איפה אכלתן/ם את הסלט המושלם?

איפה אכלתן/ם את הסלט המושלם?

אני מתה על "סלט הכל" של אורנה ואלה ועל סלט עם גבינת פטה בקפה ביאליק. אבל יתר המקומות נורא מאכזבים בעיני.

פרנקלית

New member
אמממ ..

בבר גיורא מול דיזנגוף סנטר. אני לא יודעת אם מושלם, אבל מאוד - מאוד טעים ומתובל בדיוק במידה הנכונה.

25אירית

New member
סוזנה

יש שם סלט ירוק מבוסס על תרד עם אגוזים ורוקפור בוינגרט. אבל אני לא דוגמא, כי בניגוד אליך ביאליקולית שאוהבת את "סלט הכל" אני חסידת "סלט הכלום".

כתומתי

New member
אני מתה על הסלטים של קפה ויטלי

באבן גבירול. בעיקר סלט ויטלי. וגם על סלט העיזים של הגבינריה.

liti

New member
אני בדרך כלל לא מזמינה סלט

אבל ממעט הפעמים שזה קרה, אני יכולה לספר שאכלתי סלט מוקפץ מעולה ב"טריגר" ז"ל בהרצליה, הוא היה עד כדי כך מוצלח שבפעם הבאה שהייתי שם הזמנתי אותו שוב אבל להפתעתי זו הייתה ממש נפילה וחבל. הפעם האחרונה שהזמנתי סלט הייתה ב"סוהו" באזור התעשייה בראשון לציון. הזמנתי סלט יווני וציפיתי למנה גדולה וטעימה כמו שאר המנות שם, אבל לצעריי קיבלתי מנה דלה (יחסית לסלטים שמקבלים בכל מקום אחר) ולא מעניינת של ירקות חתוכים בחוסר חשק, עם מעט זיתים לקישוט. חבל מאוד, כי זה ממש לא קשה להגיש סלט יווני טעים שיעשה לך חשק לחזור למסעדה, ולא מנה קטנה ומשעממת שגורמת ללקוח להרגיש שהוא סתם זרק סכום של כ 40 ש"ח על מספר ירקות חתוכים.

אורלי99

New member
הסלט ניסואז הכי טעים

גם אני לא ממזמינות הסלט, אבל פעם אחת אכלתי סלט ניסואז ביועזר בר יין (שאר הפעמים את הסטייק המדהים ושאר המטעמים...) היה טעים מאוד, עם חתיכות אנשובי עסיסי וטונה שהם ממליחים לבד. ת-ע-נ-ו-ג אפילו בשביל סלט....

מצטער על ההתנשאות

אבל איזה מין שאלה זאת??? סלט עם כל הכבוד הוא רק סלט אפשר יותר ואפשר פחות אבל עדיים רק סלט והסלט הכי טוב זה הסלט שאני מכין בבית...

liti

New member
הכל עניין של טעם!

יש מי שאוהב סלט ויש מי שמבחינתו סלט הוא עדיין רק סלט. ואם הסלט שלך הוא ההכי טעים- נשמח לקבל מתכון!

che55

New member
ב"אחוזת שלומית" בראש פינה

מסעדה יקרה ומעולה לאניני הטעם, לא האמנתי שאפשר להוציא מסלט חסה פשוט טעם גן עדן שכזה. הכל טרי ומתובל כמו שצריך. המסעדה מומלצת והסלט חסה בעיקר!!!!

זה מה שיפה שאין מתכון

הכל תלוי במצב רוח ובמה שבא לי באותו רגע.... בגלל זה הוא הכי טעים מה שכן אני אוהב אותו ממש קוביות קטנות קטנות

etilly

New member
הסלט הירוק של סוזנה...

שילוב מושלם של עלי תרד, נענע, גבינה ואגוזים. כמה שניסיתי לשחזר אותו בבית - לא הצלחתי. שווה!

meital17

New member
"צנובר" בתל אביב

סלט ירקות פשוט טעים!! יש בתוכו מיץ רימון שנותן כל כך הרבה טעם

למעלה