אינקר דחוף !

Emblem Wearer

New member
אינקר דחוף !

יש לנו כ-20 עמודים הזקוקים נואשות לאינקר איכותי. למעשה, זו אחת הסיבות המרכזיות לעיכובים - אין לנו אינקר ראוי לשמו ! אז אם יש מביניכם מישהו שיש לו נסיון מסויים בכלים המקצועיים וחושב שיוכל להתאים לנו (על סמך העבודות שאתם מכירים)... נא ליצור קשר בהול ! נ.ב: לא מדובר בעבודה בתשלום לעת עתה. כל אנשי הצוות מקבלים קרדיט מלא ושיתוף ברווחים לכשיהיו (את שאר הפרטים נסגור בינינו). [email protected]

The Flash

New member
*שיעול*טרייסר*שיעול*

חחח סליחה סתם שארית מ CHASING AMY שראיתי היום(שוב...)

Emblem Wearer

New member
גם אינק דיגיטאלי..

שכחתי להזכיר שגם אינקרים שעושים אינק דיגיטאלי בתוכנות כגון PHOTOSHOP, PAINTER ו- FLASH (התוכנה, לא דמות הקומיקס), יתקבלו בברכה... תודה. [email protected]

apathic

New member
הייתי מסכים

אבל אין לי מושג באיזה סוג של קומיקס מדובר. תשים פה איזו דוגמא ואז אולי אנשים יגיבו ברצינות.

Emblem Wearer

New member
הלוק של הקומיקס הוא...

הסגנון של אחד הפרוייקטים הוא נטורליסטי עם נטייה למניירות, בקיצור סגנון קומיקס קלאסי - כמו שאפשר לראות ב-DC בעיקר בשנות ה-90. ישנם גם פרויקטים אחרים (לוק נטורליסטי/קרטוני, לא מנגה ועוד) ולמעשה האינקר אמור להתאים את עצמו לפנסילר ולא ההיפך - כך שכל אינקר עם מספיק מיומנות אמור להיות מסוגל לעבוד איתנו. לגבי דוגמאות - ראה הודעות קודמות שלי, אני לא רוצה להטריד את כל באי הפורום עם עבודות שהם כבר ראו (ממש לא מזמן). [email protected]

apathic

New member
הבעיה היא

שאני לא רוצה לעבוד על משהו שלא יעניין אותי. אותי דבר ראשון מעניין הסגנון, בתור צייר ולא רק מישהו שעובר על עבודות בדיו (העבודות שלי...). זה הכל. אז אם אין לך שום אינקר פנוי ואתה לחוץ, אין לי בעיה לעבור על זה בפלאש בשחור...

Emblem Wearer

New member
הפוך על הפוך

שלח לנו כמה דוגמאות של עבודות אינק שלך... ונראה אם יש התאמה לאחד הפרוייקטים.

apathic

New member
זה יהיה קצת מסובך

הסורק שלי לא עובד כבר כמה זמן, אבל אם תשלך לי סריקה של ציור בעיפרון אני יכול לעבור על זה בשחור במחשב, לשלוך לך בחזרה ואת התוצאה אתה כבר תשפוט...

cyberforce

New member
אה.....

בעקרון אני יודע לעבוד בפוטושופ ובפיינטשופ...... יש לי כמה עבודות שעשיתי אבל כמו apathic אמר שעדיף שתשלחו דף קומיקס [email protected]

Emblem Wearer

New member
הבהרה...

אנחנו לא מחפשים דווקא אינקר שעושה אינק דיגיטאלי, האמת שאנו נוטים להעדיף אינק קלאסי. אנחנו פשוט לא פוסלים שום אפשרות, אז תראו לנו את עבודות האינק בטכניקה שאתם עושים הכי טוב...

illustrator

New member
אמממ....

אולי בעוד שלוש-ארבע שנים אתפנה לעזור לך עם קצת אינקינג... אם זה יעזור...

cyberforce

New member
אהההה לאן לשלוח לך?

אה אני יכול להראות לך עבודות שעשיתי אבל לא צביעות קומיקס! אף פעם לא צבעתי קומיקס.....

למעלה