"אינתיפדה ערבית נגד כבאים"

"אינתיפדה ערבית נגד כבאים"

"האירוע הטרי ביותר היה לפני כשבועיים כשכבאים הוזעקו לכבות דליקה בואדי ניסנס בחיפה. הכבאים נאלצו באותו אירוע להאבק בלהבות אך גם בידויי אבנים לעברם. רומח הדגיש כי אין המדובר באירוע בודד וחריג, אלא בתופעה החוזרת על עצמה, כך היה לדבריו בשגב שלום ובדבוריה. לדבריו בשני אירועים נפצעו הכבאים מיידויי אבנים ובקבוקי תבערה ואף נזקקו לאשפוז." http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-155142-00.html?tag=08-06-14 מה שנכון לגבי הכבאים נכון גם לגבי המשטרה, מד"א, טכנאי בזק וכל נציג אחר של היישות הציונית החודר לפלסטין שהוקמה ע"י החג' אמינים שבתוך הקו הירוק. ע'זה זה כאן.

jwin

New member
לא מבין את ההגיון

בלא כל קשר לפוליטיקה דת חברה וכו'. אנשים מגיעים להציל את הבית שלכם, את החצר, את הגבעה והעצים מסביב לבית. כבאים מושיטים עזרה וגם מסכנים את חייהם - אנחנו כולנו גם יודעים מה המשכורות שלהם... אני מסכים בהחלט שהם צריכים לעזוב מיד את המקום - ואם אפשר, להבא, לנסות להביא למשפט לפני המדינה את משליכי האבנים. אבל אני מצפה מהמדינה משפט הוגן ונכון עם עונשים מתאימים. לא כאלה שעושים ליהודים חרדים שזורקים אבנים על עוברי אורח ועל אוטובוסים . גם אלה צריכים להשפט קשות. אבל עכשיו אני מבין יותר: אם את אלה לא שופטים והם זורקים אבנים כבר 60 שנים מעטמי דת - אז למה שהאחרים לא יזרקו אבנים על כבאים?! מעשה נפשע באמת. אדם מתמודד עם אש ונוחתות עליו אבנים. יהודה.

למעלה