אינקינג! (שוב אני מנג´סת לכם!)

comicsgirl

New member
אינקינג! (שוב אני מנג´סת לכם!)

במה כדאי להשתמש! הפעם תעשו טובה ואל תכתבו לי דברים בסגנון "תמצאי מה שמתאים לך" אני קודם צריכה לדעת מה יש כדי למצוא מה מתאים לי, לא?

comicsgirl

New member
../images/Emo91.gif!

אז ככה, זוכרים את השירשור על וובקומיקסים שפתחה גליה? מאז הספקתי לגלות עוד כמה וובקומיקסים מדהימים אבל אחד המדהימים שבהם הוא: Eversummer eve שמביא את סיפורם של גריפין וליברה שדרכיהם מצטלבות בדרך מוזרה בהחלט! הסיפור שומר כל הזמן על אחדות עלילה ומביא את הסיפור בצורה מעניינת בהחלט, חוץ מזה האומנות מרהיבה! פשוט חגיגה לעיניים! תקראו ותהנו!

HackMachine

New member
I am the ink nazzi!

חח סתם צוחק לא התכוונתי להעליב
אני אישית לא ממש טוב באינקינג. בעיקרון אני גם לא אוהב את מה שרוב האנשים עושים עם זה.. שלא לדבר על היכולת המוגבלת שלי בכל הנוגע לעניין. היה על זה דיון בפורומים שלנו וצירפתי את הלינק. אני חושב שזה יכול לעזור לך

imm0rtal

New member
אני מסתכל בפורום הזה

הרבה זמן, האקמשין ראית אותו בגרפיק פורום. אבל כשמישהו כותב ציטוט של סיינפלד אני חייב להשוויץ. 180 פרקים על המחשב!!!!! יש לי את כל הפרקים

moshikgulst

New member
תגובה

אני רואה שאני בין היחידים כאן שמבין את חשיבות הדיו, אז הנה: לדיו אני משתמש בדיו שחור שנקרא "אינדיאה" (כמו הודו), ולפי מה שהבנתי גם ציירים אחרים משתמשים בו. בנוסף, את צריכה ציפורן כדי לטבול בדיו (אני לא אוהב את העטים שבאים עם דיו בתוכם כמו פארקר או אנ´לא יודע מה). לזה אני ממליץ לך ללכת לארטא או כל חנות ציוד אמנות אחרת ופשוט לקנות כמה ציפורנים בכמה עוביים - תגלי כעבור אימונים שכל ציפורן משיגה תוצאה שונה ומיוחדת לה וצריך להתאים בין הנושא (רקע, תנועה, דמות ראשית, קלוז-אפ וכו´) לבין סוג הציפורן שתשתמשי בו. על סוג ציפורן לצערי אני לא אמליץ לך, פשוט כי אני משתמש בחרא של סוג (בעיות תקציב...) וכדאי שמישהו אחר אולי ימליץ לך. דבר אחרון, אינקינג הוא תורה בפני עצמה כמו פנסילינג וקולורינג ודורש המון, המון והמון אימון. קחי כל מיני ציורים שאין לך כ"כ קשר רגשי אליהם ופשוט תתחראי עליהם, או שאת יכולה לעבוד עם שולחן אור ולפתור את הבעיה הזאת ע"י ציור על נייר אחר בכלל. ביי רעות, מושיק נ.ב: אם יש לך מספיק מזומנים ורצון טוב, תעשי כמו איבי ותקני עט אלקטרוני ומשטח שחוסך את כל השימוש בדיו - הכל כבר בתוכנת הציור והתוצאות יוצאות מדהימות. מנסיון!

Humus_Chipsalat

New member
התוצאות יוצאות פלסטיות

ולא חיות... כמובן שיש יוצאים מן הכלל... אבל.. אין כמו אינקינג ביד, עם אינדיאה אינק, וציפורן... (חוץ מזה.. מרגישים ממש מגניבים כשעושים את זה) אגב, הקואורדינציה בין היד לעין, תוך כדי שימוש בטאבלט, שהוא לא Cintiq היא לקויה עד מאוד, לפחות עד שמתחילים להשתלט על זה כמו שצריך... זה לוקח זמן רב באופן יחסי.. ואם במארוול עדיין משתמשים בדיו וציפורן, כנראה שיש להם את הסיבות שלהם. בהצלחה.

למעלה