציע הצעה באו"ם רק חודש אחרי תאריך ההרשמה שלה!!! כך נימנע ממדינות שנפתחות רק כדי להעלות הצבעות באו"ם (שזה דרך אגב רמאות לשמה!!!)

meetAmeet

New member
לא עוזר מספיק.

אז עכשיו ננוח, ועוד חודש יוכלו לרמות שוב.

dannyshadow

New member
לא חודש, שבועיים שלוש

ולעשות משהו בסגנון "רק אם המדינה פעילה (נלחמת בונה מפעלים וכו') היא תוכל להצביע\להציע הצעה.

yoadagmon

New member
או"ם = סיוט

ערן היקר, בקרוב יתחיל להמאס לחברה מכל ההצבעות האלה (כבר עכשיו זה נמאס). מדינות קטנות (ועם הזמן יהיו אלפי מדינות קטנות) יטפלו למדינות גדולות כל הזמן. אני רואה איך המשחק עובר כולו לאו"ם וזה נהייה סיוט. צריך להגביר את האקשן במשחק - יותר מלחמות, ולא את ההשפעה של האו"ם. צריך לצמצם את הנגישות לאו"ם: 1. להגדיל את מספר התורים של הגשת הצעה. 2. לאפשר רק הצעה אחת בו זמנית נגד מדינה. גם כך אפשר להחליש מדינות חזקות בלי להוציא את כוחו של האו"ם מפרופורציה. אני לא בטוח שאתה מודע להשפעה השלילית של האו"ם על המשחק כרגע וגם המדינות הקטנות שאיתי בברית מתלוננות. לאנשים פשוט נמאס כל הזמן להצביע ולהצביע ולהצביע ולהצביע. ערן האו"ם נהיה מפלצת. יש כרגע כמעט 150 החלטות והמספר הזה גדל בכל יום. והעתיד רק נראה שחור.

eedocsil

New member
נכון

ואם מדברי לפי העולם האמיתי אני לא רואה את אוגנדה כל יום מגישה הצעה לאום סתם דוגמא האום הפך למשל אם אני מתקיף מישהוא הוא ישר להחרים את המדינה זאות ככה וכהה נימאס לי ואז אני לא יכול לקנות כלום במשך ש3 ימי מה זה החרא הזא דיי נימאססס

למעלה