איפה איפה

אביבוש1

New member
איפה איפה

ההודעה שלי? האם זה יתכן שקיימת צנזורה באתר המתוקן והדמוקרטיה הזה? מה כבר אמרתי? ~אביב

the king 25983

New member
בטח...../images/Emo103.gif

המנהל יכול למחוק כל הודעה

אביבוש1

New member
מהפכה

וככה אתם יושבים בשקט בזמן שמנהל הפורום הדיקטטורי הזה מוחק כל מה שהוא רוצה? אתם לא רוצים להיות חופשיים? להגיד את מה שאתם חושבים בלי רדיפה ורטואלית? תקומו אזרחי הפורום הכתום, תהפכו את המנהיג שלכם! תמרדו ותהיו חופשיים! They will lead us, sheep will lead us... -Live ~אביב

amittzor

New member
כו, תתנקנק מכאן

אתה הורס לנו את חיי הפורום השלווים. עוף מפה. במקום להתחיל פה עם בחורות, תן לנו להתעסק בעניינים החשובים באמת - מי יותר חתיך, פיטר או יהלי?

אביבוש1

New member
טוב תראה

א´ ברור שיהלי. ב´ כל, אני לא מבין אותכם. כבשים. אני מנסה לעזור לכם וככה אתם יורקים לי בפנים? אני סה"כ רציתי להתחיל עם אורו´ש, וביום אחד העלימו את כל מה שאמרתי. כאילו לא הייתי קיים. אתם לא מבינים את ההשפעות של כוח שכזה? אולי הוא רוצה את אורו´ש לעצמו? אז בגללו היא יכלה לפספס את אהבת חייה! אתם יודעים מה זה לאבד את אהבת חייך? זה בא פעם בחיים! כוח עולה לאנשים לראש לפעמים... תגידו לא לצנזורה, כן לסמים קלים סקס ואלכוהול. לא לקאמבק של יפה ירקוני. כן לקסטה עם רק וניל. לא להשתלטות השוקולד על העולם. תביעו דעה, מי שלא מצביע מצביע ליכוד. ~אביב

או קיי.., עם אתה בא לכאן

בשביל לעשות ויכוחים על חרמנים, ועל מי שונא הומואים ולסביות ולמה לשנואת.., אז זה לא בדיוק המקום.., אני לא אומר לך ללכת.., אבל אתה כמובן תשאר עם בא לך ובלה בלה.., אבל זה לא בדיוק המקום או קיי....
תהנה.... ו....., עם בגלל שאני מוחק כמה הודעות אתה מנסה להסיט אנשים מהפורום נגדי..... מממממ, צא מזה..

K

דבר ראשון השם שלי זה לא אור ולא אורו´ש ואמממ רצית להתחיל איתי , פיספסתי משהו ?

אביבוש1

New member
K

קודם כל למנהל הפורום. א´ כל, לא נעים לי לתקן אותך עוד פעם, אבל באמת שזה מפריע לי. אני הולך ~עם~ הכלב שלי לטיול אני אלך ~אם~ תרצו (אם כמילת תנאי) יחי ההבדל הקטן. בכל מקרה, לא באתי לעשות צרות, אני לא כמו יושי סיידי... האמת אני די שונא אותו, חרא של בנאדם... הומופוב ופשיסט. סתם באתי לדבר, בגלל שאתם כאלה פרנואידים מייד תייגתם אותי עם ה"Trouble makers" כמו יושי או עמית צור (האגדי). ואור, סתם ראיתי את התמונה שלך באתר אז רציתי לדעת בת כמה את. אבל הבנתי שאת בת 13 אז אני לא אתחיל איתך, אני די בטוח שזה לא חוקי. אז בכל מקרה, עכשיו כשכולם סולחים לכולם אז הכל טוב. אם תרצו שאני אלך אני אלך. אם מישהו מנגן פה על גיטרה אני גם אשאיר לכם מתנה, האקורדים לשנים חסומות, למי שזה מעניין אותו. G# Eb Fm Db אני גם אתן לכם המלצה על שיר: "היא עוברת" של יצחק קלפטר, שיר מאד יפה שמדבר על המעבר בין הנעורים לבגרות ובין הבית הקטן לעיר הגדולה. וזהו. לילה טוב לכולם, ואור, אם את במקרה בת 16+ אז נראה מה הלאה :) ~אביב

אביבוש1

New member
תשמע עמית

אני לא באתי לריב איתך, רק בגלל שאתה מקנא בי כי אני המפעיל של אתר האינטרנט האגדי פינגווין, זה לא אומר שאנחנו לא יכולים להסתדר! אם אתה רוצה אני אתן לך לכתוב בשבילי ביוגרפיות. אם תהיה נחמד אני גם אתן לך כרטיסים חינם פה ושם :) ~אביב (האגדי)

amittzor

New member
אני שוב אומר

עם אתה לא תפסיק להרוס לנו את הפורום אני ירביץ לך הבנתה?

יאללה מכותתתתתת../images/Emo122.gif

יוו היום בביצפר שלי 2 אנשים הלכו מכות, ומישו הכניס לשני עט לעין וירד לו דם מהעין....בעעעעעע ובא אמבולנס

למעלה