איסלם=חרדים

איסלם=חרדים

ראיתי היום סרט בקולנוע בשם "סוראיה"המספר על כפר באיראן (בכוונה לא אפרט כדי לא להרוס לכם את הסרט. אבל מומלץ ביותר)והייתי עצוב מאד לראות עד כמה היהדות החרדית מתנהגת בדיוק כמו האיסלם. האמונה התפלה שאלוהים שלח אותם לחנך אנשים אחרים. גם אם זה מגיע לידי רציחה בדם קר... מזעזעת!!!!!!!!! נכון שכיום אין גזר דין מוות ביהדות. אבל רצח אופי זה גם רצח!!!! מי נתן להם את הזכות לקחת אדם שלא הולך בתלם בדיוק לפי הוראת הרבנים שממציאים כל יום שטות אחרת , ולהפוך אותו לפושע ומנודה... האם אז לא קיים "דרך ארץ קדמה לתורה" ? האם אז לא קיים "מוטב יפיל עצמו לכבשן אש ואל ילבין פני חברו ברבים" ? חדשות לבקרים קם לו אדם שהחליט לחנך את בני ישראל ושופט למוות את מי שלא הולך בתלם... כמה בחורים נזרקים לרחוב כי הם לא עמדו בכל כללי הישיבה לפרטי פרטיהם והוריהם לא מוכנים להכניסם הביתה. כי "הם יקלקלו את הילדים האחרים" כמה בנות נזרקות לרחוב כי הן לא התלבשו בהתאם לכללי הסמינר? למי אכפת בכלל שהם מדרדרים לפשע, לסמים, ומתגלגלים ברחובות... "העיקר שהם לא יקלקלו את האחרים" האם זה לא מעוות? האם זה לא אכזריות? אני מסתכל אחורה על חיי ומרגיש כמו שה בעדר. אין פוצה פה ומצפצף. למה?????????????? וכשהעזנו לשאול שאלות. התשובה הייתה... תתבייש לך שיש לך שאלות באמונה.. כמה משפחות מתבקשות לעזוב את מקום העבודה, את בית הכנסת, את מקום הלימודים, ואת בתיהם. כי הם לא מתאימים לשכונה? זה לא רצח????????????????? במקום לפתוח את העיניים ולהבין שיש מצווה אחת בעולם... "להיות אנושיים" הם תקועים הרבה אחורה עם כללים וכללי כללים חסרי הגיון. חסרי שכל. חסרי הבנה.... לא פלא שהרבנים למיניהם אוסרים את כל המדיה... הם יודעים טוב מאד שברגע שמישהו יראה את העולם מחוץ ל ד' אמות של הבית, הישיבה, הסמינר, הכולל, והבית כנסת. ויתחיל לשאול שאלות... לא יהיו להם תשובות. חוץ מלאיים... "יש בורא לעולם". "יש גהינום " לא יהיה לך חלק לעולם הבא... הרי אין עולם הבא! אין גן עדן! ואין גיהנום! אז במקום להתמודד עם השאלות, הם מצאו פיתרון... לוקחים כל אדם שפתח עיניים, ורומסים אותו עד עפר.... זהו רצח ממדרגה ראשונה!!!!!!!!!

הזדהתי מאוד עם דבריך גם אותי סילקו

מימקומות למודים כי היה לי שאלות וששאלתי ענו לי תתירוץ המטופש: לא עבדו ישראל עבודה זרה אלא להתיר להם תעריות כאלו כל השאלות שלי באמונה זה בשביל שאני יוכל לעשות סקס. או ששידרו לי שיש לי חוסר חוכמה. עד כדי כך שכמעט האמנתי הם טועים ולא מבינים ששאלות באמונה נובעות מחכמה לא מטפשות! הם חושבים שהעם בידים שלהם ולא מבינים שהעם הוא לא עדר! הם לא יצלחו להשליט את דעתם בכח על ההמונים. זה לא תקופת מסעי הצלב. יאללה פאנטים צאו מצורת החיים המזעזעת הזאת

datilend

New member
ללא נושא

סליחה על הקיצוניות, אבל זה לא מזכיר לכם מה שהיה בשואה?

עץ שתול

New member
וואו...כמה אמוציות בהודעה אחת

אבל זה כל כך צודק... איך העם הלך כצאן לטבח ולא התקומם, מכירים את השאלה? אבל העם זה לא אנחנו, אנחנו כאן, זו תופעה שהולכת ומתרחבת, נפל דבר בישראל גם למי שמנסה להתעלם ולעצום את העינים, אירן לא תהיה כאן. ישנם קשיים בדרך, ישנם משברים, אבל האחריות לחיינו הוא רק בידים שלנו. הרבה פעמים אני מחזק את עצמי במחשבה שיש לי דרך מילוט לצאת החוצה. זו אופציה ריאלית לשעת חרום

טללאוור

New member
אחר צהריים טובים..

