איסט סייד

דקל נור*

Well-known member
לפעמים עשרות כתבות וספרים לא מפרסמים את המציאות כמו סדרת טלויזיה. בזמנו נכתב על הפטריארך היווני אירינאוס שסגור בחדרו בעיר העתיקה בירושלים. לא הבנתי את הסיפור הסבוך.
השבוע נגמרה לצערי הסדרה המצויינת הזו שהנגישה להדיוטות כמוני את נושא רכישת הקרקעות במזרח ירושלים ע"י עמותות של ימין קיצוני. תסריט מרתק ורחב, משחק מצויין של כולם, עלילות משנה, זוויות צילום יפות של ירושלים.
עכשיו צריך למצוא סדרה חדשה 🙁

אבח"י

Well-known member
לפעמים עשרות כתבות וספרים לא מפרסמים את המציאות כמו סדרת טלויזיה. בזמנו נכתב על הפטריארך היווני אירינאוס שסגור בחדרו בעיר העתיקה בירושלים. לא הבנתי את הסיפור הסבוך.
השבוע נגמרה לצערי הסדרה המצויינת הזו שהנגישה להדיוטות כמוני את נושא רכישת הקרקעות במזרח ירושלים ע"י עמותות של ימין קיצוני. תסריט מרתק ורחב, משחק מצויין של כולם, עלילות משנה, זוויות צילום יפות של ירושלים.
בפורום טלוויזיה התחילו בצפייה קבוצתית ב- באפי קוטלת הערפדים.

צליליתה1

Well-known member
חיכיתי לפרק האחרון, כדי שאוכל לראות בבינג׳
חיכיתי חיכיתי בכיתי בכיתי (על דברים לגמרי לא קשורים) ועכשיו הגיע הזמן להתחיל.
שמעתי שהסדרה מצוינת

מנצלשת
האם מישהו הצליח להרשם לכאןבוקס? עשיתי מאמץ, כי אני נוטה להפסיק באמצע פרק ושמחה שיש מה ששומר לי את המקום
נרשמתי, באה להכנס, כותבים לי שהסיסמא שגויה, מאפסת סיסמא, מנסה שוב, סיסמא שגויה, מנסה להרשם שוב, כותב שהמייל כבר במערכת
וכו וכו וכו וכו

למעלה