אינ חדשה פה(מאתמול)ואני דיי צריכה שתסבירו לי:

אינ חדשה פה(מאתמול)ואני דיי צריכה שתסבירו לי:

מה טוקיו הוטל עשו!?!!?
אני לא יודעת למי הם עשו...אבל מישהי בפורום כתבה לי:"איך את מסוגלת לאהוב את טוקיו הוטל אחרי מה שהם עשו"...מה הם לעזאזל עשו!!<?!?!.

TheBlackParade

New member
יו ווסטלייף מקום רביעי?? איזה אושררר דיי

ודי אתם הולכים להגיד לי שטוקיו הוטל יותר טובים? הם מעפנים ביותרXD

סליחה אבל טוקיו הוטל בהרבה יותר טובים.

הרבה יותר טובים מ30 SECONDS TO MARS לדעתי, ואני אומר בתור אחד שמבין במוזיקה ושמע את 2 הלהקות, כל הזמן. מה שתגידו לא משנה. טוקיו הוטל יותר רעננים והם שרים מוזיקה כמו שהקהל רוצה ודורש. נקודה.

לא...

ביט69 לא יותר וטובים וזה גם לא ממש מצחיק. ובכל זאת טוקיו הוטל יותר טובים. אני יודע שזה מעצבן כי הם צעירים אבל הם מוכשרים בטירוף. ויש להם את הקסם שלהם, לא?

SCRATCHER

New member
תסלח לי אבל מה שאתה עושה זה ממש מטומטם

אתה נכנס לפורום מעריצים, שברור שאוהבים להקה מסויימת יותר מאשר אחרות, ומנסה לשכנע אותם שהם טועים ואתה צודק. מה לעשות, אבל הלהקה האהובה עלינו היא 30 SECONDS ולא טוקיו הוטל. אתה אוהב את טוקיו הוטל יותר? שיבושם לך. מה איכפת לנו? מוזיקה זה טעם אישי, כל אחד ומה שהוא אוהב. יש שאוהבים, רוק, יש שאוהבים, פופ, אחרים מעדיפים ראפ ודיכאון. יש כאלו שחושבים שכל שנה המוזיקה נעשית יותר ויותר טובה, אחרים אומרים שיותר טוב משנות ה-90 אין. אז תעשה טובה, תפסיק עם ה"מסיונריות" שלך ותהנה מאיזו מוזיקה שבא לך. ואגב, שמעתי כמה שירים של טוקיו הוטל, וממש לא אהבתי אותם. מונסון הוא שיר מעולה, אבל לטעמי השיר הטוב היחיד שלהם.

צודקת לחלוטין

אני מצטער אם הכעסתי אתכם זו לא הייתה הכוונה ואת ממש צודקת, תודה וסליחה !

KNS

New member
בתור אחד שמבין במוזיקה?

מה בדיוק הופך אותך למבין במוזיקה? וגם אם הסיבה שלך מוצדקת, באמת נראה לך שזה נחוץ להתווכח על מי יותר טוב? העיקר זה מה אנחנו אוהבים יותר לשמוע, ובפורום הזה קרה שבמקרה (ממש במקרה) זה 30STM

Girls Not Grey

New member
חחח הם פשוט,

עקפו אותנו בתואר הלהקה הכי טובה (הם מקום ראשון, אנחנו שני).. וזה באמת מעצבן!

חחחחחXD קרעת אותי!!!!

א. כתבתי את זה בהומור. ב. במשך כל התחרות אנחנו היינו מקום ראשון וביומיים האחרונים הם עקפו אותנו. וישבתי שעות והצבעתי- לא עזר. נו טוב... XDDDDDD

inbal287

New member
אנשים צריכים ללמוד לקחת דברים בפרופורציות.

ברוכה הבאה אגב
.

למעלה