קראתי את המסר ואיכשהו חזרתי אחורה כמעט שנה... תקופת הרישום לסמינרים ראיונות קבלה... אחותי למדה באחד התיכונים ואולי ב ת י כ ו ן הטוב ביותר ומשם כביכול הדלתות לכל הסמינרים פתוחים. המנהלת והמורה גמרו עליה את ההלל והיה נראה שעתידה חתום והיא הולכת לבנות בית לתפארת האומה כמורה ומחנכת בישראל. היה לה מקום מסוים שמאווייה היו נתונים אליו היא רצתה ללמוד דווקא שם היות וההיצע והתעודות עולים ברמה מסמינרים אחרים. יש לציין שהתעודה שלה מלאה בעשיריות עד שאתה מחפש לצוד בעיניך את ה8 או ה9 אך לשווא... מגיע יום הראיון ומגיע גם זמן קבלת התשובות מגיע מכתב ובו כתוב: בתכם לא התקבלה מחוסר מקום. וכי אנו לא מכירים את הטריקים האלה הרי גם אני למדתי באותו מקום לפני כמה שנים אז מה הסיפור?! ואז מתחילים הברורים ויחד איתם התרוצים.והיה להם מגוון רחב של תירוצים הראשון- אחותה לא סיימה את מכלול הלימודים... והרי אני אוחזת בתואר שהוצאתי אצלכם וכבר עובדת שנים רבות... השני- המשפחה לא הולכת בתלם- האמנם?! כל המשפחה חרדית האב מתמסר באחת הישיבות ושני הבנים אברכי כולל וכי זה לא בית שהולך בתלם?! והיו עוד רבים עד שהואילו בטובם לומר שהמשפחה מתלבשת מודרני מדי.. אוי לאותה בושה... וכי מה בחורה בת 18 צריכה ללבוש??? חולצה רחבה ממידותיה וחצאית המכסה אותה כאוהל? והיא אינה לובשת ג'ינסים ואינה לובשת קצר או צמוד או אדום וכו'... וההורים שלי שומעים זאת ומסרבים להאמין שהנה הם שחינכו את ילדיהם לתורה ומצוות ובחינוך חרדי חזק וכשר שומעים ללללאאאא ועל כאלו תירוצים עלובים חסרי שחר ובסיס. ושמעתי שתי תגובות האחת מאמי- להילחם ואבי שהוא היה נראה שיגיב קיצוני יותר אמר- אף אחד לא ראוי לזכות בה ואין צורך שהיא תלמד במקום חרדי אם זו הדרך...בשורה התחתונה היא הלכה ללמוד באוניברסיטה, לפחות היא לומדת קלינאות תקשורת שזה מקצוע שהיא מאד רצתה... וימים יגידו מה תעשה אחותי שמתחתיה בעוד שנה או שנתיים כשיגיע יומה... מה שבטוח שהם במו ידיהם פוררו איזו חומה ועקרונות שהיו מושתתים על הדרך שהם דוגלים בה ושואפים אליה..וגם אנחנו היינו מובלים אחריה... אני חושבת שהרבה דברים מחשבתיים שונו אצלינו אך המעניין הוא שהם לא מגיעם כ"כ לידי מעשה. הם לא מוצאים מן הכח אל הפועל והכל מאותה סיבה שנקראת המשפחה המורחבת, החברה, הסביבה שמקיפה אותנו....

קודם רוצחים ואח"כ מקימים קרן

אני חושב שכמעט כל אחד ואחת מאיתנו פקח את עיניו בעקבות עוולה זו או אחרת שנעשתה לו במסגרת לימודיו, משפחתו, חבריו, וכו' וכתוצאה מכך עלתה במוחו המחשבה שאם לימדו אותו כל ימי חייו לנהוג עפ"י דרך מסויימת. של ואהבת לרעך כמוך. שלשון הרע דבר נורא. שכל יהודי נברא בצלם אלוהים. וכשהשחיתות נגלית במלוא עוצמתה האדם עוצר ואומר לעצמו. רגע רגע... מה קורה כאן? האם יש לכל אחד אלוהים משלו המתיר לו לנהוג כך או אחרת? ואם כן אז מה זו התורה בעצם? מי כתב אותה? מי אומר שזו הדרך? הרי היא מלאה שחיתות ורוע.... וכשנפקחים העיניים מתגלה השקר הגדול שכה עמלו להסתיר מאיתנו... שאין שום הגיון בתורה הזו. ואין מי שיוכיח שאלוהים נתן את התורה הזו... ולולא המשפחה או החברה שכבר הורגלנו אליה וקשה לנו לחצות את הגדר ולעבור לאמת הצרופה. מי בגלל הילדים. ומי בגלל המשפחה או כל סיבה אחרת.... היינו קמים כולנו ואומרים שלום לדרך הגועלית והכואבת בה חיינו...

למעלה