אינשמית , אינשמית , יקרה שלי...

אינשמית , אינשמית , יקרה שלי... ../images/Emo7.gif

מצטערת , לא ידעתי. לא ידעתי שאת בהריון, לא ידעתי שהחדשות הטריות והנוראות הן שאיבדת זה עתה את העובר ואת החצוצרה. ראיתי עכשיו שכתבת לזוהרה ולא רציתי לשרשר צער בתוך צער. כל כך כואב לי איתך , נפל עלי בבום. מה יהיה עם סדרת הצער המתמשכת הזו? מתי היא תיגמר כבר??? האם נותרה עוד חצוצרה? האם יש סיכוי שתלדי אח או אחות לגוזל שלך? מחבקת ומקווה לטוב. מתפללת שתהיי חזקה. ענת.

הצער קיים..... ../images/Emo7.gif ../images/Emo10.gif

ראשית רוצה להקפיץ את ההודעה. ושנית, כתבתי הכל....
בשירשור של זוהרה. אומנם אין לערבב צער וצער.... אך הוא במילא קיים. ועצוב נורא.
מצטערת.... סאני.

רינתילה

New member
כל-כך מצטערת ../images/Emo14.gif

גם אני ראיתי את ההודעה בין ההודעות לזוהרה. לא תמיד חייבים לשרשר... מותר לך לקחת מקום לעצמך ולעצב שלך בנפרד... לא ידעתי שאת בהריון. באיזה חודש/שבוע היית? למה כרתו לך את החצוצרה (זה היה מחוץ לרחם?). את מוזמנת לשתף יותר אם את רוצה. מקווה שתחלימי במהרה מהניתוח. הרבה כוחות להמשך (יש עדיין חצוצרה אחת בריאה, לא?)! רינת.

פנינה ו

New member
אינשם יקרה,

לא יצא לנו להכיר, אבל זה ממש לא מה שחשוב רציתי רק לתת כמה מילות עידוד אחותי עברה לפני שלושה חודשים ניתוח בעקבות הריון מחוץ לרחם, הריון שהתפתח בחצוצרה ונאלצו להפסיק את ההריון ולכרות את החצוצרה. אני ממש מבינה את הכאב שלך אבל... לפני שבועיים בערך היא הודיעה לנו שהיא נקלטה שוב אז יש תקוה גם עם חצוצרה אחת מחזיקה לך אצבעות וכמו כולם כאן מנסה לחזק כמה שאפשר מרחוק פנינה

שושי @:-)

New member
צומפי יקר שלי ../images/Emo23.gif

חצי הלב שלי (הריון חוץ רחמי) וחצי הלב שלך (הפלה מספר 12) מתחברים ויוצרים לב אחד שלם אנחנו ביחד בצרה באהבה ובשמחה אוהבת הכי בעולם את יודעת כבר אבל תמיד כיף לקרא על זה שוב שושי

New member
אוייש צומפי

את רואה הלב שלנו כ"כ מחובר שהתבלבלו לי הצרות לא נותנת לך את שלי (את הצרות כמובן) ואת לא תתני לי את שלך אז תיקון חצי הלב שלי (הפלה 12) |לבש| וחצי הלב שלך (אקטופיק) |לבש| ביחד

New member
../images/Emo14.gif 2x = ../images/Emo23.gif

שוב מתקנת את יודעת המח לא עובדת בימים אלו....

מיכל ק-ש

New member
שושי וצ´ומפי יקרות מאוד,

למרות שאין לי מה לומר כדי לנחם אתכן, רוצה לשלוח לכם את איחולי ההצלחה הכי גדולים שיכולים להיות עבור הנסיון הקרוב שהלוואי ויהיה האחרון.

שושי ../images/Emo7.gif אני מצטערת....

ניסיתי ליצור עימך קשר בטלפון אבל יש כל הזמן ממתינה, ולצערי את לא עוברת.... טוב חמודה. את יכולה להתקשר אלי תמיד.
מצטערת שוב. סאני.

הרמוניה

New member
מוסיפה גם את החיבוק שלי ../images/Emo24.gif

ומזכירה שיש לי אחינית מתוקה בת 5 שנולדה אחרי שלאמא שלה היה הריון חוץ רחמי ונאלצו לכרות את החצוצרה.... אז אולי להיום זה לא מעודד-כי את בתוך הכאב שלך אבל תשמרי את זה ואחרי שתעשי מקום לדמעות- מקווה שיפציע השחר גם עבורך הרמוניה

טלי2

New member
דמעות

כל הודעה שאני קוראת מביאה איתה עוד דמעות, אינשם יקרה, מקווה איתך שזה הסוף לכאב, ומחבקת אותך חזק.

נועם@בת

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif אינשם שלי

פשוט יושבת ובוכה למקרא הדברים. לא יודעת כמה אפשר להעמיס על גוף אחד. כמה מכות, שריטות וצלקות. כמה אפשר להכות בנשמה שכל כך מייחלת לילד. מחבקת חזק אחות, ומתפללת שתאזרי כוח לפעם נוספת. מתפללת שהפעם הבאה תהיה של תשעה חודשי הריון וילד בריא.
נועם

למעלה