איסטנבול - מקומות בילוי

עפרה בר

New member
איסטנבול - מקומות בילוי

שבת שלום, ביום ג' אני באיסטנבול. אני מעונינת ללכת למועדון, טברנה - מוזיקה שמאפיינת את המקום. אשמח לקבל שמות של מועדונים/טברנות מומלצים. רצוי שלא יהיה יקר. תודה, עפרה

עפרה בר

New member
אשמח אם תאמרו שמות של מועדון/טברנה באיסטנבול

כמובן מוסיקה אותנטית. אהיה שם ביום ג' הקרוב ואח"כ אני ממשיכה לטיול לכיוון בורסה ומשם הלאה. שמות וכתובת כמובן ושוב תודה, עפרה

טליה ג

New member
מה שאני הכי ממליצה

לא ללכת למקומות הבילוי שמיועדים לתיירים או סתם מקומות פלצניים, אלא לגשת בערב לאיזהשהו çay, bahçesi ("גן תה"). מדובר בסוג של בית קפה (יותר נכון בית תה) שממוקם בגן בצל העצים, ומוגש בו תה כמובן וכן ארוחות קלות כמו Gözleme (פיתה דקה ממולאת בגבינה או בבשר), Börek (בורקס) ולפעמים גם פיצה או המבורגר. בהרבה גני תה מופיעים זמרים, ולפעמים הם מזמינים את האורחים להצטרף אליהם לרקוד, ויש אווירה מאוד כיפית, עממית ואותנטית. ברובע Ortaköy יש המון בתי קפה וטברנות שבהם אפשר לאכול טוב וליהנות מאווירה אותנטית. טברנות ומועדונים שבהם מופיעים אמנים באופן קבוע אני לא מכירה, כי הם יותר מדי ממוסחרים, ואני מעדיפה מקומות יותר אותנטיים, כמה שפחות מתויירים.

עפרה בר

New member
טליה, תודה רבה והיכן נמצא רובע Ortakoy?

את קלעת בול למה שאני מחפשת, מקוה שיהיה כייף אשתף כשאחזור ושוב תודה, עפרה

טליה ג

New member
רובע Ortaköy נמצא על הגדה האירופית של

הבוספורוס, מצפון לארמון דולמבחצ'ה, מלון Çırağan ורובע Beşiktaş. איפה נמצא המלון שלך?

עפרה בר

New member
ושוב תודה רבה../images/Emo140.gif

אני נוסעת בטיול מאורגן ל-11 יום. איני יודעת באיזה בית מלון נלון. ביום הראשון אנחנו באיסטנבול וזה יום חופשי, וחבל לי לבזבז את הזמן סתם, כך שאני דואגת לעצמי מראש. עיינתי בדפי הפורום ולמדתי ממנו הרבה, בעיקר התמקדתי באתרים באיסטנבול, במטרה לנצל את היום החופשי. בשאר המקומות כבר תהיה הדרכה. תודה, עפרה

טליה ג

New member
בטח קיבלת רשימת מלונות מהסוכן

ובוודאי רשום גם שם המלון באיסטנבול. אם תוכלי לומר לנו את שם המלון, אוכל להסביר לך בדיוק באיזה קווי אוטובוס או חשמלית אפשר להגיע לרובע Ortaköy.

למעלה