איסלנד עם הילדים

ירדני18

New member
איסלנד עם הילדים

הלו,
אני ובעלי רוצים לארגן טיול בחגי תשרי, ואנחנו עדיין לא היינו אף פעם באיסלנד.. זה החלום שלנו. אנחנו תוהים אם זה לא יעד קשה מדי לקחת איתנו ילדים (גילאים: בת 11, בן 7 ובן 5). התחלנו לראות שם יעדים שווים, ראינו באתר [URL]http://www.neve-academia.co.il/portfolio/organized-tours-to-iceland-15/ [/URL]שיש גם אפשרות לעשות את זה מאורגן ואז אולי זה יותר נוח. כל הקטע של השייט נראה לי מאוד מתאים לילדים, זה אטרקציה, אבל יש גם הרבה מסלולי הליכה רגליים וסיורים. ואנחנו כבר לא בגילאים של עגלות.. כך שאם יתחילו קיטורים על המרחקים נהיה בבעיה. אשמח לעצות ממי שהתנסה.

איסלנד עם ילדים בתשרי

היי,
לא הייתי באיסלנד ולא טיילתי עם ילדים, אבל הרבה מכרים שלי היו שם בקיץ האחרון או מתכננים בקיץ הקרוב.
לא מנסיון, נשמע לי שבאמת זה טיול פחות מתאים לילדים.
מה שכן רציתי להגיד, זה:
1. בחגים כבר קר מדי באיסלנד. חברים שלי היו שם בשנה שעברה בשבוע הראשון של ספטמבר וכבר חלק מהכבישים היו חסומים עם שלג.
2. כיוון שהעונה נורא קצרה באיסלנד (תיירות מגיעה פחות או יותר רק ביולי אוגוסט ובחצי הראשון של ספט'), הכל מתמלא מאד מהר. חברה שלי הזמינה לינה לסוף אוגוסט כבר לפני חודש, והיא אומרת שכבר אז היה לה קשה למצוא כי הרבה מהמקומות היו מלאים. ככה שלא בטוח שלתכנן כרגע טיול לשם זה בכלל ריאלי, אלא אם אתם מתכננים קמפינג (אחי נוסע באוגוסט לקמפינג שם והוא תחת הרושם שלא צריך להזמין מראש, אני מודה שלא עשיתי מחקר בעצמי).

למעלה