איסוף freecards

איסוף freecards

אני אוסף מזה ארבע שנים גלויות freecards , אלו הן גלויות אשר ניתן לקחת חינם ללא תשלום בפאבים , מסעדות , בתי קולנוע וכדומה. בארץ החברה המנפיקה את הגלויות האלו היא "הגלויה של שלי" גלויות אלו הן גלויות פרסומיות ובדרך כלל הן מעוצבות ומושכות את העין בצורה יוצאת דופן בעולם איסוף גלויות אלו הינו תחביב חדש , קיימים אתרי אינטרנט , מועדוני אספנים ואף יצאו מספר ספרים בנושא. רבים מהאספנים אוספים תחום מסוים כאשר הנושאים הפופולריים הם "וודקה אבסולוט" , סרטי קולנוע , אופנה , בשמים , ורכבים. מענין אותי לדעת האם ישנם אספנים נוספים של גלויות אלו, כמו כן אשמח להגיב לפניות של אספנים אשר מענין אותם תחום אספנות זה.

oren*

New member
ברוך הבא לפורום,

אני אספן גלויות FREECARDS מזה מספר שנים. רוב האוסף שלי מורכב מ"הגלויוה של שלי" ו-"בומרנג", בנוסף יש לי גם כמות נכבדה של גלויות "M@X" ו-"GO CARDS" מארה"ב ואירופה. בשנת האיסוף הראשונה אף ביקרתי במשרדי "הגלויה של שלי" וכיום אני מנוי במועדון האספנים שלה. באתר eBay מוצעות למכירה מדי פעם גלויות FREECARDS מישראל, וכמובן שניתן למצוא בו אינספור גלויות מכל העולם.

liti

New member
אורן היקר,../images/Emo52.gif

נראה לי שיש לי חוב עבורך בנושא הגלויות... לצערי האוסף נעלם- פשוט נעלם! ולא השאיר עקבות... אולי פעם כשנעבור דירה נמצא אותו... מבטיחה לעדכן ברגע שזה יקרה!

oren*

New member
אל תאכלי את עצמך ../images/Emo6.gif

העיקר שאת נכנסת מדי פעם וקוראת בפורום.

BritGirl

New member
יש לי גם כל מיני...

Adger Mediem AG יש לי כמה גלויות כאלו מחו"ל... בכללי יש לי 45 גלויות.

למעלה