הלכנו קבוצה של חברה שלומדים ביחד למועדון של רוסים ששייך לאחד החברה.
הכניסה היתה בחינם אבל היינו צריכים לקבל סוג של כרטיס כניסה בקופה וז'יטונים לקניית משקאות בפנים.
ניגשנו לקופה ושם המרתי אלף שקל לז'יטונים.
קיבלתי ערימה של ז'יטונים אבל לא מיהרתי להיכנס פנימה. הייתי עייף (אין לי מושג ממה) ונשכבתי לנוח על סוג של מחצלת שהיתה בצד.
לצידי נשכבה בחורה מכיתת הלימוד שלי, חמודה מאוד, קצת קישקשנו ואז הצטרפה לצידי השני עוד בחורה רזה מהכיתה.
התחלתי לנמנם והבחורה הראשונה קמה וניכנסה למועדון, נשארתי עם הרזה, דיברנו קצת ואז היא עלתה עלי והתחלנו להתמזמז, די בעדינות.
אחרי כמה זמן חזרה הבחורה הראשונה והצטרפה אלינו והתמזמזנו שלושתינו.
היתה די שלווה ואחרי כמה זמן זאת שהצטרפה אמרה שהיא נכנסת פנימה ואנחנו אמרנו לה שאנחנו מעדיפים להישאר בחוץ על המחצלת. המשכנו להתמזמז ואז היא הציעה שנחתוך משם.
חזרתי לקופה והמרתי את הז'יטונים בחזרה ליורו, לא ממש שמתי לב כמה נתנו לי.
נכנסנו לאוטו שלי והתחלנו לנסוע. שאלתי אותה אם ניסע אליה לדירה אבל היא אמרה שהיא גרה בתוך בסיס צבאי בקריה ולא יתנו לי להיכנס.
אז יצאנו מהאוטו ולקחנו עגלה של סופר והתחלנו להסתובב. ירדנו לקניון אבל לא קנינו כלום ואחר כך שאלתי אותה בשביל מה צריך את העגלה והיא אמרה שאפשר לוותר עליה.
היא אמרה שיש לנו עוד כשתיים עשרה שעות לשרוף עד השיעור אז חזרנו לרכב ונסענו לאיסלנד. היה שם קר ופגשנו שם כמה חברה שאמרו לנו שהשמש שמאירה כל הלילה מסנוורת אותם ואי אפשר לישון.
רציתי לפנק אותה וישבנו בבית קפה, היא רצתה גלידה והביאו לה גביע גדול, אחר כך הגישו לי חשבון של 265 יורו על הגלידה.
הוצאתי את כל הכסף מהכיס ולא היה לי מספיק, כנראה כשפרטו לי את הז'יטונים בחזרה קצת רימו אותי. בסוף שאלתי אם מקבלים אשראי והם אמרו שינסו. הוצאתי כרטיס מהכיס והם העבירו וזה עבר למזלי.
אחרי שהחזירו לי את הכרטיס ראיתי שבכלל הם העבירו את רישיון הנהיגה שלי ולא כרטיס אשראי, אבל בכל זאת זה שילם.
חשבתי שאולי באיסלנד משלמים דרך הרישיון.
חזרנו לרכב ונסענו בחזרה למועדון בתל אביב ולפגוש עוד חברה שאולי עכשיו רק מסיימים את הבילוי.
התעוררתי מהחלום והיה כבר שמונה וחצי בבוקר.
"