אינציקלופדית תנועה-ויקיפדיה

הכוונה היא לערך של התנועה בווויקיפדיה?

כי הוא קיים ויש בו דווקא מלא מלא דברים,אפילו נעזרתי בזה כדי לעשות עבודה על התנועה:]

AMITOSH005

New member
לא,מישמיש...

הכוונה לאינציקלופדיה שמכילה ערכים של התנועה כמו למשל גרעינים,קנים,קבוצות דברים כאלה..

Mor Shabtay

New member
אין לי בעיה לקדם את זה

אבל ממה שנראה בינתיים התגובות בהחלט לא נלהבות כל כך..

AMITOSH005

New member
תראו מה אני חושב

לפי דעתי זה נכון שיש אנשים שלא מתלהבים מזה והם באמת לא חייבים לקחת חלק,אבל יש הרבה מאוד אנשים שזה ממש מעניין אותם ורוצים את זה,אז למה לא?!? אני יכול להגיד על עצמי שכבר עכשיו אני מין סוג של אינציקלופדיה תנועתית מהלכת,מכיר את כל הקינים הגרעינים האנשים,וזה מגניב וכיף לאנשים,אז למה לא לשים את זה באינטרנט שכולם יוכלו לקרוא?! אני מוכן להוסיף את כל מה שהזיכרון המוגזם שלי זוכר...

חחחח עמית אל תחמיר עם עצמך

"מכיר את כל הקינים הגרעינים האנשים..." בוא נתערב שאני מוצאת לך לפחות 100 אנשים בתנועה שאתה לא מכיר?:p

AMITOSH005

New member
תקשיבו אין מה לעשות

הזיכרון שלי באמת מטורף,אני זוכר הכל... מה אני יעשה לא אשמתי,אני לא בוחר את זה...

baglemaster

New member
אתגר!

במפעל הארצי הבא, גלבץ ואני נתמודד מולך באתגר האולטימטיבי של התנועה: תופים תופים פינג פונג גרעינים זה מן קטע כזה שזה יכול להימשך שעות... האם אתה נענה לאתגר?

AMITOSH005

New member
סבבה אין בעיה

כשנדע על אירוע ארצי נסכם בפורום מקום ושעה!!! אני יגיע!!! אתם תגיעו פחדנים!?נראה אותכם!!!! (חחח סתם אבל בכיף רק צריך לזכור שקבענו)

odedgebert

New member
אין ספק שיש דברים יותר חשובים לעשות בחיים

אולי במקום להשקיע את הזמן בלשבת מול המחשב ולבנות אתר אנציקלופדיה תנועתית תעזרו בלבנות את התנועה בזמן הזה?

זה לא כאילו

שזה מונע אחד מהשני להתקיים.. זה כמו שתגיד שבמקום לקרוא ספר אתה צריך לבנות את התנועה.. בזמן ששני הדברים בעצם לא סותרים

odedgebert

New member
ברור.. בעצם במחשבה שנייה

שיעשו מה שהם רוצים.. סתם חשבתי על מלא דברים אחרים (לדעתי יותר טובים) שאפשר לעשות בזמן שיושקע בזה.. אבל כמובן כל אחד והתחביבים שלו.

למעלה