איסוף תרנגול בלאדי חסר רגל מקרית ביאליק

איסוף תרנגול בלאדי חסר רגל מקרית ביאליק

ברח' קק"ל בקרית ביאליק מסתובב תרנגול בלאדי חסר רגל אחת. הוא לא מהאזור. מי שיכול לגשת ולאסוף את התרנגול, שיפנה במסר למירי 054-2090050. תודה.

smiri

New member
יש מישהו?

ראיתי אותו שנייה לפני שעליתי להסעה לעבודה. וחזרתי עכשיו הלכתי לאיזור היכן שהיה יש שם הרבה שיחים וחושך לא ניראה. אגש לשם מחר בבוקר השאלה מה עושים במקרה כזה למי קוראים? פניתי לצבח שהפנו אותי ללוכד העירוני כמו שאני מכירה אותו מהחצר ישר למנגל. כאב לי מאוד לראות אותו בצורה הזו, אין לי שום בעיה ללכוד כלבים אבל תרנגול בלאדי זה ניראה סיפור,מה גם שהוא נימצא באחת מפינות האכלה של החתולים שלי (בתקווה שעדיין חי) אני גרה באיזור מגורים מאוכלס בבניינים כמעט אין פה בתי קרקע ולמי שיש לא מגדל תרנגולים. איך אפשר להציל אותו (במידה ועדיין שם?)

smiri

New member
התרנגול עדיין כאן וחי

ואני אובדת עיצות לא מצליחה למצוא מי שיבוא לאסוף אותו בדרך נס הוא חי עם החתולים בפינה אפילו מסתובבים לידו גורים של אמא מניקה.בבניין ליד יש כלב לא סימפטי שנחמד לאנשים אך לא לחתולים אני חוששת שאם ישחררו אותו ויקלוט את התרנגול זה לא יהיה מספיק מהיר בגלל הרגל לברוח לשיחים הסבוכים חבל לי עליו. היום הורדתי לו לחם ואורז ניראה שהוא אפילו סתם מנקר שם באדמה.. חייבת למצוא לו פתרון המקום לא אידאלי עבורו

למעלה