אינציקלופדיה מהלכת.. בואו נראה אתכם

אינציקלופדיה מהלכת.. בואו נראה אתכם

בואו ותמצאו כמה שיותר שירים שהאותיות שלהם מופיעות בביטוי הבא: האינציקלופדיה המקראית החדשה נראה לכמה שירים נגיע ומי ימצא את השיר עם הכי הרבה אותיות הנה שלושה לחימום חדר משלי (ארקדי דוכין) מהרי נא (אהוד בנאי) יש פרחים (להקת הנח"ל\נמרוד שיקלר)

רק אני לא הבנתי?

אוקיי

נתתי ביטוי, הביטוי מורכב ממספר (די גדול למען האמת) של אותיות, המטרה שלכם היא להרכיב מהאותיות האלה כמה שיותר שמות של שירים (נתתי דוגמאות). ולשאלתו של עורוס, אסור להשתמש באותה אות פעמיים אם היא לא מופיעה פעמיים בביטוי (למשל בק' אפשר פעמיים)

נסיון

דרור יקרא אל תשחק איתי-פראן צילו של יום-יזהר אשדות מילים יפות מאלה- הפרוייקט ארץ חדשה- שלמה ארצי אחלום לנצח- ד"ר קספר היא לא דומה- דוכין רק החיים- לאה שבת

אסור להשתמש באותה אות פעמיים

אז יש כמה שירים "לא כשרים"
ו"צילו של יום" הוא צילו של יום קיץ, נכון?

חוקים מציינים בהתחלה....

לא אחרי וכן,זה היה אמור להיות צילו של יום קיץ, אבל אני מניחה שזה כבר לא משנה

gever0908

New member
הנה כמה

אני נותן אבל שמות של שירים, השמות של הזמרים זה לא אומר שמצאתי, אני רק הרכבתי שמות של שירים, לא יודע אם צריך גם שיתאים האותיות לשם הזמר אז הנה: קחי אותי (מוש בן ארי) אם תחפצה (הפרויקט של עידן רייכל) אלפי אנשים (אביב גפן) ואין לי כוח לחפש עוד

לא צריך גם מהזמר+הנה כמה משלי

אדם נשאר ילד (אבי טולדנו) הקלפים והשתיה (תמיר גל) היא לא דומה (ארקדי דוכין) ארץ חדשה (שלמה ארצי) אלימות (יציאת חירום)

עורוס

New member
אוקיי, מצאתי אחד ממש טוב! ../images/Emo97.gif

"משה, אתה לא קיפוד" ואפילו אין בזה שימוש באותה אות פעמיים!

t@li

New member
הממ.

אני מתנצלת אם יש כפולים, לא היה לי כח לבדוק עם תשובות אחרות :) אגב, גם לכם היה ממש חסר שאין ב ועוד ל?! ירח (נקמת הטרקטור) אריק (שלומי שבן) מודדת (ירמי קפלן, לקחתי השראה מהמשחק של מקודם) מאיה (כנסיית השכל) קוצ'יפה (מתי כספי) טוב, מספיק שירים של מילה אחת. שיר של שתי מילים: שקר החן (חיים צינוביץ') שירים של ימי זיכרון: לו יהי (להקה צבאית כזו או אחרת, בטח) האיש ההוא שירים על ריצה: רוץ ילד (כנסיית השכל) אני רץ (דודו טסה) טוב, זה מעייף. אולי אחר כך.

למעלה