`` אינתפאדה ישראלית ``

`` אינתפאדה ישראלית ``

היי לכולכם .... בפיגוע האחרון אזדעזעתי מנוכחותם של המוני בני נוער שחצו גבולות . אני יכולה להבין את חוסר האיפוק את הכעס את החוסר האונים של המצב הביטחוני עם הפחד עם רגעי הלחץ וכאבי הבטן כאשר מתרחש פיגוע ופוגע בדבר שמערער את כל האזרחים במדינה שזה הביטחון בארץ שלך . לעומת זאת אני לא יכולה להצדיק את האנשים שניצלו את הפיגוע ואת הכאב והזעם לכיוון איש ערבי שהתהלך שם או פגיעה באנשי צה``ל / שוטרים או ברכוש . לדעתי האנשים הללו לא באו להפגין כמחאה על הפיגועים ולהתייכד עם הרוגי הפיגוע אלא ראו את הפיגוע כתירוץ לפגוע בערכי האדם וברכוש . אנשים אלו כאשר תראו אותם ברחוב הם יעסקו בשריפת ספסל כי זה מביא להם תענוגות פנימיות בלב או מרביצים לילדה כי היא שונה מהם . לצערי במקום להתיאחד עם הרוגי הפיגוע אנשים מתייחסים לאיך העם הישראלי נוהג ואנשים שם גרמו לבושה מדינית ובעיקר לאלה שערכו של דגל ישראלי מוחזק בידי יהודי העוצמה שלו חזקה וההתנהגות שלהם לא מצידקה את הניפנוף של הדגל המסמל את עם ישראל במדינתו . ונוסף , בתור עם שסבל שואה והרגיש איך זה להיות יחיד מול רבים ומה שטומי לפיד אמר ובצדק שהאנשים שעשו את המעשה הזה לערבי רק בהיותו ערבי אינם שונים מאלה שרדפו אחר היותנו יהודים . של תבינו לא נכון אין אני מצדיקה את הצד השני המעשיו פגיעה בחפים מפשע אין הם נבחנים רק בזכות ( ואני מדיגשה את הזכות ) שהם יהודים . זה ההפך ביננו לבין הפלשתנים שהם עם מקופח שנשלט ע``י טרוריסטים ואילו אנחנו צריכים להתגאות במה שאנחנו ולהפנים את הייצר החייתי למרות הכעס למרות הסבלנות הפוקעת להרים את הראש ולהמשיך קדימה לנשוך את השפתיים ולהמשיך קדימה ....בגאווה . ורק עוד משהו קטן הנוער הזה שהפגין שם יוצא מתוך החברה שלנו מייצג את הנוער שלנו נורא מפריע לי שאנחנו בתור חברה שאיכפת לה לא מוציאה מתוכה ואינה מרסנת את אלה שגוררים אחריהם את החברה כולה - בידינו הכוח לשנות ולהשפיע -----חישבו על זה ! -----`` יהי זכרם ברוך `` -------

ysofer

New member
תראי...

אני גם לא מצדיק את זה שהכו את הערבי, אבל כל זה היה יכול להמנע אם הוא לא היה נכנס לישראל! זה הכל.. ועוד משהו, אם הם עושים פיגועים בארץ שלא יתפלאו שבפעם הבאה שהם כאן שמכניסים להם מכות רצח.. אחרי התקפות צה``ל את רואה יהודי ברמאללה? אותו הדבר, שלא יכנסו לכאן, יותר טוב... אז זה לא רק אשמתינו B-(

אין פה השוואה ...

OK....אבל ... חשבתי לטומי לא יודעת אולי אני תוהה - אולי - הוא - בן אדם !!!!!! יש לו ראש גוף ידיים רגליים בדיוק כמו שלך מי אתה שתחליט שבגלל שיש אצלהם אנשים חייתים שמוכנים לרצוח חפים מפשע מי אתה שתשפיל אותו ותרביץ לו למזלו הוא נשאר חי ....למה אנחנו צריכים להוציא את הרגש החייתי שלנו ולהוציא תיסכול על בשר ודם , אה ?...למה ?!!!!!!!!! באיזה זכות ?! חבל שיש אנשים שאינם יודעים להעריך חיי אדם .... וזה לא קשור בין מה שאנחנו עושים לבין מה שהם עושים - סלח לי אבל אין פה השוואה ...

ysofer

New member
כבר הסברתי לך את זה בפעם הקודמת..

לא רוצה לחטוף מכות? אל תכנס לישראל, לא רוצה לחטוף מכות? אל תעשו פיגועים! פשוט מאוד אני לא מצדיק את זה אבל אני לא חושב שהערבים פה יוצאים נקיים מכל העסק

information

New member
ה``יד

שמעת כבר על הביטוי הזה- השם יקום דמו? מה זה אומר לך? ללכת להרביץ לערבים? וחוץ מזה, אני לא יודע איפה אתה גר, אבל ישנם ערבים שגרים בישראל-קרוב למיליון...אתה רוצה להרביץ לכולם רק מפני שהם חיים פה? אנחנו חיים במדינה ``נאורה`` (אני לא חושב ככה) ולפי דעתי זה לא נאור ללכת לנקום פגועים, אם כבר אנחנו לוקחים הכל מאמריקה, אז בואו נלמד מהם דברים חיוביים, הם לא פגעו בערבים תושבי המדינה כשפוצצו להם שגרירויות...

ysofer

New member
כמה דברים להבהיר...

בקשר לערבים שחיים בארץ - מבחינתי הדבר היחיד שמבדיל בינהם לבין הפלשתינאים זה הת.ז. הכחולה.. מלבד זה הם פלישתינאים, ואפילו הם מודים בזה! ותהיה בטוח שהם עזרו להם כמה וכמה פעמים להעשות פיגועים בארץ... דבר שני, אם לא ננקום אז מה נעשה? נבקש מהם יפה להפסיק ונוותר להם כל הזמן? זה רק יגביר את הפיגועים כי הם יראו (כבר ראו) שישראל פחדנים בלי עמוד שידרה.. ניסינו שנים לעשות שלום במילים ווויתורים, נגמר, לא הולך, הגיע הזמן להראות להם שטרור זה לא הדרך, ובחיים לא תוכל לעשות את זה בהדברות, צריך להאיב להם כמו שהם הכאיבו לנו

למעלה