איפה?איפה ה ס ק ס???

LOCO-MOTIV

New member
איפה?איפה ה ס ק ס???

יש שוטרת יש חוקרת מציצן ,מפליצן ,פנטזן אלמנות ,חרמנים ,ושאר מיני מ א ו נ נ י ם כותבים כאילו זה פורום-ערוץ ה י ל ד י ם!!! ת ש ת ח ר ר ו תהיו אפילו מ ג ע י ל י ם...... אפילו מ ט ו ר פ י ם..... רק הפסיקו להיות נ ח נ ח י ם LOCO_MOTIV

לך לוקו........

קודם כל שלוםםםםם ועכשיו לעיניננו כל אחד רואה את הסקס בצורה שונה יש אחד שרואה אותו בצורה ענוגה ועדינה ויכ כאלו שרואים אותו בצורה פרובקטיבית ומטריפה כל אחד כותב בדרכו שלו על הסקס אז אל תשפוט..... תקרא את מה שמעניין אותך ואם לא מעניין אותך כלום ,,אז זה כבר עניין שלך יש פה מגוון אנשיםומגוון סיפורים ומה שרק אני יכולה להבטיח לך שאין פה קטינים... חוקרת

shoteret27

New member
כאן השוטרת לוקו

היי סקסי ובכן סקרנת את השוטרת והנה אני כאן לך כותבת במיוחד אהבתי לקרוא אותך חורז חרוזים גם אם מדובר סתם רק על זיונים אמנם סקס ואורגזמות לא ממש תמצא כאן אך מכאן ועד ערוץ הילדים לא נראה לי שההשואה תתאים ואם ברצונך לשנות קצת דברים ולהעלות כאן את סף החירמונים הרי אתה מוזמן בכל עת לספר לנו החברים ממקצת התנוחות והמישגלים שאותם ממימשת בימים נועזים. כולנו הרי חוווים חוייות מיניות מהממות יש יותר ויש פחות יש עם שניים או שלישיה יש שבעצמו מגיע לאורגזמה נפלאה אז יש לך בודאי סיפורים מעניינים כתוב אותם כאן ונראה איך יזוזו העיניינים. ממני השוטרת

למעלה