איסור פירסום בפורום

dr_yaniv

New member
איסור פירסום בפורום

לחברי הפורום שלום ראשית-צר לי כי נעדרתי לאחרונה -אולם עקב עומס בעבודה אני מתקשה להגיע לאתר אשמח לשתף רופא עור מומחה נוסף לעבודה זו שכידוע לכם נעשית בהתנדבות קיימת בעייה של אנשים המנסים "לדחוף" בפורום אם למכירת ציוד מסויים שאמור לעזור לכל בעיית עור וחמור מזה-את עצמם -תוך מסירת מידע למי שישאיר להם את כתובת המייל שלו זה לא פורום להומיאופטיה ומי שמעוניין יכול לשדל לקוחות במקומות אחרים בברכה ד"ר יניב

זה פורום פתוח ...פתוח ...למידע

שלום דוקטור זה לא פורום להומאופטיה - מסכים איתך. אך זה פורום אשר בו הגולשים מעוניינים לקבל בו מידע לתועלתם - בן אם הוא משחה אנטי פטרתית ובן אם זה שמן עץ התה או כל תמיסה טבעית נגד פטרות. ומה רע בכך ....ומה רע בכך ? ומדוע שתמנע מהם את הבשורה הטיפולית אשר מקורה הוא בעץ ושיח ? מה פסול בכך ? גם בבית החולים שיהא כבר הגיעו למסקנה כי מקומה של הרפואה המשלימה בתחום העור הואא בן כותלי בית החולים. נו.........אז בפורום פתוח בו החירות היא לב העניין - לא יוכל הגולש להעזר ברפואה משלימה..אך בן כותלי בית החולים, כן . מוגש כחומר למחשבה.

EarthQuake

New member
ד"ר יניב צודק!../images/Emo188.gif

אכן זהו פורום רפואת עור ומין המנוהל ע"י רופא עור מוסמך - פורום זה נועד להתייעץ עם רופא עור זה במטרה לקבל ייעוץ בבעיות עור המטופלות ע"י הרפואה הפורמלית.

Dr Yaniv

New member
תודה על הבעת -התמיכה!

היא חשובה מאוד לי ולפורום בברכה ד"ר יניב

למעלה