איסוף חלקי גופות באזור!

Darakan

New member
איסוף חלקי גופות באזור!

הרגע חזרתי מבילוי מלא מעניין. הייתי בגשר הירוק של אזור, מעל איילון כדי לצפות ברכבות עם מישהי. ופתאום אנחנו קולטים רכבת על המסילה 100 מאיתנו שלא זזה, וגם איזה 4 אנשים שעומדים על המסילה ומחפשים דברים. אחרי רבע שעה, מגיעה משטרה... ואני מתחיל להבחין במשהו על הגדר שנראה כמו גופה (למרות שזה לא באמת נראה ככה, פשוט מסקנה). אחרי כמה זמן, מגיע איזה רב, אז הבנתי שזה זק"א, כלומר זו באמת גופה. ובאמת אחרי כמה דקות, מופיעיים ממש מתחת לגשר, עוד אמבולנסים וניידות של זק"א, פורסים ציוד תאורה, מחפשים על המסילה חלקי גופה עם פנסים. הכניסו גם את הגופה לשקית ניילון וזה... בגלל כל הנהגים הסקרנים, כל איילון היה פקוק לשני הכיוונים. מה שעוד, כשניסיתי לצאת מאזור, מתברר שהמשטרה חסמה 2 יציאות ממנה, והשאירה רק את היציאה של קפלן פתוחה מסיבה לא ברורה. בנוסף שכל האזור היה שורץ ניידות אח"כ. אז הוא שמדובר באחד שהבין שהחיים לא שווים כלום, או בפעולה חבלנית, בגלל ה"סגר" על אזור. אבל יכול להיות שאני לא יודע, וה"סגר, זה בצעם שיפוצים בכביש? (אזורניקים?). וגם לא נראה לי שמחבל מתאבד יקפוץ אל רכבת נוסעת...

Darakan

New member
ארג. אני מוריד מילים כשאני כותב מהר

מידי... 100 מטר... והרב גם ביצע תפילה מעל הדבר העקום, הגופה יענו... בגלל זה הבנתי שזה זק"א. בכל מקרה, זה בטח יהיה בעיתון מחר.

Kehribari

New member
אויש!!!!!1../images/Emo5.gif

אני גם ראיתי את זה!!!!!!!!!!! אחת הזוועות!... ראינו זק"א ולקח קצת זמן להבין שמישהו קפץ על הפסים... איזה נורא זה, ושתבינו שראיתי את זה 10 דקות אחרי שעליתי לאוטובוס כשבתחנה המרכזית מישהי קיבלה התקף אפילפסיה והתמוטטה מולנו,ואז כשהתאוששה התחילה לצרוח עלינו בהתקף פסיכופטי...אחד הימים הזוועתיים שהיו לי... אתם מכירים את זה שיש ימים שפשוט לא כדאי לצאת מהבית!? אחד מהם!... בטירוף!!!!

למעלה