איסבל הודעה חשובה איסבל מצפה לילד מפקונדו ארנה
ח חולת בנחה New member 22/10/04 #2 נכוןן!!!היה רשום בפנאי פלוסס!!! ורשום גם שאיסבל רוצה 7 ילדיםם 7 וואט זה פאקקק 7 לא הגזמהה קצתת אבל עדיןן היא מלכה אני אוהבת אותהה
נכוןן!!!היה רשום בפנאי פלוסס!!! ורשום גם שאיסבל רוצה 7 ילדיםם 7 וואט זה פאקקק 7 לא הגזמהה קצתת אבל עדיןן היא מלכה אני אוהבת אותהה
L LuZ De EsT®eLLaS New member 22/10/04 #3 דהההה../images/Emo3.gif בינתיים זה די שמועות.. אבל זה גם די אמיתי. בכל זאת כבר התעדכנתי מזמן בקשר לזה.. תודה בכל זאת על המידע
דהההה../images/Emo3.gif בינתיים זה די שמועות.. אבל זה גם די אמיתי. בכל זאת כבר התעדכנתי מזמן בקשר לזה.. תודה בכל זאת על המידע
מ מעיינוש לאב פלורוש New member 22/10/04 #4 נכוןןןןן אבל בשבוע שעבר או לפני שבועיים זאת הייתה רק שומעה.........שמחה שזה באמת
א אילנה פצרסקי New member 22/10/04 #5 ../images/Emo9.gif../images/Emo124.gif וואי היא מדהימה../images/Emo13.gif היא כזו מתוקה ושחקנית עשר.... היא ופקונדו ארנה ילד---> כוסון עולמי ייצא להם
../images/Emo9.gif../images/Emo124.gif וואי היא מדהימה../images/Emo13.gif היא כזו מתוקה ושחקנית עשר.... היא ופקונדו ארנה ילד---> כוסון עולמי ייצא להם
ח חולת בנחה New member 22/10/04 #6 חח..נכון../images/Emo70.gifבטח ילד מושלם קטן כזה../images/Emo70.gif נדמה לי שגם בכלל זה דלפינה לא משתתפת בעונה ה-2, אבל לא בטוחה.. אבל עד עכשיו זה היה שמועות, אבל זהו נגמר השמועות זה אמתתת יהיה לכם ילדד קטןן ומתוקקק
חח..נכון../images/Emo70.gifבטח ילד מושלם קטן כזה../images/Emo70.gif נדמה לי שגם בכלל זה דלפינה לא משתתפת בעונה ה-2, אבל לא בטוחה.. אבל עד עכשיו זה היה שמועות, אבל זהו נגמר השמועות זה אמתתת יהיה לכם ילדד קטןן ומתוקקק
ס סולדד100 New member 22/10/04 #9 שמעתי על זה אבל זה מוזר... כי הם רק חברים הם לא נשואים או משהו כזה נכון??? אז למה הם רוצים ילד?????
ח חולה על בנחה ופלי New member 22/10/04 #10 ../images/Emo41.gif../images/Emo28.gifגם אני הייתי רוצה 7 אם זה היה פקונדו ארנה בעצם לא 7 הייתי רוצה 1000000000 כולם היו יוצאים מהממים כמוהו ומתוקים כמוהו אךךךךך בן אדם מושללללם יש לי התוודאות קטנה: הוא הבן אדם הראשון שהיתאהבתי בו(מפורסם)
../images/Emo41.gif../images/Emo28.gifגם אני הייתי רוצה 7 אם זה היה פקונדו ארנה בעצם לא 7 הייתי רוצה 1000000000 כולם היו יוצאים מהממים כמוהו ומתוקים כמוהו אךךךךך בן אדם מושללללם יש לי התוודאות קטנה: הוא הבן אדם הראשון שהיתאהבתי בו(מפורסם)