אינפקציה באוזן

anula

New member
אינפקציה באוזן

עשיתי חורים באוזניים לפני כ 5 חודשים. והחורים מסרבים להרפא ולהסגר. ז"א מדי פעם יוצא לי משם מין נוזל דביק כזה ואפילו פעם יצא לי מוגלה. ניסיתי כל מיני משחות אנטיביוטיות למיניהם, וזה עוזר לכמה זמן אך אח"כ הבעיה חוזרת. אני לא רוצה לוותר על החורים ולהוציא את העגילים, במיוחד שסבלתי איתם כבר כל כך הרבה ולא וויתרתי. השאלה היא האם יש משהו טבעי שיכול לרפא לי אותם? למה הזיהום ממשיך לחזור והחור לא נסגר? עשיתי כבר חורים בעבר , במקום אחר באוזן ואף פעם לא היה לי דבר כזה. שאלה נוספת: יצא לי בשפתיים מין פצע חום מכוער ומגעיל, אחרי שבוע וחצי של שפעת. אני לא רוצה להשתמש בזובירק, אלא מחפשת המלצה למשהו טבעי שירגיע את המקום או שאפילו ירפא אותו? למרות שידוע לי שברגע שפצע כזה פורץ אין כל כך מה לעשות ואחרי שבוע בערך זה עובר לבד. אני מאוד מודה על התשובה.

LaSaponaria

New member
לגבי החורים באזניים, אולי העגילים..

עשויים מחומר שגורם לך לדלקת? לגבי פצע חום - קובית קרח מרגיעה. (פעם הבאה שתרגישי ש"עומד" לצאת לך פצע חום על השפה, שימי קובית קרח כבר באותו רגע - הפצע יפרוץ "בקטן").

anula

New member
העגילים הם 21 קראט

תודה על ההתיחסות. העגילים שלי הם מזהב 21 קראט, אז זה לא אלרגיה כמעט וודאי, כי אני אלרגית רק למתכות פשוטות, ולא לזהב וכסף.

anula

New member
למה אין תשובה? שמישהו יענה לי לגבי

האוזניים בבקשה

0 אור 0

New member
בתיאוריה אפשר להיעזר בשמנים

אנטי בקטריאליים חזקים כמו עץ התה או לבנדר, אבל אני לא בטוחה שבמצב כמו שאת מתארת ניתן לעשות את זה בלי להוציא את העגיל. לבת שלי היה מצב דומה מיד אחרי שעשינו לה חורים, ואני זוכרת את עצמי מוציאה את העגיל כל יום , מחטאה עם אלכוהול, מורחת משחה אטיביוטית על האוזן ועל העגיל ואז מכניסה אותו מחדש ומסובבת בפנים. לא זוכרת כמה זה ארך, אבל אני זוכרת שזה נורא כאב לה, אבל המשכנו כי היא לא רצתה לותר על העגילים. יותר מאוחר, היא גם היתה רגישה לכל העגילים הזולים - אז כל הזמן הייתי קונה לה עגילים רפואיים מכאלה שעושים חורים, כדי שתוכל להחליף ולגוון

anula

New member
תודה ולא בתאוריה?

ולמעשה כן אפשר להשתמש בשמנים ההללו במקום המשחה האנטיביוטית, לאחר חיטוי האוזן עם האלכוהול? או שעדיף עם משחה אנטיביוטית? דרך אגב לבת שלך האינפקציה עברה לגמרי? ולא חזרה לאחר הטיפול שעשית? היא עדיין משתמשת בעגילים רפואיים או שעברתם לכסף/זהב? למה באמת המשכת לקנות לה עגילים רפואיים, רק לשם הגיוון? הרי כסף או זהב בדרך כלל לא עושים אלרגיה? כעקרון , אני גם רגישה למתכות זולות, אבל לזהב והכסף לא.

0 אור 0

New member
לא בתיאוריה - הסיפור הזה היה לפני

איזה 15 שנה או משהו כזה, ואז עוד לא ידעתי מה שאני יודעת היום על שמנים אתרים, האוזן שלה החלימה לחלוטין עד היום - תודה. כל סוגי העגילים חוץ מהרפואיים עשו לה בעיות אם היא שמה אותם ליותר מאשר שעה-שעתיים, ולכן באיזשהו שלב של החיים היא הפסיקה ללכת עם עגילים. למרבה הפלא נדמה לי שהחורים לא נסתמו.

einav2h

New member
לא כ"כ פלא שלא נסתמו../images/Emo119.gif

אם מדובר בעגילים במקום המקובל - תנוך האוזן - הם לא נסתמים בקלות, אם בכלל, גם אחרי שנים רבות. זאת בניגוד לכל מקום אחר בגוף (אף, גבה, טבור, אוזן עליונה) שנסתמים ומהר. גם אני הפסקתי בשלב כלשהו בחיי ללכת עם משהו אופנתי שהתיאשתי ממנו. במקרה שלי מדובר בעקבים... אחרי נסיונות רבים עם סוגים שונים של עקבי-סיכה ועקבים גבוהים בכלל, אחרי צליעות חוזרות ונשנות, השלמתי עם העובדה שכנראה מבנה הרגל שלי לא מותאם לזה, ולא משנה כמה אתאמן. תמיד אראה מגוחכת ויכאבו לי הרגליים גם בדרך הקצרה מהאוטו אל היעד.

יתכן שאת לא מטפלת בחורים כראוי

לפי מה שכתבת, נראה שאת מחטאת אותם האלכוהול. הדבר הזה אסור לחלוטין. אלכוהול ומי חמצן מיבשים את הפצע ולא נותנים לו להירפא. הדרך הטובה ביותר היא עם מי מלח: רבע כפית בכוס מים רתוחים שקוררו לטמפרטורה נעימה. כמו כן, כדאי לענוד עגיל טבעת ולא עגיל עם סוגר, האוסף לכלוך ולוחץ על הפצע. ניתן למצוא עגילי טיטניום בחנויות פירסינג. העגילים מעט עבים יותר מהעגילים הסטנדרטים, אבל ם משתמשים בעובי 1 מ"מ ההבדל אינו משמעותי (בד"כ עגילים רגילים הם בעובי 0.8 מ"מ). עגילים כאלה יוצרים פחות אלרגיות, והמבנה שלהם - טבעת לחץ, כלומר טבעת עם כדור פחות מעודד זיהומים. בהצלחה!

anula

New member
תודה

אני באמת משתמשת לחיטוי עם אלכוהול ושמה אח"כ משחה אנטיביוטית כי זה מה שאמרו לי בקופ"ח. אני אנסה באמת מי מלח ואת עגילי הטיטניום. דרך אגב זה נראה כמו חישוק רגיל רק עם כדור בקצה? ויש לך מושג כמה זה עולה? תודה

למעלה