איפה איפה איפה איפה העוגה

aiziq

New member
איפה איפה איפה איפה העוגה../images/Emo212.gif

כל החבריה צוהלת ורוקדת כי לדון שלנו יש יומולדת ( יותר טוב שאני אפסיק לחרוז עכשיו כי מי יודע לאיזה שפל אני אגיע... ) דון , יקירת הפורום, המון מזל טוב לרגל אביבך השמונה עשרה, אני מאחל לך ולנו שתמשיכי לפקוד את הפורום בהערותייך המעמיקות בניתוחייך המפליאים לראות, באווירה הנעימה שאת מפזרת כאבק פיות סביבותייך. שכל מה שתבקשי יתגשם. נראה לך שבזה הכל מסתכם? שימי לב בהודעה הבאה יהיה תרגיל
איציק.

aiziq

New member
משימת מומולדת ../images/Emo9.gif

דון, היום את בוחרת את המתנות שלך. מכל מי שיברך אותך ויבוא למסיבה הוירטואלית שלנו תבקשי משהו במתנה ועל המברך להפעיל את היצירתיות שלו על מנת לתת לך את מבוקשך וכידוע לאישה בהריון לא מסרבים! ( נו טוב, את גם לא ממש בת 18 נכון
?) איציק.

Don 22

New member
../images/Emo13.gif

המ..ב- "משהו" אתה מתכוון משהו כמו לראות איציק עושה שפגט ואת מילים רוקדת סטפס??

aiziq

New member
שפגט לבקשתך ../images/Emo9.gif

אבריי נמתחים כמו במיטת סדום מקצה האופק של גופי ועד קצהו כל שריר וגיד שותפים למאמץ. רגליי מגדירות את תחום החופש. הרצפה מזכירה כמה נמוך ניתן להיות והתקרה רחוקה מאי פעם, כמו ביקשה שלא לשים גבול לשמחה.

milim

New member
מקסים השפגט הזה. אפשר עוד? ../images/Emo13.gif

ואולי שתהיה בו
?

aiziq

New member
חכי בסבלנות לתורך ../images/Emo3.gif

אבל בינתיים אם את רוצה להיות ג'ינג'ר רוג'רס אני מוכן להתחפש לפרד אסתר.

milim

New member
רוקדת סטפס ../images/Emo79.gif

הנה לבשתי את השמלה החגיגית גית גית את נעלי הסטפס נעלתי רגעית עית עית הנה ביד יש עבורך עוגת סלפסטיק טיק טיק הכל לכבוד יום הולדתך ב-שיק שיק שיק הנה החלקתי, דון דון דון כי לרקוד סטפס זה מעל הההגיון יון יון אבל החכמה שלך והתוספת את את מעשירה כל כותב וכל כותבת בת בת יום הולדת שמח אך אך אך רוצה אני לברך וטרח טרח טרח הנה אני נתקעת בקיר קיר קיר אבל הסדר והארגון שאת עושה שה שה משפר ומעצים גם חריזה כה נלוזה זה זה. דון יקרה, מזל- טוב! אושר בחיק המשפחה, ושיבראו לך תווים מרנינים. שלך מלים מרונה

Don 22

New member
../images/Emo6.gif איציק ומילים, ../images/Emo6.gif

הרגתם אותי ו-ב-ג-ד-ו-ל, בכיף הייתי מתמחלת אתכם במחול, והאמת מה שהכי הכי בא לי, שהמסיבה הזו היתה קצת פחות וירטואלית, ושהיו עיני חוזות בפלא הגדול, איציק המתיישר על הרצפה ומילים המתופפת עליה, בבוהן עקב וקרסול, ועומר וקסנדרה וכל משורר קם רוקד ויד ורגל מנער. אז חוץ מלצהול מול מסך כמו חצי משוגעת, קמתי והזמנת למסך את הבת הקראתי והדגמתי כמו שרק אני יודעת שיר על סטפס ושיר על שפגט והגברת צוחקת ומלכסנת מבט "ווי ויי ווי איזה רקדנית את!" זה סופו של יום שתחילתו רעמים וברקים, וכמה הודעות וכמה שירים וריקודים, ופאי שוקולד ומתנות בעבודה, וסופו תכניות ותפריטים לנו ולידידים, ומין שיר שכזה עם עזים במקום חרוזים. שבת שלום !

Don 22

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif

איציק יקירי, כמה מחמם את הלב לפתוח את הבוקר הקר הגשום והמתרוצץ הזה עם כוס קפה ראשון בעבודה, וכמו כל בוקר הצצה בפורום, ומין ברכה מתוקה שכזו. בשיריכם ודבריכם יש לי רגעים של יופי ואיכות שמשיבים את הרוח ועל כך - המון תודה ואהבה לכל אחד מכם.

קסנדרה*

New member
מזל טוב לדון היקרה ../images/Emo213.gif

דון יקירה, המתנה הכי יפה שאוכל להעניק לך באופן וירטואלי הוא כמה מלים שלדעתי ממביעות את הצבע שאת מוסיפה לפורום, ולמרות שאינך כותבת בו שירה, התגובות שלך כ"כ חכמות ותורמות. את מוסיפה מתבונתך, מנסיונך, תמיד תענוג לקרוא את תגובותייך, ותמיד אני מוצאת בהן טעם. שיהיה לך יום נפלא, אמנם היום גשום וקר, אך הבטתי מחוץ לחלון ומצאתי את היום הזה נפלא, כל צמח זוקף ראשו והאדמה רוויה, המים זורמים במפלים ובנחלים, יום נפלא לחגוג בו יום הולדת. מזל טוב ואיחולים ונשמח לחגוג לך גם בשנה הבאה, בדיוק כאן
קסנדרה

סקיפי

New member
מזל טוב! ../images/Emo24.gif

עכשיו אפשר לקנות אלכוהול, סיגריות ולהכנס לכלא. איזה כיף להיות בני שמונה עשרה
|סקיפי קשישה בשבועיים|

Don 22

New member
../images/Emo156.gif לסקיפי הבאה בימים,

זידמונד היה כאן והמליץ לחגוג הרבה כפולות של 18ללא התענוגות שמנית לעיל..
המון מזל טוב!

למעלה