איסוף ערכות המגן

shian

New member
איסוף ערכות המגן ../images/Emo45.gif

בימים אלה אוספים את ערכות המגן מהבתים. מעבר לזה ששמחתי להיפטר מהערכות, המבצע הזה מנוהל למופת. אוסף של חבר'ה צעירים אינטיליגנטים וחביבים (או.קי גם חתיכים......) עוברים ואוספים את הערכות, הם מאובזרים טכנולוגית - יש להם מעין PDA Phone שמקושר לבסיס הנתונים של התושבים שדרכו הם מאמתים את הנתונים ומעדכנים אותם. הלוואי שהכל פה היה מתנהל ככה.

אני מצטרפת לשבחים

זה נעשה הר-בה יותר יעיל מחלוקת הערכות בזמנו. אני הורדתי את הערכות של אבי ז"ל ושל אימי. האיש אף העלה את מס' ת.ז שלי ובדק אם שלי מסומנות כערכות שהוחזרו. לגבי הדאטה-בייס, אני דווקא הייתי קצת מודאגת מהעניין הזה. מכשיר כף יד שאם הוא נגנב - הרי שכולנו חשופים. האיש יכול היה להעלות שם פרטים אישיים כמעט בכל חתך. ועוד מדובר על עבודה של זכיין (כץ הובלות) ולא של א/נשי מערכת הביטחון.

shian

New member
הם תולים שלטים גדולים

בבניינים ובלוחות מודעות באזור בו אוספים בשבוע הבא. שעות האיסוף הן 16:45-21:45

יא63

New member
איסוף ערכות מגן

אינני שותף להתלהבות מאיסוף הערכות. בסיבוב הראשון שלהם הייתי בחופש והם לא טרחו לענות על שאלתי מה לעשות במקרה כזה, לא בטלפון ולא באמצעות האתר שלהם. על הסיבוב השני שמתבצע עכשיו לא הודיעו בכלל; והערכות עדיין תופסות מקום בבוידם.

AVIGEVA1

New member
איסוף ערכות מגן

על דאגה, החברה האוספת תמשיך לתאם עם אלו שלא בביתם, האיסוף מתנהל לאיטו כי אינו דחוף ונסיונות התאום של החברה מובנות כך שבסופו של דבר כולם יוחזרו אבי

Elizab3th

New member
משייי, אצלנו למשל מעבר לעובדה שהיו תלויים

שלטים על כל דלתות האינטרקום ברחוב, הם גם באו שבוע לאחר מכן ועברו מדלת לדלת, באמת שרות מצויין ואדיב.

למעלה