איסלאמו-נאציזם כמו בימי המופתי הנאצי

אבל אבל אבל....צריך לדבר עם החמאס...../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מעניין אם זה ישתיק את כל קשי הקליטה והתפיסה... אני משער שלא...

asparagos

New member
חכה, תכף יגיע המתורגמן עגייב ויסביר לנו

שלשרוף את היהודים זה בעצם לאהוב אותם

respecta1

New member
../images/Emo4.gif

מזעזע. עוד יותר מזעזע שגם פה יש כאלה שאומרים להפנות את הלחי השניה

איפה הפאתטית הזו שתטען שהוא "לא מוסלמי אמיתי"

או אולי לא "פלשתיני אמיתי", אולי, הוא בכלל לא אמיתי אלא פיקציה ציונית... אולי הוא "לא מייצג"? אולי הוא "לא משפיע".... חלאס, זה האויב ואותו צריך להשמיד/למחוק/לאייד.

ובבקשה לא לעוות אותי, אני לא טוען שכל

המוסלמים הם כאלה או כל האיסלם הוא כזה, כי אני לא!

THE WIZARD 55

New member
מחרקה- זה תחרות חרקה

אין חדש אהרן.. כולם יודעים מה רוצים בחמאס.. וגם ראאד סלאח מככב, ואחר כך בוכה שמאיימים על חייו.. אין ספק שחלק גדול שם רוצה בחיסול ישראל, ואם יוכלו גם יעיפו את הערבים מכאן וישדדו ויהרגו...ערבים תתעוררו..!!!

הינה שיעור בערבית פוליטית למתחילים מהיהוד

"השואה" = ألمَحْرَقَة ולא ألكَارِثَة לקראת יום השואה החל בימים הקרובים רציתי להעיר שהשואה נקראת בפי הערבים محرقة اليهود או المحرقة, ולא الكارثة כפי שמקובל באמצעי התקשורת הישראליים הרשמיים בשפה הערבית. למען האמת, המילה كارثة היא "בסך הכל" אסון, והיא ממש "קטנה" על השואה. המילה محرقة (م מנוקדת בפתחה) פירושה "שריפה רבתי" והיא מתרגמת את המונח הלועזי holocaust שפירושו "שריפה/השמדה טוטלית". לעומת זאת, המילה محرقة ב-م בצ'מה פירושה קורבן שנשרף, וזהו מקור שמו של הר המוחרקה שבו שרף אליהו הנביא את נביאי הבעל. חשוב לזכור את המונח محرقة אם רוצים למצוא חומר על השואה שנכתב ע"י ערבים (למשל עניינים הקשורים בהכחשת השואה, האשמות של הציונות בניצול השואה להקמת מדינת ישראל ולהשמדה המונית של הפלסטינים וכיו"ב). http://w3.kfar-olami.org.il/ahlan/Aravit/eih_omrim.htm

למעלה