איפא באמת אפשר להשיג כשנתקעים

אל דופא

New member
איפא באמת אפשר להשיג כשנתקעים

אני לא מעשנת כבדה ולא מכורה, אבל בסוף השבוע ישבנו ורצינו קצת להתמסטל- ולא היה לנו מאיפא להשיג... (אין לי איזה חבר "מאפיונר"). יש לציין שאנחנו כולנו ילדים ממש ממש טובים, כולנו בדרך לתואר- אבל קצת רוצים להתפרק מכל המבחנים. אני יודעת שלמסור מידע כזה באינטרנט זה ממש בעייתי, אבל הרי כל הפורום הזה בעייתי, לא???

vegi force 1980

New member
בשם כל הפורום אני יכול לומר לך

מ-צ-ט-ע-ר-י-ם לא מדברים על זה אצלינו!!!

אל דופא

New member
סליחה על הבורות...

אבל אתה קצת סותר את עצמך- לא? "בשם כל הפורום" ו"דעתי אינה משקפת דעות אחרים בפורום"? ןמי זה "אצלנו"? אתם, יענו, כמו החבר´ה המקובלים מהתיכון שלא מקבלים לחבורה הסגורה שלהם את החננות?
או שאולי הפורום שייך לסבתא שלך?

vegi force 1980

New member
מה שמודגש אצלי זה החתימה שלי

הפורום לא שייך לסבתא שלי אנחנו לא החברה המקובלים שלא מקבלים חננות אצלינו זה בפורום הזה מצטער אבל חלק מהחוקים של הפורום הזה זה שלא מדברים על דברים כאלה לא נוח לך? זה מה יש

mr smoketoomuch

New member
תגידי לי

את סטודנטית בתיכון או באוניברסיטה? מה הבעיה להשיג חומר באוניברסיטה? אפילו באולפנא לבנות בישוב היהודי בחברון הם יודעות איך להסתדר! א. עשי רשימה של האנשים שאת בקשר טוב איתם בלימודים או בכל מקום אחר. ב. נסי לברר מי מביניהם מעשן.(סביר להניח שלא מעט מהם מעשנים). ג. כאשר מצאת כעשרה אנשים הסבירות היא שלפחות שלושה מתוכם יוכלו לסדר אותך. ד. אם כל זה לא עובד, אז תעשי מה שאני עושה כאשר אין לי כיוון. סעי ליפו/לוד/ירושלים העתיקה/כפרי המשולש/עכו וכו´, תפסי את הילד הערבי הראשון שאת רואה. אם הוא לא יכול לסדר אותך, הוא כבר יביא אותך למישהו שכן יכול. דרך אגב, הפורום שייך לספתא של אוג (גברת אוג) (לא אמא שלו).

אהההה..תודה שעשית אותי כזו זקנה..

הפורום הזה שייך לתפוז.... ובקשר למתן פרטים היכן להשיג "חומר"..סורי בייבי,לא כאן,את יכולה להיכנס להודעת מנהל או להסתכל על השורה העליונה בפורום,ולראות שזה טיפל´ה לא חוקי למסור מידע כזה. ולא,הפורום הזה חוקי לחלוטין כל עוד לא נעשים בו "מעשים" לא חוקיים. יום כתום, לא סבתא של אפח´ד...

0g30

New member
"תפסי את הילד הערבי הראשון שאת ..."

תגיד באיזה סרט אתה חי ................באמת כדאי שתחתוך קצת בעישונים.

למעלה