איפה אלוהים 200 אלף בני אדם

שומאן

New member
כל הדברים

האלה כתובים בספר חזון יוחנן, והרי שזו רק ההתחלה. אז למה שנהיה מופתעים? להפך זה רק אמור לחזק אותנו עם דברי הנבואה ולגרום לנו (ולעולם) להתעורר ולהבין שעלינו להיות מוכנים בכל רגע לבואו של האדון. והרי שכל נוצרי שהאמין וחי את חייו כראוי ומת ברעידת האדמה הנוראה, נמצא עכשיו במקום הרבה יותר טוב מכולנו... אני חושב שאלוהים נותן את הרשות שכל הדברים האלו ייקרו, ועלינו לקבל זאת בהבנה ולהאמין ששום דבר לא קורה מבלי הרשות שלו

אני מקווה אחי

שאתה מבין את ההבדל בין נוצרים למוסלמים. ולענין שאלתך, אלוהים יודע הכל ורואה הכל. אנחנו לא. הוא יודע למה הוא איפשר לאסון הזה לקרות בהאיטי. מי שהוא לא רצה שימות, ניצל. ישנם עדויות מדהימות שקראתי עליהם. קראתי על אשה בת 60 ששהתה שבוע ימים מתחת להריסות. ובזכות האמונה שלה באדון, היא דיברה איתו כל הזמן הזה שהיא הייתה קבורה שם. והאדון הציל אותה. ישנה גם עדות על תינוקת בת חצי שנה שאדם שהיה מודרך ברוח, גם מבלי שהוא ידע, עבר במקום, שמע אותה, והציל אותה, אחרי שלושה ימים שהיא שהתה שם. אז קרו ניסים. נכון שלא הרבה. וזהו אסון גדול מימדים. אך ניסים התרחשו ומתרחשים. אני לא יודע אם המקרה הזה קשור או לא לאסונות שכתובים בספר ההתגלות, אני חושב זה עדיין לא הזמן של האסונות האלה. אך זהו אסון טבע, שהתרחש כיוון שהבריאה נפלה לאחר שהאדם הראשון אכל מפרי עץ הדעת טוב ורע. ועליינו להבין שכמו ששומאן כתב, שאלו ששיכים לאדון ישוע, חיים עכשיו יותר מתמיד איתו ביחד בשמים. התגובה הרצויה היא חזרה בתשובה לפני אלוהים ממעשינו. כמו שישוע דיבר על האנשים שמגדל נפל עליהם, והוא מזהיר אותנו ואומר אל תחשבו שהם מתו בגלל איזה חטא שהם עשו, אך אם אתם לא תחזרו בתשובה אתם תאבדו כמוהם. אלוהים קורא לנו לחזור אליו, בטח שהוא לא רוצה להעניש אותנו על מרדנותנו מלחזור בתשובה, אך הוא שופט צדק ואם אנחנו לא מצייתים, זוהי פשוט התוצאה. התגובה הרצוייה היא יראת ה'. התגובה הלא רצוייה היא כעס כלפי ה' ומרד. התגובה הראשונה תביא אותנו בחזרה אליו. התגובה השנייה תביא עליינו אבדון. חזק ואמץ ידידי (לוקח מעט זמן לקישור לעלות, אך הסבלנות משתלמת)

ל נ צ ח

New member
ה' בכל מעשיו מבטיח שכולם לא יאבדו באבדון.

לו ולא האסון בהאיטי, או השואה או כל האסונות חלילה מתמיד לתמיד כולם מתייסרים נון-סטופ באבדון הפרמננטי ממנו אין מציל לא אל גואל ומושיע. תכלית הבריאה = החיים לנצח-להבטיחם מפני האבדון מאת: ל נ צ ח ו 21/02/08 | 22:58 סה``כ כולם הדברים הם האלוהים הוא החכמה האבסולוטית. האינטרס העליון הוא שכל פרט ופרט לא יאבד, בכדי להבטיח זאת, בכדי שייעשה הצדק האבסולוטי ולכל הנשמה, (איש בער לא ידע וכסיל לא יבין את זאת) הקב"ה ברא החיים אותם דרכה תוכניתו הקדושה לחיים, מבטיח לכל פרט ופרט, לכל הנשמה שלא תאבד באבדון שממנו אין אל לא מציל ומושיע. משלי טו (י) מוּסָר רָע לְעֹזֵב אֹרַח שׂוֹנֵא תוֹכַחַת יָמוּת: (יא) שְׁאוֹל וַאֲבַדּוֹן נֶגֶד יְהֹוָה אַף כִּי לִבּוֹת בְּנֵי אָדָם:
ל נ צ ח

למעלה