איפה אוכלים בדרך למצפה רמון ?

מיכול

New member
איפה אוכלים בדרך למצפה רמון ?

תעזרו לחמש בנות נחמדות שרוצות לנשנש משהו לא כבד במיוחד בדרך מתל אביב למצפה רמון !

תודה

מותק 9

New member
במתחם ביג בבאר שבע

ביציאה לכיוון יש את כל הרשתות, ארומה וכד'.

בעיני אם אתן יוצאות באור יום הכי כיף להתארגן על פיקניק, מהביתאו מארומה וכד' ולפקנק בשמורת פורה לפני בית קמה.

יש גם בית קפה חביב בצומת דבירה

מיכול

New member
תודה מותק
לפיקניק לא התארגנו

נחמדות ועצלניות

נראה לי שלא נרצה להיכנס לעיר
אני אחפש את בית הקפה בצומת דבירה

חשבתי גם על חוות קורנמל, מוגזם ?

מותק 9

New member
חוותקורנמל זה פיתה עם לבנה

אני חושבת שהמתחם בכל מקרה על הדרך שלך, זה לא בעיר אלא בשוליה לכיוון היציאה הדרומית.

התארגנות על פיקניק?? עוברים בארומה ומצטיידים. רק לקחת שמיכה לפרוס וטרמוס קפה

מיכול

New member
צודקת

אני אציע להן את האפשרות הזאת גם
נשמע לי בהחלט מגניב
לא חסר איפה לעצור בדרך

מותק 9

New member
מממ.. לא מדויק

שימי לב שאחרי באר שבע יש המון פזורות בדואיות, לא הייתי עוצרת שם.
יש את פורה, ובערך זה אם לא רוצים לסטות מהכביש הראשי לכבישים אחרים.

תעשו חיים, מה התכניות למצפה רמון?

מותק 9

New member
אין שם כלום. צחיח ביותר. אין איפה לשבת

אין נוף, לא שומח כלום, אולי יש מס' חורשות אקליפטוס קטנות אבל לדעתי ללא שולחנות פיקניק.
איזור פורה לעומת זאת עדיין ירוק, מדובר בשמורת טבע פורחת (אולי אפילו עדיין), יש בחלקה צל, אולי אפילו שולחנות פיקניק. יותר נעים.

אין שום קשר לבדואים בסביבה

יש בלהבים בית קפה מאוד נחמד

אם בא לכן להכנס, במרכז המסחרי של להבים יש סניף של בית קפה "פטפוט", שהוא מיני-רשת מקומית (שני סניפים בבאר שבע ועוד זה בלהבים), שמאוד נחמד.
מרכז ביג בבאר שבע (ומרכז one שממוקם בדיוק מולו) נמצאים 3 דקות נסיעה (ו-3 רמזורים) מהירידה מכביש 40 לכיוון באר שבע (מחלף אנדרטת הנגב - הירידה שמשולטת "באר-שבע, עומר"). זה ממש לא להכנס לעיר.
בביג יש את ארומה, סיאסטה (שמאוד נחמדים וטעימים), פטפוט, מאפיית הראשונים שיש להם בית קפה מאוד נחמד (ועוגות שמרים טעימות להצטייד להמשך הנסיעה) ומבחר מסעדות נמחדות מכל הסוגים.
במרכז one, שממוקם ממש ממול, יש המון מסעדות ובתי קפה מכל הסוגים.
מעט אחרי מרכז ביג (עוד רמזור אחד לכיוון העיר) יש את קניון השדירה השביעית, שגם בו יש המון בתי קפה, כולל רשת רולדין

shtuli

New member
לנשנוש לא כבד, בעיני, קורנמל יתאים.

יש להם מנות קטנות שמבוססות רובן על הגבינות עיזים שלהם.
הסלט אל עזרא והחביתה "עיניים של רוני" הן המנות המועדפות עלינו.
וההפוך שלהם משובח בעינינו.
הם פתוחים ברביעי עד ראשון בין 10-18.

ובצומת עובדת יש ארומה.

יש לי עוד רעיונות

1. באזור קרית גת יש מושב בשם סגולה שיש בו 2 מסעדות חביבות - כרמים וערמונים. זה ממש על הכביש הראשי. ערמונים יותר פנסי לדעתי, וכרמים יותר יומיומית, אבל שתיהן מוצלחות
2. במושב ניר בנים, שנמצא גם כן על הכביש הראשי יש משהו שנקרא "הארטישוק של נעם". זה עובד רק בימי שישי שבת, אז לא יודעת אם זה רלבנטי לכן. וגם רק תקופה מסויימת בשנה (שיש בה ארטישוק). אין לי מילים כדי לתאר כמה טעים האוכל שהם מגישים שם, והכל מארטישוק. יש להם אתר אינטרנט, אז אפשר להתעדכן בו אם זה עוד פועל או לא

sherlooka

New member
יוווווו ערמונים זה טעיםםםםםם!!

ממליצה בחום.
הייתי שם לפני שנים.

למעלה