איפה איפה איפה ה
לנעמה ?

AvtipuS

New member
איפה איפה איפה ה../images/Emo212.gif לנעמה ?

נעמה יכפרע מזל טוב!!
היום את בת 18 יקשישה... המון המון המון המון
ים! תמשיכי להיות כזאת כפרע וכוסית ושתהיה לך אחלה קריירה בתקשורת גם בצבא! ושתיהי כתבת בערוץ 10 (כי 2 ו-1 זה חרא) אל תשכחי מאיפה באת! (לא,לא מנתניה למרות ששמעתי על נתניה בדיחה מצחיקה לפני יומיים אבל חפיף
) אני לא טוב בברכות, אז הרבה איחולים של ימי הולדת
ולמי שלא יודע מי זאת נעמה, שיתבייש לו! (הכינוי שלה זה Dj SuNsHiNe )

Mrs Felix

New member
כוסייייייייייייייייייייייייייייייית

אה!אה!האהאה!!! מזל טוב! פיראטים שולטטטטטטייים!!!!!!!!! ווואוהו! |מתנה|
|תחת| 3>>>>>>>>>>>>>>>>

*רצף XD

חחחחחחחחחחח לקח לי זמן להבין מה אתה מנסנ להגיד. רצץ! דבר עברית!!!!111 מזלוטוב! 18? קשישות :]

קששיקששות תגידי את דיסלקטית

כלכך קשה להבין?!?!?!?!??!!?!?!?!??!!?!?!?!??!!?!?!?!??!!?!?!?!??!!?!?!?!??!!?!?!?!??!!?!?!?!??!!?!?!?!??!!?!?!?!??!!?!?!?!??!!?!?!?!??!!?!?!?!??!!?!?!?!??!!?!?!?!??!!?!?!?!??!!?!?!?!??!!?!?!?!??!!?!?!?!??!!?!?!?!??!!?!?!?!??!!?!?!?!??!!?!?!?!??!!?!?!?!??!!?!?!?!??!!?!?!?!??!!?!?!?!??!!?!?!?!??!!?!?!?!??!!?!?!?!??!?!? אמממממממממממממממממממממממ|????????????????? אממממממממ?????????

קשישותת זה כמו המממ

עייפות רק קשישות XD חחחחחחחחחחחחחחחחחח רק בריאות. הכי חשוב.

LiLdon

New member
נעמה שלי !!!../images/Emo9.gif

מי אמר שכלבות לא משקיעות?
סתם נו. כפרע שלי הכי מזל טוב שבעולם ^_^ שתהני שתשמחי ושאר ירקות I love you !

B a m b o o k

New member
נעמהההה../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

המון המון מזל טוב!!!!
שיהיה לך את היומולדת הכי נפלא בעולם!!! אוהבת המון המון

Hezi The One

New member
נעמהההההה../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

טוב שמעיייייי תמשיכי להיות כזאת ערסית בנתניה^^ ותחי עד גיל 34906843 וכל אלה ותמשיכי לעשות כתבות:] לא עלי הפעםP: וזהו אוהב אותך

נעמה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

מזל טוב וכאלה
אני לא יודעת לברך נו.... שיהיה לך את היומולדת הכי כיף שאי פעם היה לך בכל זאת 18 זה לא כל שנה אוהבת

dsol

New member
ענמה ../images/Emo9.gif מזל טוב מתוקה ../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif_../images/Emo189.gif

מזל טוב ילדה!!

להיות חוקי זה לא כזה סבבה כי עכשיו המשטרה לא ממש מקילה עלינו.. אבל בקטנה.. העיקר שלא יתפסו אותך. בכל מקרה מזל טוב שיהיה לך יומולדת בפנאן ככה.. תעשי חיים!! וש.. תקבלי הרבה מתנות!!

למעלה